Kilimanjaro – Fokus på bærekraft gir lavere pris

Kilimanjaro med påfølgende safari er en av våre aller mest populære turer.

Det skjønner jeg godt. Etter mange turer til Kilimanjaro slutter jeg aldri å forundre meg over hvor vakkert fjellet er, hvor vennlige menneskene er eller hvor godt turen egner seg for å prøve seg i høyden. Når jeg kan toppe det hele med en avslappende og opplevelsesfylt safari i etterkant, og nyte noe godt i glasset på savannen, synes jeg livet er perfekt. Dersom du vurderer å reise til Kilimanjaro synes jeg du skal hoppe i det og begynne forberedelsene allerede nå. Anledningen er perfekt – for nå har vi også satt ned prisen på denne populære turen.

En mer behagelig reise for deg. Og færre flyreiser.

I mange år har vi reist til Tanzania, besteget Kilimanjaro og reist videre til Kenya for å avslutte oppholdet med en innholdsrik safari. Fra og med 2020 har vi funnet en ny og fantastisk safaridestinasjon i Tanzania, nærmere Kilimanjaro. Det gjør logistikken og reisen mer behagelig for deg som deltaker, noe vi tror og håper du kommer til å sette stor pris på. Det viktigste er imidlertid at vi reduserer turen med tre flyreiser, sammenliknet med safaridestinasjonen vi brukte i Kenya. I vår bransje vet vi at en av de største miljøsynderne er flyreisene til de ulike destinasjonene.

Safariopplevelser i Tanzania.

Vi ønsker å tilby våre reiser på en så bærekraftig måte som mulig og er derfor veldig glade for at vi har fått til et godt samarbeid med en safaridestinasjon i Tanzania. Vi er helt sikre på at våre gjester får en like god safariopplevelse som tidligere, nyter godt av enklere logistikk, kan ha bedre samvittighet miljømessig og ikke minst sparer litt penger på reisen til Kilimanjaro. Vi håper du blir med oss på tur!

Ønsker du å se nærmere på de tiltakene vi gjør med hensyn til bærekraft, ta en titt på sidene våre om ansvarlig turisme.

Vil du bli med oss på tur til Kilimanjaro les mer om Kilimanjaro med safari i Tanzania og Fjelltur til Kilimanjaro.

Kilimanjaro med safari i Tanzania

På denne turen kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Tarangire, Tanzania. Dette er en naturopplevelse av de sjeldne!

Afrika Nivå 3

13 dager

Neste avreise: 09.07.2023 Fra Kr. 55 900,-