Stisykkelkurs og turer i Oslo

 

Her finner du en oversikt over ulike typer stisykkelkurs og stisykkelturer vi har i Oslo. Du kan benytte din egen stisykkel med eller uten el-motor, eller du kan leie sykkel av oss. Alle turer og kurs kan skreddesys for bedrifter eller private grupper, ta kontakt med oss for mer informasjon.

Nybegynnerkurs over 1 dag - 3,5 timer
Dette kurset passer for deg som ikke har syklet på sti før, og deg som har syklet noe, men ønsker å lære grunnleggende teknikker. Vi fokuserer på at det skal være gøy å sykle, samt at man skal bli tryggere på sykkelen. Det finnes egne kurs for bare jenter, og selvfølgelig kurs for alle. Klikk deg inn på kursene under for mer informasjon og datoer:
Stisykkelkurs i Oslo - Nybegynner 1 dag
Stisykkelkurs i Oslo for jenter - Nybegynner 1 dag

Nybegynnerkurs over 2 dager - 6 timer
Dette kurset passer også for deg som ikke har syklet på sti før, og deg som har syklet noe, men ønsker å lære grunnleggende teknikker. Sammenlignet med kurset som går over 1 dag, vil vi på dette kurset ha mer tid til å gå gjennom og trene på de ulike øvelsene, vi tar en gjennomgang av enkel feltreparasjon som det å skifte slange på sykkelen ved punktering, og vi vil sykle tur sammen. På turen vil vi fokusere på å bruke teknikkene vi har gått igjennom, og stopper underveis for å øve på ulike elementer. Også her tilbys både kurs for alle, og egne kurs for jenter.
Stisykkelkurs i Oslo - Nybegynner 2 dager
Stisykkelkurs i Oslo for jenter - Nybegynner 2 dager

Nivå 2 kurs over 1 dag - 3,5 timer
Kurs for deg som har syklet endel sti før, men ønsker å utfordre deg mer på teknikk og ta fatt på litt mer krevende stipartier, som for eksempel roll-outs, små dropp/kanter og brattere terreng. Passer også for deg som har tatt nybegynnerkurs tidligere. Kurs både for alle og egne kurs for jenter.
Stisykkelkurs i Oslo - Nivå 2, 1 dag
Stisykkelkurs i Oslo for jenter - Nivå 2, 1 dag

Guidet stisykkeltur i Oslo 1 dag - 2,5 timer
Vi guider turer ulike steder i Oslo, som Skullerud/Ulsrud (Østmarka), Korsvoll/Sognsvann (Nordmarka) og Årvoll/Ammerud (Lillomarka). Turene gjennomføres foreløpig kun på forespørsel,  så ta kontakt med oss dersom du kan tenke deg en guidet tur! Pris fra 550 kroner per person ved minst to deltakere. Passer fint for vennegjenger eller små bedrifter. Vi guider turer både for nybegynnere og for de som har syklet endel på sti.
Guidet stisykkeltur i Oslo - Nybegynner
Guidet stisykkeltur i Oslo - Litt øvet

Sykkelutleie
Vi har fulldempede stisykler for utleie. Hjelm og reparasjonskit medfølger i leien. Finn syklene våre ved å trykke på linken under.
Stisykler til utleie

Spørsmål?
Ta kontakt med oss på hvitserk@norrona.com