Turer med ledig plass i 2022

Har reise-abstinensene begynt å melde seg? Vi har fortsatt ledig plass til deg som vil bli med oss på reise. Vi har både ukesturer i Europa og litt lengre turer til eksotiske destinasjoner ledig. Kanskje du finner din drømmetur?

Her kan du se noen av turene vi har tilgjengelig i 2022. Har du lyst på en tøff start på sommeren ved å bestige Kang Yatze II - din første 6000-meter? Hva med å nyte høsten med vandring rundt Mont Blanc eller i Irland? Eller forlenge sommeren med ørkenvandring i Sahara, kajakkferie i Hellas eller en tur til Rwanda for å hilse på en gorilla? Har du også drømt om en tøff tur til Patagonia? Vi har et variert program for den som har lyst på en aktiv ferie. Bare se selv og drøm deg til en bestilling :)

Tøff fottur i Patagonia

Er du klar for en naturopplevelse av de sjeldne? En fottur i Patagonia vil ta deg over fjellpass, langs isbreer og inn i øde dalfører, i så rå omgivelser at du må klype deg i armen for å tro det er mulig.

Sør-Amerika Argentina,Chile

15 dager

Kajakkpadling i Hellas

Det Joniske hav er en drøm for kajakkpadlere - med sitt krystallklare vann, spennende grotter, idylliske fiskerlandsbyer - og ikke minst med sine vakre strender.

Europa Hellas

8 dager

Safari og gorillasporing i Rwanda og Uganda

Bli med på jungelvandring, gorillasporing, sjimpansesporing og båtsafari. Dette blir en unik opplevelse som mange bare kan drømme om!

Afrika Rwanda,Uganda

9 dager

Opplev Galapagos og Amazonas

Drømmetur! Galapagosøyene er et av de aller mest unike naturreservatene i verden. Dyrelivet her finner man ikke maken til noe annet sted. Vi skal også besøke Amazonasjungelen - begge deler på Hvitserk-måten med fotturer, snorkling med sjøløver og mye mer.

Sør-Amerika Ecuador,Galapagos

15 dager

Fjelltur rundt Mont Blanc

Fjellturen rundt Alpenes høyeste fjell, er en klassiker. Ukesturen byr på storslagne turopplevelser i Sveits, Frankrike og Italia.

Europa Frankrike,Sveits,Italia

8 dager

Ørkenvandring i Sahara

Bli med oss på en ny og eksotisk fottur! Vi kombinerer vandring i Saharas gyldne ørken med 1001 natt-magi i Marrakech. Vi stortrives i fortryllende Marokko og tror du vil gjøre det samme.

Afrika Marokko

8 dager

Fottur i Irland

Irland er mer enn Guinness og folkemusikk. Irland er også Kerry Way, røff kyst og flotte fjell. På en ukes fottur skal vi boltre oss i den grønne øyas vakre natur. Vi bestiger Irlands høyeste fjell, Carrauntoohill, og vandrer i praktfullt kystlandskap.

Europa Irland

8 dager

Fjelltur til Kilimanjaro

Har du en drøm om å bestige Kilimanjaro? Bli med Hvitserk på en uforglemmelig fjelltur til toppen av Afrika, hvor du beveger deg gjennom alt fra tett barskog til månelandskap med isbreer, fantastiske soloppganger, og ikke minst en utsikt som kommer til å ta pusten fra deg.

Afrika Tanzania

11 dager

Everest Basecamp med Island Peak

Bli med på en magisk fjelltur til hjertet av Himalaya med Island Peak på 6189 moh som høydepunkt. Nepal har flere av verdens høyeste fjell og er et "Mekka" for alle fjellentusiaster.

Asia Nepal

24 dager