Blogg

Blogginnlegg fra våre ansatte, turledere og gjester finner du her. Mye god informasjon og reiseinspirasjon!

Nordenskiold Land - en uforglemmelig smak av Svalbard!

Nordenskiold Land - en uforglemmelig smak av Svalbard!

I 2018 var jeg så heldig å få oppleve Svalbard for første gang. Da majestetiske fjell og snølagte breer dukket opp utenfor flyvinduet ble jeg helt fra meg av begeistring, og skjønte allerede da at jeg kom til å elske dette nesten uvirkelige eventyrlandskapet som lå under meg. Oppholdet ble ikke mindre enn fantastisk, men jeg skulle som alltid hatt mer tid, og jeg lengtet tilbake før jeg i det hele tatt hadde rukket å dra derfra! Selvfølgelig ble ny Svalbardtur planlagt, og billetter ble kjøpt, men som med så mye annet satt koronaepedemiens ankomst en brutal stopper for denne turen. Savnet etter Svalbard økte ytterligere, og så fort det åpnet seg en luke i reiserestriksjonene skjøt nye planer fart, og jeg kastet meg på en skitur til Nordenskiold Land med Norrøna Hvitserk!

Elise Koren
01. februar 2022 av Elise Koren
Guidenes vinterfavoritter!

Guidenes vinterfavoritter!

Lurer du på hva guidenes vinterfavoritturer er? Vi har snakket med noen av guidene våre og de har gitt oss sine vinterfavoritter!

Mari Clementiné Østgaard
16. november 2020 av Mari Clementiné Østgaard
Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Vi er veldig glade i guidene våre, og denne våren endret jobbsituasjonen seg drastisk for mange. VI tok en prat med en av de for å høre hvorden det går.

Mari Clementiné Østgaard
16. juli 2020 av Mari Clementiné Østgaard
Kontorets Norgefavoritter!

Kontorets Norgefavoritter!

Vi på kontoret elsker Norge! Vi er så heldige som får lov å vise fram våre favoritter i favorittlandet vårt. Her har vi samlet våre favoritturer på rekke rad, og minner også om at vi kan skreddersy turer i hele Norge. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Mari Clementiné Østgaard
17. juni 2020 av Mari Clementiné Østgaard
Unike opplevelser for deg og dine – Vi skreddersyr din Norgesferie!

Unike opplevelser for deg og dine – Vi skreddersyr din Norgesferie!

En ferie kan være så mangt. Et par dager på fjellet med dine nærmeste venner. En bryllupsreise med partneren din. En familietur som strekker seg over et par uker. Opphold på ett enkelt overnattings-sted over en helg. Uansett hva du er på jakt etter er vi her for å hjelpe deg. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Marit Vidnes
18. mai 2020 av Marit Vidnes
Reisebrev fra Ecuador - Amazonas og Galapagos

Reisebrev fra Ecuador - Amazonas og Galapagos

Jeg var heldig og fikk guide Hvitserk sin pionér-tur til Ecuador i november i fjor, med regnskogen i Amazonas og de mytiske Galápagosøyene som høydepunkt. En tur som er god å ha i minneboken på dager som dette hvor vår bevegelsesfrihet er høyst begrenset i noe som må være verdens største dugnad!

Ann-Elin Norddal
27. mars 2020 av Ann-Elin Norddal
10 ting å finne på hjemme mens stormen herjer 

10 ting å finne på hjemme mens stormen herjer 

Vi har gått inn i en tid hvor det er aller best å holde seg hjemme - derfor har vi satt sammen en liste over ti ting du kan finne på i umiddelbar nærhet. Tiden trenger ikke være kjedelig og uinspirerende!

Sommerferie i Bolivia

Sommerferie i Bolivia [+Video]

Karl Gustav Hetland - I August 2018 hadde vi bestemt oss; sommerferien 2019 var planlagt for meg og min samboer. Turen var booket, og den gikk til Bolivia med Hvitserk. 10 måneder senere var vi klare på Gardermoen. Bare en flytur over Atlanterhavet sto mellom oss og Bolivia.

Kapp Verde - øyriket som overrasker

Kapp Verde - øyriket som overrasker

Det måtte være noe mer bak fasaden til denne øygruppen som jeg ikke hadde plukket opp - og det viste seg å stemme, dét kommer jeg tilbake til. 

Camilla Melbye-Nørbech
02. mars 2020 av Camilla Melbye-Nørbech
For et land, for et folk, for en natur

For et land, for et folk, for en natur - Min opplevelse på fjelltur i Simienfjellene

Hanne har vært på - enda - en tur til Etiopia og skriver varmt og godt om et land hun har blitt så glad i. Bli med på en reise til en natur, en kultur og en plass som kommer til å gi deg minner for livet. Velkommen til Simienfjellene!

Hanne Hollås
28. februar 2020 av Hanne Hollås
Gjesteblogg - Skreddersydd tur til Costa Rica

Gjesteblogg - Skreddersydd tur til Costa Rica med Hvitserk

Vi fikk lov å hjelpe Nan og Morten med å snekre sammen den perfekte turen til Costa Rica, og dette er deres tilbakemelding til oss etter returen til Norge. Tusen takk for at dere valgte oss! Spesielt nyttig for dere som lurer på hva slags steder man kan bo på og hva man kan oppleve i Costa Rica, et fantastisk land med så mye å by på!

Jungelvandring, Orangutanger og Fjelltopper

Destinasjon Ukjent 2019: Jungelvandring, Orangutanger og Fjelltopper

Destinasjon Ukjent 2019 gikk til et land du helt sikkert har hørt om, drømt om og lest om. Det er landet der orangutangene bor, der regnskogen brer seg utover og der fjellene fyker til værs. Dette er reisebrevet fra vår første tur til eventyrøya, med Johanna i spissen og en gruppe spreke hvitserkere som vil ut på nye eventyr.

Johanna Thörnblom
12. februar 2020 av Johanna Thörnblom
Alpenes lillesøster, Pyreneene

Alpenes lillesøster, Pyreneene

Jeg har hatt mange gode opplevelser her i Pyreneene. Har sett entusiasmen til en bevandret geolog, en fugletitter som ble helt vill av et glimt av en Sitron-iris, damer som nøt sin daglige rødvin og en finnmarking som måtte hjem å kjøre ATV for å kurere natur-forelskelsen.

Hanne Hollås
07. februar 2020 av Hanne Hollås
Norge på tvers – et eventyr i Midt-Norge

Norge på tvers – et eventyr i Midt-Norge

Hvem skulle tro at så fine naturopplevelser og følelse av villmark ligger så nærme en av Norges største byer! Les om vår research tur på Norge på tvers.

Marit Vidnes
23. januar 2020 av Marit Vidnes
Fjelltur i Hellas - Kjent land, ukjente fjell

Fjelltur i Hellas - Kjent land, ukjente fjell

"Hellas blir nok ikke det samme for meg igjen, og godt er det. Hellas er så vanvittig mye mer!" Hvitserkguide Rolf tok med seg 5 gjester på pilotturen Fjelltur i Hellas i september. Les hans fortelling om dette fjellområdet blant myter og greske guider.

Rolf Østby
15. januar 2020 av Rolf Østby
Giverglede: En bedre skolehverdag for barna i Simienfjellene

Giverglede: En bedre skolehverdag for barna i Simienfjellene

Jeg har, som Hvitserkguide, vært på tur i et av verdens vakreste land, sett ubeskrivelig flott og variert natur og ikke minst, hatt nærkontakt med et fantastisk folk som har rørt meg langt inn i hjerterota. MEN... de er dessverre veldig fattige og det gjør vondt å se hvor hardt de lever i Simienfjellene i Etiopia. Jeg har lenge lett etter en måte å hjelpe på, og nå har jeg funnet noe jeg har lyst til å investere både tid og penger i. Nemlig å forbedre skolehverdagen for elever i små landsbyer i Simienfjellene.

Hanne Hollås
18. desember 2019 av Hanne Hollås
Frode besøker: The Small World - Vår bistandspartner i Nepal

Frode besøker: The Small World - Vår bistandspartner i Nepal

Frode har vært på besøk hos Himalayan Hope Home, et av barnehjemmene i regi av The Small World. Dette er et prosjekt som Hvitserk har vært med å bygge opp med midler fra Stiftelsen Varde, vårt initiativ for ansvarlig turisme.

Frode Glint Pettersen
18. desember 2019 av Frode Glint Pettersen
Verdens vakreste fottur - Annapurna Sanctuary

Verdens vakreste fottur - Annapurna Sanctuary

Vår mann Frode har vært på tur i Nepal og besøkt Annapurna Sanctuary. Han skriver godt og grundig og alt man kan oppleve på denne fantastiske fotturen, og gir oss et bilde av et land, et folk og en opplevelse man kan leve lenge på!

Frode Glint Pettersen
04. desember 2019 av Frode Glint Pettersen
På eventyr i Botswana - En minnerik reise i Afrikas villmark

På eventyr i Botswana - En minnerik reise i Afrikas villmark

Botswana et av de alle vakreste og mest minnerike safaridestinasjonene der ute. Kombinasjonen av fantastiske naturopplevelser, få turister og kunnskapsrike, erfarne og profesjonelle guider som forteller deg alt de kan om alt du kommer over av dyreliv, fugleliv, flora og fauna gjør dette stedet til noe helt unikt. Safari i Botswana koster litt mer, men jeg mener det absolutt er verdt pengene.   

Sylvia Arnesen
03. desember 2019 av Sylvia Arnesen
Til Topps med Martin: Episode 2

Til Topps med Martin: Episode 2 - Smidig som en katt, sterk som en løve

Endelig. Dagen dere har ventet på, er her! Episode 2 av "Til Topps med Martin" er nå LIVE. Pop litt popcorn, len dere tilbake, og nyt en innblikk inn i Martins verden og vei mot Sør Amerikas høyeste fjell, ACONCAGUA!

Bjørn Stange Ankre
29. november 2019 av Bjørn Stange Ankre
Færøyene! Rufsete hår, røde kinn og stjerner i øynene

Færøyene! Rufsete hår, røde kinn og stjerner i øynene

Marianne har vært på tur på Færøyene for å planlegge, designe og sette sammen den perfekte Hvitserk-turen på dissse vakre, grønne øyene. Det er ikke alltid virkeligheten svarer til forventningene - men det er ingen tvil om at Færøyene leverer fra dag én!

Marianne Østensen
25. november 2019 av Marianne Østensen
Capri og Amalfikysten: Stum av beundring :) Gjesteblogg fra Italia

Capri og Amalfikysten: Stum av beundring :) Gjesteblogg fra Italia

Noen ganger får vi tilbakemeldinger som tar pusten fra oss! Dette er en av disse. Marit Sofie var med oss til Capri og Amalfikysten, og etter tur dukket denne teksten opp hos oss. Vi publiserer den her til inspirasjon! Takk for turen, Marit Sofie :)

Pura Vida i Costa Rica!

Pura Vida i Costa Rica!

«Pura Vida» direkte oversatt betyr «det rene liv» eller «full av liv».Uttrykket gjennomsyrer hele samfunnet på Costa Rica og lokalbefolkningen, kalt Ticos, er bevisst på å være takknemlige for livet, nyte livet og ikke minst ta vare på livet. Pura Vida er rett og slett en optimistisk og befriende leveregel!

Ann-Elin Norddal
04. november 2019 av Ann-Elin Norddal
Lær deg fotokunsten med våre fototips!

Sånn tar du bedre bilder på tur.

I en serie inspirerende nyhetbrev viser vi deg hvordan du tar bedre bilder ute i naturen. Vi skal følge linjene, snakke om tredelingsprinsipper, forstå lys og kontrast, jobbe med det kunstneriske, forstå kulturelle forskjeller, og få fram det beste bildet som mulig!

Bjørn Stange Ankre
29. oktober 2019 av Bjørn Stange Ankre
Så mange muligheter! Hvor skal man dra? Hva skal man gjøre?

Hvilken tur skal man velge! Her er Bjørns tips for 2021!

"Kan ikke du bare fortelle meg hvor jeg skal dra?" Bjørn fyrer løs på tastaturet og gir deg hans hotteste tips for eventyr i 2021. Noen nyheter, noen klassikere. Felles for alle er at du får servert hvitserkopplevelsen. Hver gang. Helt fersk.

Bjørn Stange Ankre
23. oktober 2019 av Bjørn Stange Ankre
VIDEO: Fjelltur i Dolomittene - Bli med til Italia

VIDEO: Fjelltur i Dolomittene

Video fra vår tur, Fjelltur i Dolomittene. Bli med Hvitserk til en av våre favorittdestinasjoner - de spektakulære fjellene i Italia.

Bjørn Stange Ankre
16. oktober 2019 av Bjørn Stange Ankre
Til Topps med Martin: Episode 1 - Martin skal til Aconcagua!

Til Topps med Martin: Episode 1 - Martin skal til Aconcagua!

I løpet av en liten serie action-fylte episoder så skal vi følge Martin på hans reise mot Sør Amerikas høyeste fjell, Aconcagua!

Bjørn Stange Ankre
07. oktober 2019 av Bjørn Stange Ankre
5 tips for å nå toppen av Kilimanjaro

5 tips for å nå toppen av Kilimanjaro

Hvert år har vi i Hvitserk med oss over 400 gjester til Kilimanjaro. Vi har reist til fjellet siden 70-tallet da en av selskapets grunnleggere hadde en sentral rolle i å bygge nasjonalparken. Les våre fem tips for å nå toppen av Afrika.

Opplev Cuba på sykkel!

Cuba - inte ett land som andra!

Cuba er en fargeklatt på verdenskartet. Alt fra historikk, politikk, revolusjon, geografi, mennesker og sjefen sjøl skiller seg fra alle andre land.

Johanna Thörnblom
24. mai 2019 av Johanna Thörnblom
Magisk fjelltur og kystvandring i Sør-Afrika

Magisk fjelltur og kystvandring i Sør-Afrika

Drakensbergfjellene i Sør-Afrika - det majestetiske og frodige området med de beste fjellturene i det sørlige Afrika. The Wild Coast - vakre, øde strender, klipper, tropiske skoger. Vi har nå testet turen og kan nesten ikke vente med å ta deg med hit!

Marianne Østensen
29. april 2019 av Marianne Østensen
Trening til Høye Fjell - Tips og triks til deg som skal opp i høyden

Trening til Høye Fjell - Tips og triks til deg som skal opp i høyden

Mange lurer på hva som skal til for å dra på tur med Hvitserk til høye fjell. Her gir vi deg våre beste tips til hva du kan gjøre i forkant av turen.

Bjørn Stange Ankre
06. desember 2018 av Bjørn Stange Ankre
Hvilken nepaltur passer for deg?

Hvilken Nepaltur passer for deg?

Vi har mange ulike turer til Nepal. Her forklarer vi litt om hva du kan oppleve av fjell, natur og kultur på de ulike turene.

Å reise alene på tur med Hvitserk

Å reise alene på tur med Hvitserk

Turene våre er sosiale - vi reiser sammen i små grupper på tur. Det betyr ikke at man må reise sammen med noen for å være med.

Skiekspedisjon til Sydpolen

Skiekspedisjon til Sydpolen

Går du med en polfarer i magen? Da er dette skituren for deg! 1130km med selvforsynt skigåing gjennom det som regnes som det kaldeste, tørreste og mest forblåste kontinentet på jord. Her går du i Amundsen og de store polarheltenes fotspor helt inn til selve Sydpolen. Vi tror dette er juvelen i enhver turkrone. Turen er lang, kald, hard og koster flesk. For å nå 90° syd må motivasjonen være på topp. Samtidig er belønningen stor når du står og vaier med flagget på selveste Sydpolpunktet.

Albania fra sykkelsetet

Albania fra sykkelsetet

Når man nevner Albania for folk, virker det som om det fleste tror det er et grått og trist post-diktatur – nesten ingen har vært der, og like få har planer om å dra dit.

Ukas Hvitserker - Eivind Åsnes

Ukas Hvitserker - Eivind Åsnes

“Ja, jeg tenkte meg det var noe sånt!” Sier Eivind da jeg ringer han, som avtalt, med gladnyheten om at vi gjerne vil ha han som Ukas Hvitserker, “Da blir det vel rabatt på neste tur?“ Legger han til med den gode humoren han er så kjent for blant våre guider.

Bjørn Stange Ankre
11. juni 2018 av Bjørn Stange Ankre
Svalbard på tvers - en skitur i et arktisk eventyrland

Svalbard på tvers - en skitur i et arktisk eventyrland

Svalbard har blitt en svært populær destinasjon, både for friluftsfolk og andre eventyrlystne. Endelig er det min tur til å oppleve denne fantastiske, arktiske villmarken, og lære om historien og kulturen. Prikken over i’en er at jeg får oppleve Svalbard på den måten jeg liker aller best – på ski og i telt. Sammen med en gruppe deltakere guidene fra Hvitserks samarbeidspartner Basecamp Explorer skal jeg krysse Svalbard på tvers på ski i løpet av åtte dager, og vi skal ha med oss alt vi trenger til turen i hver vår pulk.

Elise Koren
04. juni 2018 av Elise Koren
Kajakkturer - Hva bør du tenke på?

Kajakkturer - Hva bør du tenke på?

Første skikkelige kajakktur er for mange en sensasjon. Det å reise, med alt man trenger, i en liten gruppe hyggelige mennesker, til steder som ikke er tilgjengelig til fots, gir en enorm frihetsfølelse og skikkelig ekspedisjonsstemning.

Bjørn Stange Ankre
06. mars 2018 av Bjørn Stange Ankre
Albania: Et lite land med stor natur!

Albania: Et lite land med stor natur!

Albania er en utmerket destinasjon på to hjul. Dagene er svært variert og landet gir mye forskjellige inntrykk og naturopplevelser. Her får du servert kald, skarp fjellluft, snødekte fjell, regnskog, familieeide øde hoteller, strålende sol, mange kilometer med lange nedturer, harde stigninger, varierte veibaner, fersk fisk, kulturarv, utmattelse, glede og samhold. Oppsummert et fantastisk flott og variert land.

Johanna Thörnblom
01. mars 2018 av Johanna Thörnblom
Tips til bekledning på vinterturer

Tips til bekledning på vinterturer

Få ganger er det så kritisk å vite svaret på spørsmålet "hva skal jeg ha på meg?" som når du skal på vintertur. Det finnes ingen fasit som passer for alle, men her er noen gode råd til hva du bør pakke når du skal på langtur om vinteren.

Ekspedisjonsskolen: Dekktrening

Ekspedisjonsskolen: Dekktrening

En av de beste måtene å trene til lange skiturer på er å trekke dekk. Det kan gjøres hvor som helst, når som helst, og dekket vil fort bli din beste treningspartner!

Trivelige Irland

Trivelige Irland

Irland er heldigvis mer enn pub-turer til Dublin. Den grønne, trivelige øya langt vest setter spor, og fortjener et besøk litt utenom det vanlige.

Marianne Østensen
15. november 2017 av Marianne Østensen
Safari i vakre Masai Mara - og Kenya

Safari i vakre Masai Mara - og Kenya

Igjen skal jeg tilbake til dette vakre landet – Kenya. For meg er dette paradis, det finnes ikke et bedre sted å være om man skal slappe av, oppleve, nyte, og tilbringe fantastiske og minnerike øyeblikk med familie og venner.

Henriette Aass
10. november 2017 av Henriette Aass
Safari med barn

Safari med barn

Også for små barn er safari en stor opplevelse.

Isfjord Radio - Autentisk hotell i særklasse

Isfjord Radio - Autentisk hotell i særklasse

Grunnet et sovjetisk skipsforlis – tok unionen initiativ til oppsetingen av Isfjord Radio. I 1933 stod radioen ferdig, klar til å trygge skipsfarten inn mot gruvebyene. I årenes løp har teknologiens fremmarsj gjort radioen overflødig, men kortbølgenes sjel ble aldri skylt helt vekk.

Studietur til alpeklassikeren Tour de Mont Blanc

Studietur til alpeklassikeren Tour de Mont Blanc

Vi har testgått alpeklassikeren Tour de Mont Blanc, en av verdens mest berømte fotturer. Fjellturen rundt Mont Blanc tar deg innom tre land, hele tiden med utsikt til mektige fjell og voldsomme isbreer.

Inca Trail til Machu Picchu

Inca Trail til Machu Picchu

På listen over ting alle bør få gjort i løpet av livet, er uten tvil vandringen i Andesfjellene, på Inca Trail til legendariske Machu Picchu. Og dette er ikke en tur som det er mulig å gjøre spontant - det må planlegges mange måneder i forveien.

En uke som ørkennomade i Sahara

En uke som ørkennomade i Sahara

En drøm har gått i oppfyllelse. Jeg har lenge vært nysgjerrig på hvordan det er å være langt ute i den knusktørre Saharaørkenen med sand på alle kanter, for så å ta bena fatt og bare fortsette i de uendelige sanddynene. Nå har jeg opplevd det. Jeg kan bekrefte at det er spektakulært. Solnedgangene er forførende. Stillheten er uendelig. Og sanden er tung å gå i.

Marianne Østensen
16. mars 2017 av Marianne Østensen
Besøk hos fjellgorillaene

Besøk hos fjellgorillaene

Høsten 2016 var jeg så heldig å få være med på studietur til Rwanda. Jeg griper enhver sjanse jeg har til å besøke de fantastiske og utrydningstruede fjellgorillaene som kun lever i Uganda, Rwanda og Kongo.

Henriette Aass
23. januar 2017 av Henriette Aass
Réunion: Ganske fjernt, men ganske nært

Réunion: Ganske fjernt, men ganske nært

Hvitserk-gjestene som har vært på tur på Réunion skjønner ikke hvorfor vi ikke har med enda flere gjester til den franske øya i Det indiske hav.

Grønne og gjestfrie Georgia

Grønne og gjestfrie Georgia

Det er helt sykt fint, utbryter datteren min. - Grønt overalt, og se på alle de rosa og lilla blomstene! Vi voksne er like begeistret som henne. Begeistret over blomsterengene og fjellsidene som er så grønnkledte at det nesten svir i øynene. En utrolig fin kontrast til de hvite, alpine toppene like ved.

Marianne Østensen
04. august 2016 av Marianne Østensen
Demmedassen - verdens vakreste utedo

Demmedassen - verdens vakreste utedo

Det finnes en do, på en liten fjellhylle høyt over en bre. Det går rykter om en utsikt så fin at på denne doen er opptattsignalet gjenkjent ved at døra står på vidt gap.

Atlasfjellene på sitt beste

Atlasfjellene på sitt beste

Min andre tur til Atlasfjellene ble en drømmetur. Sol i en uke. Overnatting under stjernene. Sjarmerende berberhus. Storslått natur. Sprudlende turfølge. Kultur utenom det vanlige.

Marianne Østensen
21. juni 2016 av Marianne Østensen
Rwanda, 20 år etter

Rwanda, 20 år etter

Tjue år etter folkemordet, framstår Rwanda nå som trygt, vakkert, imponerende og hjerteskjærende.

Utstyrstips Kilimanjaro

Utstyrstips Kilimanjaro

Når du skal bestige Kilimanjaro er det viktig at du har med deg riktig utstyr. Selv om mye av turen går i forholdsvis varmt klima, kan det bli veldig kaldt om natta og spesielt på toppnatta. Det er vanligst å begynne å gå mot toppen rundt midnatt, da får man med seg soloppgangen på kraterkanten, før man går de siste 200 moh. opp til toppunktet. Det er ofte kaldest i 04-05 tiden på natta, før solen kommer opp rundt 06.

Safari i Kenya - Masaienes rike

Safari i Kenya - Masaienes rike

Safari er det kuleste jeg har opplevd!

På sykkel i Atlasfjellene

På sykkel i Atlasfjellene

En tur i Atlasfjellene i Marokko føles på mange måter som en tidsreise. Når man ankommer de små berberlandsbyene, har man inntrykk av at nesten ingenting har forandret seg på hundrevis av år.

Geir Amundsen
15. november 2015 av Geir Amundsen
Elbrus - Toppen av Europa og en av "seven summits"

Elbrus - Toppen av Europa og en av "seven summits"

Som et Russisk motsvar til Chamonix finner du ved foten av Elbrus overveldende frodige fjellsider toppet med taggete hvitkledde tinder som strekker seg langt innover det vakre nabolandet Georgia. Blikket ditt kommer til å søke oppover mot de vakre fjellene all den tiden du oppholder deg her i dette spektakulære landskapet, vær forsiktig så du ikke får kink i nakken.

På safari i Tanzanias villmark

På safari i Tanzanias villmark

Har du drømt om å reise på safari i nærmest urørt villmark, og å komme tett på dyrene, da anbefales viltreservatet Selous i Tanzania!

Marianne Østensen
09. juni 2015 av Marianne Østensen
Fantastiske Galapagos!

Fantastiske Galapagos!

En eller annen gang i løpet av livet bare MÅ du besøke Galapagos!

Geir Amundsen
19. februar 2015 av Geir Amundsen
Norges flotteste skitur?

Norges flotteste skitur?

Hvitserk ønsker å etablere «Hjørundfjorden Rundt» som et norsk svar på Alpenes berømte Haute Route. Testturen vi gjennomførte i april 2014, viser at den ukelange toppturen på Sunnmøre definitivt har klassikerpotensial.

Landet Bortenfor

Landet Bortenfor

Trodde du Nepal var fascinerende? Vent til du har opplevd Bhutan!

Ballongsafari i Kenya

Ballongsafari i Kenya

Hvis det er en gang du skal drikke champagne før frokost, er det når du har startet dagen med å fly luftballong over savannen på Masai Marai i Kenya.

Tinderangling og kastanjer på Korsika

Tinderangling og kastanjer på Korsika

Vi befinner oss på Korsika, Napoleons fødested, yndet feriedestinasjon og et av Hvitserks mest populære turmål.

Denali

Denali

Anbefaler alle som liker kulde, snø, bre, tung oppakning og tynn luft å gjøre et forsøk på Denali. Naturopplevelsen er helt rå!

Hvorfor velge skreddersøm med Hvitserk?

Hvorfor velge skreddersøm med Hvitserk?

Skreddersøm: Din ferie, dine drømmer - dine valg!