1. Ta treningen hjemme

OK, alle treningssenter er stengt. Med god grunn. Men du må ikke ut for å bevege på kroppen! Hva med å prøve deg på yoga hjemme? Eller meditasjon? Her er våre favorittapper:

Sworkit Fitness & Workout App 

Glo – Yoga and Meditation 

Headspace – Meditation & Sleep 

2. Ta kontakt med andre

Epost trenger ikke handle om jobb. Når var sist du satt deg ned å skrev et skikkelig epostbrev til noen? Eller en lang, god telefonsamtale? Kanskje du kan prøve å skrive en hyggelig epost per dag til noen som ikke har hørt fra deg på en stund. Jeg tipper du kommer til å få svar fra noen som setter pris på det.

3. Lær deg noe nytt!

Det finnes apper og nettsider for omtrent alt nå. Bruk google og finn deg et prosjekt! Hva vil du lære!? Kanskje vil du opprette en blogg eller nettside? Kanskje kan du lære deg noen triks på kjøkkenet

Project Foodie: Guided Cooking

Mimo: Learn to Code & Program

Bidra på Wikipedia

Lag deg selv en nettside eller en blogg. Det er lettere enn du tror! (Linken tar deg til SQUARESPACE.COM)

4. Rydd opp!

Høres kanskje ikke ut som det mest festlige man kan bruke tiden på – men ikke undervurder gleden av en ryddig bod, kleskap eller garasje. Eller så kan du prøve å ommøblere leiligheten. Du har tid – så hvorfor ikke prøve? I samme gaten kan jeg også anbefale deg å bruke tiden på å rydde opp på datamaskinen, der er det garantert et fullstendig kaos.  

5. Sosiale medier "Detox"

Jeg tipper telefonbruken de siste ukene har gått i været. Se om du kan holde deg unna sosiale medier en hel dag, og heller: 

6. Les en skikkelig lang og tykk bok.

Eller en kort og tynn en. 

7. Planlegg din neste drømmereise.

Dette kommer til å gå over. Du kommer til å dra på tur igjen! Så hvor vil du dra? Ta fram kartene og begi deg ut på en reise på internett til nye spennende destinasjoner. Det er alltid mulig å drømme seg bort.  

8. Kos deg med de firbeinte

Har du hund eller andre husdyr har du en gylden mulighet til å tilbringe mer tid med disse. Lær nye triks, jobb med adferdsutfordringer og bli bedre kjent. 

9. Lag deg selv et skikkelig hjemmekontor.

Bruk litt tid og dediker en plass hjemme til arbeid og bare arbeid. På den måten slipper du å hele tiden miste fokus og du kan lettere plukke opp tråden der du slapp. Etabler noen rutiner og gjør ditt beste for å følge de! 

10. Gå over egen økonomi.

Vet du egentlig hva du bruker penger på? For noen er dette kanskje himmelen på jorden, for andre et mareritt man helst holder seg unna. Men jeg kan love deg at det er en god følelse å ha orden i papirene. Og det vil garantert hjelpe deg å gjøre noen smarte økonomiske valg i fremtiden.