Fasinerende Galapagos

Med sin tilbaketrukne beliggenhet - 1000 km ut i Stillehavet - byr Galapagosøyene på en flora og fauna du ikke finner noe annet sted i verden. Å reise til Galapagos er som å reise i en tidsmaskin. Galapagos er kanskje mest kjent for sine kjempeskilpadder, og de møter du beitende blant kyr og hester. Heller ikke iguanen sier nei til å veksle et gjensidig undrende blikk på kloss hold. Disse merkelige dyrene gir virkelig følelsen av forgangne tider når man møter dem i sitt naturlige element.  

Ut til disse øyene kommer man med fly. På Galpagos blir du møtt og tatt med på vår vakre motorseiler som skal være ditt hjem under besøket. Hvis vinden tillater det, setter vi seil! Her ute er alt lagt til rette for deg, - og for dyrene. Båtene holder god standard, med proffe guider og topp forpleining. Mannskapet er drillet i å bevare og beskytte denne utrolige skatten som disse øyene er - og du har mulighet til å bli en del av det noe begrensede antall turister som kommer til Galapagos hvert år. 

Nærbilder uten telelinse

På Galapagos får du nærbilder av de spesielle fuglene uten telelinse og de høyst levende forhistoriske øglene stirrer på deg når du forstyrrer dem i solbadet. Fuglene ruver tett på våre ekskursjoner og overalt ser vi sjøløver og haviguaner. De oransje iguanene med taggete rygg minner unektelig om små drager, og de blå-fotede boobiene ruger godt på sine egg - som også er blå! Hver øy har sine spesielle dyre- og fuglearter, og på en av øyene får vi muligheten til å bade med verdens nordligste pingviner. 

Snorkle med sjøløver

Du vil bli guidet og hjulpet så øyene kan leve videre uten å ta skade av vårt besøk. I tillegg utrustes du for snorkling i det krystallklare vannet. Som regel dukker sjøløvene opp ved siden av deg - og det er et minne for livet når etpar nysgjerrige øyne tilhørende det lekne dyret titter inn i dykkemasken din!  Foruten et særegent dyreliv, har Galapagosøyene hvite strender blant kaktus og vulkanske fjell. Etterkommere av nordmenn som utvandret bor fortsatt flere steder på Galapagos, men den fastboende befolkningen er relativt liten og konsentrert i noen få landsbyer. Hver dag går du i land på ulike steder og til nye opplevelser. Om natten kjører båten videre til andre øyer og neste dag venter spennende turer på en ny øy.

Fottur på Galapagos og i Amazonas

Drømmetur! Galapagosøyene er et av de aller mest unike naturreservat i verden. Dyrelivet her finner man ikke maken til noe annet sted. Vi skal også besøke Amazonasjungelen - begge deler på Hvitserk-måten med fotturer, snorkling med sjøløver og mye mer.

Sør-Amerika Nivå 2

15 dager

Neste avreise: 31.10.2019 Fra Kr. 48 900,-