Kontorets Norgefavoritter!

Marit:
Daglig leder og stadig på jakt etter de gode og unike opplevelsene! Hun er en ivrig kajakkpadler, stisyklist og glad i fjellturer.

Blant hennes favorittturer er Trolltunga, Preikestolen og Kjerag høyt oppe på lista, og dette har hun å si om den: Du får oppleve så mye på kort tid, og noen av de flotteste fotturene i denne delen av landet. Det er ikke uten grunn at disse ikoniske turmålene har mange besøk iløpet av året. Vil anbefale disse turene år siden det vanligvis er mange internasjonale gjester der, men iår får vi fjellene mer eller mindre for oss selv da det er stor sjanse for at det blir færre besøkende her enn ellers. 

En annen favoritt hos Marit er Senja på langs:
Eventyrøya Senja! Jeg var her en uke i fjor sommer og ville virkelig ikke reise hjem, Lofoten fikk seg en sterk konkurrent. Her er fjellene ville og det er fjell for alle, men det passer spesielt godt dersom du er glad i å utfordre høydeskrekken litt. Pluss på midnattsol og små sjarmerende samfunn, så ha du mitt dørmmested. På turen vår på Senja, bor vi i telt og blant annet går vi Breitinden som er den høyeste toppen på øya og du får virkelig utfordret høydeskrekken - en opplevelse du sent vil glemme! Kunne snakket i evigheter og ikke vanskelig å si mere, men Senja må oppleves! 

Eirik:
Er glad i lange turer på fjellet, og du ser han ofte på sykkelen eller med langrennski. Han er glad i å planlegge litt større turprosjekt, og har alltid en kreativ tvist på turene sine:

Min favorittur er Høydepunkter på Helgeland. Helgeland har 12000 øyer, holmer og skjær, kritthvite strender, høye fjell og isbreer. Hva mer kan man ønske seg! Corbels Canyon på Glomfjellet er ett unikt turmål og ett absolutt høydepunkt på denne turen er overnattingen på prisbelønte The Arctic Hideaway på Fleinvær, hvor vi avslutter turen. Ellers er jeg også veldig glad i Jotunheimen, og det hadde vært så kult å krysset av de syv høyeste toppene i landet, så kudos til de som skal det i sommer! 

Thea:
Thea er teamets nyeste tilskudd, og hun er som alle oss andre glad i turer på fjellet. Hun er med på det meste og sier aldri nei takk til en utfordring: 

Jeg elsker Lofoten! Særlig på sommeren når det er midnattsol og man har knapt tid til å sove! Det er så deilig å kunne hoppe rett i sjøen på de kritthvite strendene, etter lange og flotte fjellturer. På turen vår besøker vi også Kvalvika, som er et skikkelig kult sted, og vi er også innom flere strender underveis. Masse bademuligheter med andre ord! Vi er også innom Lofotens høyeste topp, Himmeltinden, en skikkelig fin tur med god utsikt på toppen!

Laine:
Vår amerikanske guide som har blitt norsk! En talentfull guide, som trakterer alt hun prøver seg på, men mest glad i lange tøffe turer og klatreventyr:

Jeg er veldig glad i Lyngen og Lofoten! Jeg har nettopp flyttet til Kabelvåg, og angrer ikke et sekund på det. Jeg gleder meg til i sommer da skal jeg guide på Senja og i Lofoten, og blir du med meg på tur, lover jeg deg en unik opplevelse! 

Mari: 
Generelt glad i fysisk aktivitet, vandring, sykling, klatring og ski: 

Mitt hjerte brenner for Sunnmøre! De kvasse tindene gjør det lett å skjønne hvorfor det heter Sunnmørsalpene. Kajakkpadling i Norddalsfjorden, eller tinderangling rundt Hjørundfjorden, gi meg begge deler takk! Ellers er jeg også veldig glad i stisykling, og synes syklingen i Hallingdal og ved Canvas Hotel er skikkelig bra, kan virkelig anbefale det!