Til Topps med Martin : Episode 1 - Martin skal til Aconcagua from Hvitserk & Eventyrreiser on Vimeo.

 

En sen ettermiddag i September.

Herregud, tenker jeg. Eller, jeg sier det faktisk, til Frode. "Skal vi ut å lage film nå?" Frode nikker. Det skal vi. Har vært oppe hele natten, på vei hjem fra Jebel Toubkal i Marokko, null søvn, og en dag på kontoret sitter i baken. Vil egentlig bare hjem, men må man så må man! Sånn er det også med trening, og det er jo akkurat dette vi skal banke inn i skallen til Martin.

Frode og jeg drar avgårde mot Driv Trening på Skøyen. Her skal vi møte Martin, sjekke ut formen og gi ham et treningsprogram. 

Målet er å få Martin i bedre form.

Heldigvis våkner man fort opp når man må prestere, og det hjelper at Steffen er på plass. Steffen har nemlig en ekstremt smittefarlig energi som får oss opp på bena. Det setter vi alle tre stor pris på og det tar ikke lang tid vi er i gang. Steffen finner fram alle sine måleinstrumenter, Martin prøver å oppføre seg sånn passe normalt foran kameraet, jeg prøver å regissere mini-dokumentar og Frode må finne fram reporteren og støttekontakten i seg selv. 

Det Martin skal gjennom i dag er en klassisk test for å finne ut av hvordan han kan bli i best mulig form, raskest. Det er nemlig ikke så altfor lenge til Martin skal opp i fjellene i Sør Amerika og tiden må brukes effektivt!

OBS. En laktattest, som Martin gjennomgår i denne videoen, er for all del ikke nødvendig for å bli med oss på tur. Men testen kan hjelpe deg, om du ønsker å bli i bedre form, til å forstå og se treningsresultatene dine! En personlig trener kan gjøre underverker med selv den lateste landkrabbe. 

Det trenes, det måles og resultatene ruller inn. Men resultatene er hemmelige. Og det er treningsopplegget til Martin også. Vi gir ikke bort treningsekspertisen til Driv-gjengen gratis. Det hadde jo tatt seg ut! Kan fortelle deg en ting da, at du burde følge med på neste episode, fordi dette her kommer til å bli knallbra. 

Aconcagua - Vacasdalen

Det er store sjanser for at Aconcagua blir den mest anstrengede, krevende og råeste naturopplevelsen din noensinne. På denne turen står utfordringene og opplevelsene i kø, og med sine 6962 moh er dette en skikkelig ekspedisjon.

Sør-Amerika Nivå 5

26 dager

Neste avreise: 02.01.2023 Fra Kr. 67 900,-