Unike opplevelser for deg og dine – Vi skreddersyr din Norgesferie!

Familieturen: Enten du ønsker en rolig uke eller to sammen med familien på noen utvalgte steder eller ønsker å reise litt rundt så vet vi hvor du kan nyte ferien din i Norge på best mulig måte. Ta kontakt så setter vi sammen en reise unik for deg.

Her er noen forslag til turer som passer for familier:

Helgeturen: Har du lyst på en helg med unike opplevelser og kanskje oppleve noe nytt? Vi samarbeider med de hyggeligste familiedrevne overnattingsstedene i Norge som har masse å tilby. Hva med å lære å dra garn i Rosendal eller dra på sidersmaking fra gård til gård i Hardanger? Har du lyst til å sykle, vi ordner det. Kunne du tenke deg å leie en guide en dag eller to for å gå en tur du har drømt om lenge, men som kanskje er litt brattere eller lenger enn det du vanligvis går? Vi har mange dyktige guider over hele Norge som er klare for å ta med deg på tur.

Her er noen forslag til helgeturer:

 

Ukesturen: Har du en drøm om å for eksempel oppleve det beste av Vestlandet, eller det beste av Nord-Norge i et jafs kan vi selvfølgelig skreddersy en lengre tur for deg og dine. Se for deg øyhopping på Helgelandskysten kombinert med et par dagers fottur i Lofoten hvor du besøker øygruppens mest kjente topper, samtidig som kveldene tilbringes på nydelige rorbuer ved havkanten. Det er ikke mye som slår dette, det kan vi garantere deg! Fortell oss om dine ønsker og vi benytter vår dyptgående kunnskap til å sette sammen drømmeturen din. Det har aldri vært lettere å reise på ferie i sitt eget land!

Her er noen forslag til ukesturer: