Skreddersøm

Skreddersøm

Vi skreddersyr din reise i Norge, enten det er alene, sammen med familien eller vennegjengen. For turer i utlandet tilbyr vi private avganger på faste turer i vårt turprogram. Nedenfor finner du et utvalg av turmuligheter som kan inspirere deg, så ta en titt, bli inspirert og kontakt oss for din drømmereise.

Send forespørsel

Jo mer informasjon du sender, jo raskere og bedre tilpasset tilbud får du.

Vi tar kontakt

Vi ringer eller tar kontakt via epost. Har du sendt tilstrekkelig med opplysninger, får du et innledende tilbud.

Tilbud

Du mottar et tilbud og vi tilpasser det sammen.

Bestilling

Aksept av tilbudet

Betaling

Depositumsfaktura sendes etter aksept av tilbudet, sluttfaktura sendes ca. 70 dager før avreise.

Avreise

Senest to uker før avreise mottar du alle dokumenter du trenger til reisen din.

Skreddersøm: Din ferie, dine drømmer - dine valg!

Vi brenner for å oppfylle reisedrømmene dine! Vi legger vår stolthet i å sette sammen akkurat den reisen du ønsker, og for å gi deg de beste reiseopplevelsene på turen. Begrepet skreddersøm betyr at du og ditt reisefølge bestemmer hvor dere skal reise, når og hvor lenge dere skal reise, samt budsjett og program for turen. Så gjør vi jobben med å arrangere akkurat den ferien du drømmer om. Vi tilbyr skreddersydde turer i hele Norge!

Send oss en mail med dine turdrømmer i Norge, så skal vi gjøre alt vi kan for å oppfylle de! Ta gjerne med noen stikkord som; Avreisetidspunkt, antall dager du/dere vil være borte, antall deltakere, ønske om egen guide, og ca. budsjett dere ser for dere.

Private avganger: Drømmeturen - Når det passer for deg og familien/vennegjengen!

Etter å ha hjulpet reiselystne nordmenn i over 40 år, tør vi ubeskjedent nok å kalle oss eksperter. Vi vet hvilket hotell du MÅ bo på etter fjelltur i Georgia eller hvilken basar du bør innom i Marrakech. Vi tilbyr private avganger på alle våre faste turer over hele verden!

Ta en kikk på turprogrammet vårt og ta kontakt med oss om du finner en tur du ønsker å booke som privat avgang!

Selv en voksen mann sliter med å holde tårene tilbake når han er fremme ved Machu Picchu i Peru.

Trygghet med Hvitserk

Vi jobber tett med gode, lokale samarbeidspartnere over hele verden og har tilegnet oss unik kunnskap om reisemålene vi tilbyr. Vil du gå Inka-stiene i Peru, vandre i fjellene Nepal, krysse Grønlandsisen på kortest mulig tid, eller oppleve Lofoten utenfor sesong, er du i trygge hender. Bestiller du en tur hos oss, skal du vite at vi kjenner destinasjonene, bostedene og aktivitetene godt.

Bestillingsprosessen

Fra du sender oss en forespørsel – til du er vel hjemme igjen fra tur, har du én kontaktperson å forholde deg til hos oss på kontoret. Vi står på for at du skal få alt du ønsker deg i en ferie, og vi gir deg gode råd og forslag til drømmeturen din. Etter at tilbudet er bekreftet vil vi sende deg nyttig reiseinformasjon og alle reisedokumenter i god tid før avreise, slik at du føler deg vel forberedt til turen. Du som gjest blir godt ivaretatt av våre lokale samarbeidspartnere fra det øyeblikket du lander på flyplassen til du blir transportert tilbake til flyplassen for hjemreisen. Mens du er på tur er kontoret vårt alltid bemannet, og vi hjelper deg om det skjer noe uforutsett. 

Vi brenner for dine reisedrømmer

Vi i Hvitserk engasjerer oss i ditt store reisemål. Vi har reist til et stort utvalg av verdens land, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve mangfoldet denne fantastiske kloden har å by på. Vi unner deg å oppleve jungelvandring i Costa Rica, soloppgang i Saharaørkenen, møter med majestetiske løver på savannen i Afrika, å stå på toppen av det høye fjellet du alltid har drømt om, gorillasporing i Rwanda og å kjenne på gledestårene når du er tilbake i sivilisasjonen etter å ha krysset Grønland på ski!

Stort sett alle våre turer med norsk turleder kan gjennomføres som privat gruppe med lokal guide – på akkurat det avreisetidspunktet dere ønsker. Vil dere ha med egen, norsk turleder, ordner vi det også!

Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Fysisk Nivå

Lofoten, Værøy og Røst: Fottur til øygruppens skjulte perler

Bli med oss på tur der vi utforsker de skjulte perlene i Lofoten! Vi fokuserer på mindre tilgjengelig øyer som Værøy og Røst, samtidig som vi får med oss noen av høydepunktene fra Lofoten. Intime lokalsamfunn, spektakulære fotturer og dramatiske omgivelser venter.

Norge Norge

7 dager

Øyhopping på Helgelandskysten

Bli med oss på tur til de fantastiske øyene som utgjør Helgelandskysten. Denne reisen tar deg med båt til de mest avsidesliggende øyene i regionen. Vi skal gå fotturer til toppen av fantastiske fjell, padle kajakk blant øyer og holmer, spise middag på sjarmerende, lokale restauranter og bo på unike overnattingssteder, alle sammen driftet av ildsjeler fra regionen.

Norge Norge

7 dager