Skreddersøm

Vi skreddersyr din reise, enten det er alene, sammen med familien eller vennegjengen. Nedenfor finner du et utvalg av turmuligheter som kan inspirere deg, så ta en titt, bli inspirert og kontakt oss for din drømmereise.

Send forespørsel

Hvorfor velge skreddersøm med Hvitserk?

Send forespørsel

Jo mer informasjon du sender, jo raskere og bedre tilpasset tilbud får du.

Vi tar kontakt

Vi ringer eller tar kontakt via epost. Har du sendt tilstrekkelig med opplysninger, får du et innledende tilbud.

Tilbud

Du mottar et tilbud og vi tilpasser det sammen.

Bestilling

Aksept av tilbudet

Betaling

Depositumsfaktura sendes etter aksept av tilbudet, sluttfaktura sendes ca. 70 dager før avreise.

Avreise

Senest to uker før avreise mottar du alle dokumenter du trenger til reisen din.

Skreddersøm: Din ferie, dine drømmer - dine valg!

Vi brenner for å oppfylle reisedrømmene dine! Vi legger vår stolthet i å sette sammen akkurat den reisen du ønsker, og for å gi deg de beste reiseopplevelsene på turen. Etter å ha hjulpet reiselystne nordmenn i over 40 år, tør vi ubeskjedent nok å kalle oss eksperter. Vi vet hvilket hotell du MÅ bo på etter fjelltur i Georgia, hvilken basar du bør innom i Marrakech og hvilke safaricamper som er best i Masai Mara.
Begrepet skreddersøm betyr at du og ditt reisefølge bestemmer hvor dere skal reise, når og hvor lenge dere skal reise, samt budsjett og program for turen. 
Så gjør vi jobben med å arrangere akkurat den ferien du drømmer om.

Trygghet med Hvitserk

Vi jobber tett med gode, lokale samarbeidspartnere over hele verden og har tilegnet oss unik kunnskap om reisemålene vi tilbyr. Så om du vil gå Inka-stiene i Peru, reise på safari i Afrika, vandre i fjellene Nepal, eller krysse Grønlandsisen på kortest mulig tid er du i trygge hender. Bestiller du en skreddersydd tur hos oss, skal du vite at vi kjenner destinasjonene, bostedene og aktivitetene godt. Dette gjenspeiles ofte i hyggelige tilbakemeldinger vi får fra våre gjester etter tur.

- Det er ikke vanskelig å gi tilbakemelding på turen i Atlasfjellene. Terningkast 6 på alle områder! Ikke juster noe som helst! De lokale guidene var helt fantastiske. Tror flere av oss smeltet fullstendig av deres væremåte. Smilende, varme, omsorgsfulle, bestemte og kunnskapsrike. Super kokk, masse god mat - deilig med havregrøt til frokost! Anbefaler Hvitserk, Atlasfjellene og Marianne som turleder på det varmeste! 

- Å bli tatt imot ved flyet ute på savannen av en guide som viste oss interesse, og fulgte opp dette under hele oppholdet forsterker den gode opplevelsen vår. Vi opplevde masaier som ville fortelle om sin kultur og sine tradisjone. De fortalte om livet på savannen, om kulturen, om dyrene. Også ungdommene i familien er like begeistret. Vi opplevde guider som var godt skolert både med engelsk språk og kompetanse innenfor det å være vertskap, egen kultur og dyreliv. Interessant å bli kjent med masaiene sin kultur, tro og levesett. Vår guide lot oss få stille spørsmål, og han svarte med et engasjement og stolthet. Vi opplevde guider som til enhver tid gjorde sitt ytterste for å gi gjestene den aller beste opplevelsen, allikevel ikke på dyrenes eller naturens bekostning.

Selv en voksen mann sliter med å holde tårene tilbake når han er fremme ved Machu Picchu i Peru.

Bestillingsprosessen

Fra du sender oss en forespørsel – til du er vel hjemme igjen fra tur, har du én kontaktperson å forholde deg til hos oss på kontoret. Vi står på for at du skal få alt du ønsker deg i en ferie, og vi gir deg gode råd og forslag til drømmeturen din. Etter at tilbudet er bekreftet vil vi sende deg nyttig reiseinformasjon og alle reisedokumenter i god tid før avreise, slik at du føler deg vel forberedt til turen. Du som gjest blir godt ivaretatt av våre lokale samarbeidspartnere fra det øyeblikket du lander på flyplassen til du blir transportert tilbake til flyplassen for hjemreise. Mens du er på tur er kontoret vårt alltid bemannet, og vi hjelper deg om det skjer noe uforutsett. 

Vi brenner for dine reisedrømmer

Vi i Hvitserk engasjerer oss i ditt store reisemål. Vi har reist til et stort utvalg av verdens land, og ønsker at alle våre gjester skal få oppleve mangfoldet denne fantastiske kloden har å by på. Vi unner deg å oppleve jungelvandring i Costa Rica, soloppgang i Saharaørkenen, møter med majestetiske løver på savannen i Afrika, å stå på toppen av det høye fjellet du alltid har drømt om, gorillasporing i Rwanda og å kjenne på gledestårene når du er tilbake i sivilisasjonen etter å ha krysset Grønland på ski!

Stort sett alle våre turer med norsk turleder kan gjennomføres som privat gruppe med lokal guide – på akkurat det avreisetidspunktet dere ønsker. Vil dere ha med egen, norsk turleder ordner vi det også!

Spennende familietur som ørkennomader i Sahara! Foto: Marianne Østensen

Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Nivå

Vis
Sortering

Kortreist lykke ved Ellingsjøen

Bli med til idylliske Ellingsjøen i Fenstad, et steinkast unna Oslo. Her kan du får et behagelig opphold, tett på naturen, og koble av med lokalmat, en overnatting under åpen himmel eller i en sjarmerende tømmerkoie mens den lokale guide vår forteller historie fra området.

NorgeNorge Nivå 1

2 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 1 995,-

Familietur: Jotunheimen og Sognefjorden

Denne ukesturen er perfekt for familier med barn fra 10 år og oppover. Vi skal rafte i Sjoa, bestige Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen, besøke grottene på Sognefjellet og gå på isbre på Nigardsbreen. Gjør deg klar for en fartsfyllt uke!

Norge Nivå 2

7 dager

Neste avreise: 31.07.2021 Fra Kr. 23 000,-

Sør-Afrika: Cape Town, vandresafari og vinland

Opplev dette kinderegget av en 10-dagers tur! En av verdens mest populære storbyer Cape Town, vandresafari med ville dyr på Pioneer Trail og sykkeltur i vindisktriktet Franschhoek.

AfrikaSør-Afrika Nivå 2

10 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 25 990,-

Botswana - Safari i Okavangodeltaet & Chobe

Har du blitt bitt av safaribasillen og ønsker å oppleve en ny og spennende safaridestinasjon? Bli med til Botswana som regnes som kronjuvelen av alle edle safaridestinasjoner! Opplev en autentisk og uforstyrret villmark!

AfrikaBotswana Nivå 1

9 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 38 100,-

Eventyrlige Marokko

Fotturer i Atlasfjellene gir deg vakre fjellområder og enorm utsikt. Du går eller sykler på fine stier, og kokken tryller frem lunsj underveis. Kulturen er varm, vennlig og inkluderende. I tillegg til fjellene får du oppleve både hektiske Marrakech og bedagelige Essaouira ved kysten. Alt dette på kun 1 uke!

AfrikaMarokko Nivå 2

8 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 16 900,-

Zimbabwe - Victoria Falls og safari

Bli med på et afrikansk eventyr i Zimbabwe! Vi kan nå endelig tilby denne destinasjonen på programmet, og vi har satt sammen en fantastisk kombinasjon med Victoria Falls og safari i Hwange nasjonalpark.

AfrikaZimbabwe Nivå 1

10 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 47 000,-

Skreddersøm i Norge

Ser du etter en ferie i ditt eget hjemland? Vi tilbyr også skreddersydde turer til Norge. Ønsker du en fottur blant storslåtte fjell, padle kajakk gjennom trange fjordarmer, hoppe mellom bortgjemte øysamfunn i Nordland, eller kanskje besøke den arktiske utposten Svalbard? Valget er ditt. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen din ønskede tur til Norge. Husk, du trenger ikke reise langt for spektakulære opplevelser.

NorgeNorge, Svalbard Nivå 1

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 9 900,-

Luksussafari i Karen Blixens fotspor

Dette er safari med litt ekstra. Kombinasjonen av nærhet til naturen, et rikt dyreliv, å bo langs elven Mara i luksustelt, og genuine guider vil gi deg den perfekte safariferien. Hele reisefølget vil sitte igjen med opplevelser som vil huskes for alltid.

AfrikaKenya Nivå 1

6 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 24 990,-

Sør-Afrika - Safari og Cape Town

Endelig kan vi tilby safari i Sør-Afrika! Vi starter med noen netter på taket av et hotell i Cape Town. Vi reiser så videre til våtmarksområdet iSimangaliso, og Thanda private reservat for litt annerledes safariopplevelser - det blir selvsagt muligheter for å se the Big 5.

AfrikaSør-Afrika Nivå 1

10 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 29 990,-

Safari i Masai Mara

En drømmereise for deg som vil oppleve det mangfoldige dyrelivet i i den vakre, dyrerike nasjonalparken Masai Mara. Her bor dere på særegne overnattingssteder med høy standard som har vunnet priser for sitt arbeid innen bærekraftig turisme. I Masai Mara opplever dere det afrikanske dyrelivet på sitt aller beste. Dette er en spennende, flott og helt særegen opplevelse! Vi går på "jakt” med kamera og kikkert, med spyd og pil og bue. De engelsktalende Masaiene lærer deg å tyde spor og tegn i naturen, og vi har med oss dyktige Masaier på turen.

AfrikaKenya Nivå 1

7 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 23 990,-

Safari i Serengeti med Zanzibar

Det mangfoldige dyrelivet i Afrika er noe alle må oppleve en gang i løpet av livet. Verdensarvområdet Serengeti livnærer ca. 3 millioner dyr, og du vil få oppleve savannenes dyreliv på nært hold. Avslutt ferien med strandparadiset Zanzibar.

AfrikaTanzania Nivå 1

14 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 39 990,-

Safari i Kenya og strandferie

Safari i den vakre, dyrerike nasjonalparken Masai Mara i Kenya i kombinasjon med kritthvite strender på Kenyakysten.

AfrikaKenya Nivå 1

11 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 31 900,-

Safari i det ville Tanzania

Drømmer du om å reise på safari i nærmest urørt villmark hvor du kommer tett på dyrene? Da anbefaler vi viltreservatet Selous i Tanzania. Her bor du på en flott teltcamp med utsikt over den brede Rufijielven.

AfrikaTanzania Nivå 1

10 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 29 990,-

Familievennlig safari i Kenya

Barn elsker dyr, og safari blant de ville dyrene i Afrika er et eventyr - for både små og store. Vi jobber tett med en barnevennlig safaricamp i vakre, dyrerike Masai Mara. Her kan hele familien få en opplevelse for livet!

AfrikaKenya Nivå 1

Valgfritt antall dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 21 000,-

Machu Picchu, Cusco, Amazonas og Titicaca

På denne 14-dagers turen får du oppleve mange av Perus høydepunkter - fra Cusco til inkaindianernes Hellige Dal og den majestetiske og legendariske ruinbyen Machu Picchu - til dyreliv i Amazonas, før vi avslutter ved Titicacasjøen på 3800 moh.

Sør-AmerikaPeru Nivå 2

14 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 39 900,-

Inca Trail, Machu Picchu og Cusco

Fra Inkaenes gamle hovedstad Cusco i Peru, går turen via spektakulære inkaruiner i Inkaenes Hellige Dal, videre til fottur på Inca Trail til mystiske Machu Picchu. Det er vel verdt å reise til den andre siden av jorden for å oppleve det magiske øyeblikket når du kommer frem til et av verdens nye underverker; Machu Picchu.

Sør-AmerikaPeru Nivå 3

11 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 35 500,-

Inca Trail, Machu Picchu, Cusco, Amazonas og Titicaca

På denne 18-dagers turen får du med deg det mest essensielle som fantastiske Peru har å by på. Vi starter med inkaenes gamle hovedstad Cusco. Her akklimatiserer vi oss et par dager før vi begir oss ut på legendariske Inca Trail frem til Machu Picchu.

Sør-AmerikaPeru Nivå 3

18 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 47 000,-

Kilimanjaro med safari og Kenyakysten

På denne turen kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Masai Mara og strandferie langs Kenyakysten. Dette er den perfekte Afrika-opplevelsen!

AfrikaTanzania, Kenya Nivå 3

17 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 48 950,-

Kilimanjaro med safari og Zanzibar

På denne turen kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Masai Mara og strandferie langs Kenyakysten. Dette er den perfekte Afrika-opplevelsen!

AfrikaTanzania Nivå 3

17 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 49 990,-

Forespørsel om skreddersydd tur

Personopplysninger

Reisedetaljer

Spesifiser gjerne litt mer om hva du ønsker deg. Reiser du med barn er det fint om du opplyser om alder på avreisetidspunkt.

Fantastiske Galapagos!

En eller annen gang i løpet av livet bare MÅ du besøke Galapagos!

Våre beste safaritips

Drømmer du om å reise på safari? I mer enn 30 år har Hvitserks gjester reist på safari i Afrika. Her er våre tips til hvordan du får den beste safari-opplevelsen!

Ballongsafari i Kenya

Hvis det er en gang du skal drikke champagne før frokost, er det når du har startet dagen med å fly luftballong over savannen på Masai Marai i Kenya.