Opplev Galapagos og Amazonas

Bilder & Video
Norsk Guide Nyhet
Fysisk 2/6   Risiko 2/6 15 dager 10-15 deltakere Fra Kr. 59 900,-

Drømmetur! Galapagosøyene er et av de aller mest unike naturreservatene i verden. Dyrelivet her finner man ikke maken til noe annet sted. Vi skal også besøke Amazonasjungelen - begge deler på Hvitserk-måten med fotturer, snorkling med sjøløver og mye mer. 

Høydepunkter

 • Nærkontakt med det helt spesielle dyrelivet på Galapagos
 • Snorkle med sjøløver og havskilpadder
 • Besøk i regnskogen med overnatting på økolodge i Amazonas
 • Møte med indianerfolket i Yacuma
 • Varme kilder i Papallacta
 • Ekvatorsenteret i Quito   

Det er nok bare å si Galapagosøyene, så får du gåsehud. Fordi det står høyt på "bucketlisten" din. Fordi det ikke finnes maken. Ikke la det bli med drømmen - reis nå!
Vi har satt sammen et program som vi mener er en drømmetur, selv for den mest bereiste turist. En tur som gjør at du føler deg forandret når du kommer hjem. Her kommer du så tett på dyrelivet som du knapt trodde var mulig.

Amazonasjungelen

På eventyret vårt i Ecuador starter vi med å besøke Amazonas tette regnskog, som skjuler en av verdens rikeste habitater. Vi bor på en trivelig økolodge inne i jungelen, hvor vi blant annet skal gå enkle fotturer blant fargerike fugler, som king fisher, hegre og "punkeren" Hoatzin. På utfluktene våre kan vi se flokker av ekornaper, fargerike papegøyer og bråkete skrikaper som svinger seg fra tretoppene høyt over oss. I elven nedenfor lodgen vår fisker vi piraya, som du får smake til middag. Vi lærer om planter og vekster, som brukes som medisin og til helberedelse den dag i dag.

Galapagosøyene

Øyriket ligger 1000 kilometer ut i Stillehavet fra Ecuador, men det føles som å være på en annen klode når du må passe deg for ikke å snuble i kjempeskilpadder, og nysgjerrige sjøløver stirrer inn i dykkemasken din. De rosa flamingoene vader i den grunne dammen. Du får nærbilde av de spesielle fuglene uten å bruke telelinse og de høyst levende forhistoriske øglene stirrer på deg når du forstyrrer dem i solbadet!
Galapagosøyene har stor tiltreknigskraft fordi de er kjent verden over for sitt spesielle dyre- og fugleliv. Selv om området er nasjonalpark, er det uvisst hvor lenge dyrene vil holde seg uberørt av mennesker og de innførte dyreartene. Nå har du muligheten til å bli en del av det begrensede antall turister som får reise til Galapagos hvert år.
Vi skal ha noen innholdsrike dager på de spesielle øyene. Vi gjør det på Hvitserk-måten, med øyhopping, fotturer og snorkling med de artige, nysgjerrige sjøløvene. Vi bor på forskjellige øyer i det vulkanske øyriket.

Privat tur

Hvis du ønsker å reise på denne turen med familien eller vennegjengen som privat tur, ta kontakt med oss!

Fysisk nivå og risiko

For å få en god opplevelse er det viktig at du velger en tur som passer ditt nivå. Skalaene for fysisk nivå og risiko er generelle. Det er viktig at du leser mer om turen under turfakta for å få en forståelse for nivået som kreves, og risikoen som er involvert på hver enkelt tur.

Les mer om fysisk nivå og risiko her.

Fysisk: 2

Her må vi jobbe litt for å nå turmålet. Med grei grunnform og pågangsmot, er dette turer de fleste kan klare. Vi sover i komfortable telt og/eller på hytter og hotell, men man må ikke ha erfaring med teltliv for å være med. Den fysiske aktiviteten er hovedelementet på turen, for eksempel sykling, kajakkpadling, fottur, ski/topptur eller brevandring, men du trenger ikke forkunnskaper om aktiviteten. Les mer om graderingen på våre turer her

Risiko: 2

Aktiviteter/turer med liten risiko. Det skjer vanligvis få hendelser, og de er som oftest av en slik karakter at de kan behandles lokalt. Les mer om graderingen på våre turer her

Kontakt oss

Spørsmål? Ta kontakt med oss på: info@hvitserk.no / 23213070

Skriv ut

Vanskelighetsgrad og forberedelser

Dette er ikke en fysisk krevende tur, men du må kunne gå enkle fotturer på 2-4 timer på skogs- og fjellunderlag. På Galapagosturen er det tid til bading og soling - og ikke minst snorkling - og i jungelen blir det tid hver dag til å slappe av i lodgen.

De fleste av turene våre inneholder fysiske utfordringer. Du trenger ikke være godt trent eller vant til å gå lange turer for å delta, men en fordel å være i normalt god fysisk form. Noen fotturer i marka er god oppladning.

Vi bor på lodge i Yacuma nasjonalpark i Amazonas. Lodgen har tatt økoturisme på alvor og er integrert i naturen. Det er enkle, men romslige hytter, som har egen terrasse og fin beliggenhet i jungelen. Ellers på turen bor vi i dobbeltrom på turistklassehotell med god standard, om ikke annet er oppgitt. 

Les mer om graderingen på våre turer her.

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Se også oversikt på FHI sine sider om reisevaksiner.

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Relevante helseopplysninger som kan ha påvirkning for turen skal også kommuniseres til guiden ved turstart.

Pris inkluderer

 • Flyreise Oslo-Ecuador tur/retur
 • Norsk guide
 • All innenlandstransport innklusive flyreise Quito-Galapagos-Guayaquil
 • Overnatting i tomannsrom
 • Måltider som beskrevet i dag-til-dag-programmet
 • Snorkel, dykkemaske og svømmeføtter på Galapagosøyene
 • Kunnskapsrik naturguide på Galapagos og i Amazonas

Pris inkluderer ikke

 • Reise og avbestillingsforsikring (les mer om reiseforsikring her)
 • Drikke
 • Måltider utenom programmet
 • Nasjonalparkavgift Galapagos (USD 120)
 • Flyplassavgift ved utreise fra Ecuador (ca USD 40)
 • Eventuell leie av våtdrakt (5-10 USD pr dag)
 • Tips til guide og hjelpere på Galapagosøyene og i Amazonas
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge: Be om tilbud
 • Enkeltromstillegg (ved kapasitet)

Øvrig informasjon

Er det tett opp til avreise, ta kontakt. Kanskje får vi deg med likevel.

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Dag for dag

dag

1

Avreise til Quito

Overnatting Hotell
Måltid -/-/M
Transport Minibuss
Tid 1 t

Avgang fra Oslo tidlig på morgenen til Ecuadors hovedstad, og vi ankommer Quito på ettermiddagen lokal tid. Vi blir møtt av våre lokale venner, og kjører til hotellet i Quito. Vi har kvelden fri til å slappe av før vi spiser felles middag på kvelden, hvor vi går igjennom de neste dagenes program.

dag

2

Sightseeing i kolonibyen Quito

Overnatting Hotell
Måltid F/-/M
Transport Minibuss

I dag besøker vi gamlebyen med sine vakre, smale gater og de koloniale kirkene San Francisco og La Compañia, samt mange flere interessante landemerker. Vi har også en kort stopp på El Panecillo-høyden hvor vi får en fantastisk utsikt over den vakre byen. På ettermiddagen besøker vi det lokale håndtverksmarkedet eller den moderne delen av byen med den botaniske hagen ved Carolina Park. Vi kjører tilbake til hotellet og spiser middag sammen på kvelden. 

dag

3

Til Amazonas - kolibri og kano

Overnatting Jungellodge
Måltid F/-/M
Transport Buss
Tid 5-6 timer

Etter frokost setter vi oss i minibussen og kjører mot Amazonas. Vi tar noen stopp underveis, blant annet en god pause der de ørsmå kolibriene holder til. De fargerike, bittesmå fuglene kan fly både baklengs, sidelengs og stå helt stille i luften. Dette er en flott mulighet til å få tatt noen sjeldne, og flotte bilder.
Fra byen Tena er det omtrent en time igjen til bredden av Napo-elven hvor vi skal over i kano. Etter en halvtimes tur i motorisert kano, kommer vi til vår fantastiske økolodge. På lodgen blir vi ønsket velkommen med den tradisjonelle drikken "guayusa". Denne inneholder vitaminer og koffein i mye større konsentrasjon enn kaffe, noe som gjør den til en velegnet drikk om morgenen for en produktiv dag i jungelen. Etter at vi har funnet oss til rette i økolodgen skal vi prøve fiskelykken, på jakt etter piraya. Er vi så heldig å få en på kroken, kan denne tilberedes til middag samme kveld av vårt kjøkken. Etter middag tar vi en spennende nattevandring med lykt rundt campen. Det er utolig hvilke skapninger som finnes der ute og det blir ekstra spennende å legge seg i de komfortable, tradisjonelle bungalowene og sovne til alle lydene utenfor.

På vei inn i Amazonas jungelen. Foto: Ann Elin Norddal

dag

4

Utflukter i regnskogen

Overnatting Jungellodge
Måltid F/L/M
Tid 2-4 timer

Å våkne i en bungalow i jungelen i Amazonas må bare oppleves. Her er det en helt egen verden som våkner samtidlig med deg. Etter en solid frokost begynner vi turen som skal ta oss dypt inn i jungelen. Det blir en to timers fottur med den innfødte guiden som viser oss ulike fuglearter, medisinske planter og deres bruk i helbredende ritualer. Kanskje vi også ser den giftige pilgiftfrosken. Alternativt kan det være mulighet for en lengre tur til "flaggermusgrotten". Underveis til grotten viser de oss plantearter som brukes til helbredelse og til mat. Inne i den lite utforskede grotten lever amazonas-flaggermusen, mulig også edderkopper og slanger. Grotten betraktes som hellig av lokal-befolkningen, og sjamanen kommer jevnlig hit for å få energi til å utføre sine hellige ritualer. Tilbake i lodgen spiser vi deilig lunsj med lokale retter.
På ettermiddagen blir det morsom vann-aktivitet med badering nedover Napo-elven og har du en gullgraver i magen er det mulighet for å lære den tradisjonelle måten å lete etter gull.

I jungelen lærer vi om medisinske planter og vekster. Foto: Rasmus Ramstad

dag

5

Full dag med jungelaktiviteter

Overnatting Jungellodge
Måltid F/L/M

Den lille elven ved lodgen kalles Chontayacu og har gitt navnet til urfolket, det lokale Kichwa-samfunnet, som arbeider på lodgen vår. Etter frokost besøker vi en Kichwafamilie med sin enkle og rolige livsstil. De viser oss både keramikkmaling og lokale spesialiteter. Kaffe, bananer, kakao, kassava, papaya, ananas og appelsiner dyrkes i området her og gir avlinger til innbyggerne i jungelen. Du kan støtte familien ved å kjøpe lokalt produsert håndverk som små potter i keramikk, halskjeder, armbånd med mer. 
Vi går tilbake til lodgen for lunsj og etter en liten siesta får vi anledning til å lage kakao fra lokalt dyrkede bønner. Vi får også en innføring i bruk av blåserør, et våpen brukt av urbefolkningen. Dette ser enklere ut enn det er, og en kunst å få til. I kveld skal vi nyte en hyggelig avskjedsmiddag og den gode stemningen ved leirbålet, før det er på tide å legge seg og lytte til jungelens lyder for siste gang på denne turen.

Vi får prøve blåserørene man bruker å til "skyte" piler med. Foto: Rasmus Ramstad

dag

6

Jungellyder og varme kilder

Overnatting Hotell
Måltid F/-/-
Transport Buss
Tid 4-5 timer

I skumringen går vi opp til utsiktspunktet over lodgen vår for å oppleve jungelen som våkner til liv med alle sine lyder. Herfra får vi en flott utsikt over Amazonas-jungelen! Det blir frokost i lodgen før vi sier farvel til våre venner i Amazonas. Vi går ombord i kanoen vår for å reise tilbake til San Pedro de Sumino. Herfra blir vi kjørt til de berømte varme kildene i Papallacta, hvor vi kan ta en avslappende dukkert i naturlig, varmt vann etter dagene med jungelaktiviteter. Vi overnatter i Papallacta og anbefaler den fantastiske middagen på hotellet.

Kanskje får vi piraya på kroken i Amazonas? Foto: Rasmus Ramstad

dag

7

Fra jungel til ekvatorsenteret i Quito

Overnatting Hotell
Måltid F/-/M
Transport Buss
Tid 1,5 timer

Vi nyter en rolig morgen i Papallacta, spiser en fantastisk frokost og de som vil bader mer i det varme kildevannet eller tar en tur på en av de fine stiene i området. Vi kjører etterhvert tilbake til Quito og besøker det kjente ekvatorsenteret med monumentet som markerer ekvatorlinjen. Hvis du ikke har stått med ett ben på hver side av ekvatorlinjen før, har du sjansen nå! Her ligger også Etnografisk museum hvor vi får et innblikk i kolonibyene fra tidligere århundrer. Vi blir fraktet til hotell ved flyplassen og gjør oss klare til å reise til de unike Galapagosøyene neste dag.

Her kan du stå med ett ben på hver side av ekvatorlinjen!

dag

8

Til Galapagos, 1000 km ut i havet

Overnatting Hotell
Måltid F/L/-
Transport Fly
Tid 2-3 timer

Etter frokost blir vi kjørt til Quito flyplass, hvor vi - etter å ha kjøpt Galapagos Transit Cards - flyr ut i Stillehavet til de fantastiske Galapagosøyene. Øygruppen er på UNESCOs verdensarvliste og her har det unike plante- og dyrelivet oppstått som følge av deres totale isolasjon fra fastlandet. Ved ankomst blir vi møtt av guiden vår. Vi tar "flybuss" til Itabaca-kanalen som vi krysser ombord i en ferge. På Santa Cruz-siden av kanalen venter transporten vår og på vei til Puerto Ayora skal vi på en liten ekskusjon til en lokal skilpaddefarm i høylandet. Her spiser vi lunsj og får anledning til å oppleve kjempeskilpaddene i deres naturlige omgivelser. Vi skal også innom en lavatunnel som det finnes mange av på denne vulkanske øygruppen, før vi ankommer Puerto Ayora og hotellet vårt for natten.

Velkommen til Galapagosøyene! Foto: Rasmus Ramstad

dag

9

Santa Cruz med Tortuga Bay beach

Overnatting Hotell
Måltid F/-/-

På morgenen skal vi gjøre den berømte Bahía-turen i Santa Cruz. Vi opplever "La Lobería", en liten øy med lekne sjøløver og Shark Channel, en sprekk som oppsto av vulkansk aktivitet hvor den blå haien hviler på dagtid. Vi finner også flere marine fugler blant lavastiene vi går på. Vårt neste stopp er Franklin Bay, hvor det er havskildpadder og rokker. Store sjanser for å oppleve pelikanens jakt etter fisk. Til slutt går vi til "Las Grietas", en 15 minutters fottur på lava-bergarter, og hvor vi kan se Darwin-finker, kyst- og lagunefugler, og endemiske vekster. Her er det ideelt for snorkling, og vi skal så klart hoppe uti det klare vannet. Vi går tilbake til Puerto Ayora og spiser lunsj på en av de mange trivelige restaurantene i hovedgaten. Etter lunsj går turen videre til Tortuga Bay, sannsynligvis den vakreste stranden i øygruppen. Etter en times gange omgitt av unik vegetasjon og fauna, kommer vi til den første stranden. Her kan bølgene være sterke, i så fall går vi i ytterligere 10 minutter til en mer rolig del av stranden. Her kan vi bade og snorkle, eller bare slappe av på sandstranden. Her finnes både en sjøløvekoloni og marine iguaner. Vi overnatter på samme hotell.

Tortuga Bay

dag

10

Ny øy - fottur til vulkanen

Overnatting Gjestehus
Måltid F/L/-
Transport Båt
Tid 3-4 timer

Tidlig om morgenen går vi til havnen i Santa Cruz for å ta båt til øya Isabela. Ved ankomst i Puerto Villamil tar vi turen innom gjestehuset med bagasjen og kjører videre opp i fjellet på øya. I dag skal vi opp til Sierra Negra, vulkanen med det nest største krateret i verden. Etter en flott fottur med matpakke-rast underveis, kommer vi tilbake til Puerto Villamil. På ettermiddagen går vi ombord i en speedbåt som tar oss til Tintoreras-øyene, et perfekt sted for å oppleve det marine livet. Her snorkler vi, og er vi heldige, dukker det opp haviguaner og havskilpadder som svømmer med oss og vi kan kanskje se hai på bunnen. Etter retur til Isabela, spiser vi middag og får en god natts søvn på gjestehuset vårt.

Å svømme med havskilpadder er en enorm opplevelse

dag

11

Isabela - sjøløver og flamingoer

Overnatting Gjestehus
Måltid F/-/-

Etter frokost skal vi besøke Concha Perla, som er en vakker Mangrove-bukt hvor vi starter dagen med forfriskende snorkling tett på det marine dyrelivet. Ikke bli overrasket om en nysgjerrig sjøløve titter inn i dykkemasken din! 
Senere besøker vi Humedales-våtmarkene, et unikt landskap hvor en spesiell type reker tiltrekker seg et variert fugleliv. Vi skal videre til Tortoise Breeding Center på Isabela, hvor det finnes forskjellige typer skildpadder, og vi lærer om viktigheten av å beskytte Isabelas økosystem. Til slutt får vi se vakre, knallrosa flamingoer som lever i sitt naturlige miljø - en flott mulighet for å få tatt fine bilder av de spesielle fuglene. På ettermiddagen kan du slappe av eller ta en liten rusletur på egenhånd - eller kanskje du har lyst til å snorkle mer?

Fascinerende også for de som ikke har rosa som yndlingsfarge


dag

12

The Tunnels of Cape Rosa

Overnatting Gjestehus
Måltid F/L/-
Transport Båt
Tid 1,5 timer

Forbered deg på den beste dagen på turen. Etter en 45 minutters båttur kommer vi til Cape Rosa på vestsiden av Isabela. Dette er et nydelige sted hvor vi vandrer på lavatunneller over krystallklart vann, og kan se skilpadder, pingviner og skater. Vi kan også snorkle eller svømme i det krystallklare vannet med den rike marine faunaen. Vi spiser lunsj ombord, og får deretter en fri ettermiddag og kveld.

Blåfot-suler er de kuleste fuglene på Galapagos

dag

13

Gårdsbesøk og økologisk kaffe

Overnatting Hotell
Måltid F/-/-
Transport Båt
Tid 3-4 timer

Etter frokost blir vi hentet med båt og kjører tilbake til øya Santa Cruz. Ved ankomst setter vi bagasjen på hotellet vårt og drar til høylandet for å besøke en økologisk kaffeplantasje. Denne aktiviteten tar rundt 1-2 timer og inkluderer en guidet tur rundt plantasjen, med forklaring på hvordan kaffen deres vokser, høstes, ristes, tørkes, henges, stekes og pakkes. Besøket avsluttes selvsagt med en ryknde fersk kopp kaffe, og muligheten til å kjøpe med kaffe og suvenirer hjem. Tilbake på hotellet har du resten av dagen på egenhånd. I Santa Cruz er det flere butikker, cafeer og gode restauranter. Vi anbefaler å besøke Charles Darwin forskningsstasjon og museum, for å lære om de interessante avlsprosjektene for øgler og elefantskilpadder. Dette er vellykkede prosjekter som har gitt svært gode resultater.

dag

14

Siste dag og hjemreise

Måltid F/-/-

Etter frokost blir vi kjørt til flyplassen på øya Baltra, med kort stopp underveis på Gemelos (tvillingene) som er spesielle steinformasjoner. Ved ankomst på flyplassen, sier vi farvel til guiden vår, og tar med oss uforglemmelige møter med denne rike og unike øygruppen. På sen ettermiddag går vi ombord i flyet til Amsterdam.

dag

15

Tilbake i Norge

Galapagos- og Amazonas-eventyret er over, og vi kommer hjem med fantastiske opplevelser, gode minner og stappfulle minnebrikker på kameraet.

Skriv ut

Utstyrsliste

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Husk at du også kan få tak i brukt turutstyr som fungerer utmerket.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på: 23213070 / info@hvitserk.no

TIPS: Vi anbefaler at du har det viktigste turutstyret i håndbagasjen, for eksempel fjellstøvler og gore-tex jakke/bukse.

Trekkingsko

Vi går i ulendt, tropisk terreng i jungelen, og i vulkanske områder på Galapagos.
På jungellodgen får du låne høye gummistøvler til jungelvandringene.
Velger du trekkingsko eller joggesko på Galapagos, bør de være av den grove sorten, med solid såle. 

Trekkingssokker og tynne ullsokker

Trekkingssokker eller ullsokker som tørker raskt og lukter lite. 

Regn- og vindtett jakke

Her er mye å velge mellom. Det bør være en lett jakke som puster, og som kan brukes hvis det er vind og nedbør.

Regn- og vindtett bukse

Lett bukse som kan brukes hvis det er vind og nedbør.

Tynn dunjakke

Quito ligger på 2800 moh og her blir det kjølig på kvelden

Fleecejakke 

Til kjølige kvelder i Quito 

Bukse til fottur

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Shorts til fottur

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Langermet skjorte

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Regnponcho

En lett regnponcho som du kan slenge over hodet i tilfelle en rask skur!

Joggesko

Sko med godt feste som er gode å gå i. Også godt å ha med seg på fotturene for å kunne variere fottøy og ha ekstra skift ved evt. nedbør.

Sandaler

Deilig å ha disse på Galapagpos etter fotturene.

Solbriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass.

Skjerf/tørkle

Godt å ha i halsen.

Caps eller solhatt

Nakke og ører er mål for den nådeløse solen.

Dagstursekk (20-30 l) 

 

Med godt bæresystem. Du skal bære den på dagsturene, og må kunne romme vannflaske, kamera og litt ekstra klær. Denne kan du reise med som håndbagasje på flyet.

Regntrekk til sekken

I tilfelle det kommer en skur på tur

Drybags til pakking

Praktisk og oversiktlig i bagen.

Hodelykt eller lommelykt

Husk ekstra batteri og pære.

Strømadapter

Strøm i Ecuador: 110/120 V, stikkontakt type A og B, adapter trengs for norske stikkontakter.

Vannflaske

I jungelen får du fylt opp flasken din med renset vann.
Ta med smakstilsetning/sportsdrikk om du fort går ”vann-lei”.

Toalettartikler

Uunnværlig! Tamponger kan være vanskelig å få kjøpt lokalt.

Badetøy

Et must !

Badehåndkle

 

Våtdrakt

Til snorkling på Galapagos. Du kan ta med egen eller leie på Galapagos for USD 5-10 pr dag. Opp til deg!

Solkrem

Masse faktor. 25-40 er ikke tull. Husk stift for lepper/nese.

Våtservietter/
Desinfiserende middel

Antibac el. - for hygienens skyld.

Ørepropper

Om du sover lett

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, støttebandasje og slik.
Paragurt - om du er usikker på hva maven din tåler.
Halspastiller - Nesedråper – viktig hjelp for å åpne nesen ved litt forkjølelse. Hodepinetabletter. Imodium ved feriemage.
Myggmiddel/salve for å lindre innsektsbitt.
Personlige medikamenter, Personlige medikamenter du bruker vil vi vite om, jfr helseskjema, påmeldingsskjema og reisevilkår.

T-skjorte/langermet skjorte

 

Langbukse

En lett/sval bukse. Fin å reise med også.

Ekstra skift

Behagelige klær til å bruke om kvelden. 


Lesestoff/Spill/Kortstokk

Reiselitteratur, krimromaner, spill eller spansk ordbok? Det er opp til deg!

Skrivesaker

Skrive dagbok er lærerikt og overraskende. Allerede på flyet hjem kan du finne ut hvor mye du har glemt fra starten!

Pass

 

Forsikringsbevis

Ha alltid en kopi av pass og forsikringspapirer med deg et annet sted i bagasjen.

Penger/Kredittkort

Turen dekker det meste, men det er rart med det: Drikke, suvenirer, tips etc. går av egen lomme.

Myggmiddel

Nødvendig i regnskogen

Knekkebrød

Vi får nok av mat, men det blir mye hvitt brød, ris og bønner. Kan være lurt å ta med seg grove knekkebrød / grov kjeks fra Norge.

Kikkert

 

Hva sier våre kunder?

Datoer og bestilling

Vis
tir 20. des 2022 tir 3. jan 2023
Katrine Warhuus Andresen
Guide: Katrine
Ingen ledige plasser
Kr. 59 900,-
fre 23. jun 2023 fre 7. jul 2023
Ledige plasser
Kr. 63 900,-
lør 21. okt 2023 lør 4. nov 2023
Ingen ledige plasser
Kr. 63 900,-