Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Nivå

Vis
Sortering

På sykkel i Atlasfjellene

Marokkos voldsomme kontraster gjør dette til en perfekt destinasjon for en spennende sykkeltur i villmark, med utgangspunkt i eksotiske Marrakech.

Stisykling på flytstier i Hallingdal

Opplev den beste stisyklingen som Hallingdal har å by på. De lokalkjente guidene tar dere med til de råeste stiene, og noen hemmelige områder du vanskelig finner alene.

NorgeNorge Nivå 3

4 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 10 900,-

Stisykling fra Støl til Støl i Hallingdal

Den beste stisyklingen i Ål kombinert med enestående naturopplevelser, mattradisjoner og stølsliv. Vi legger alt til rette slik at du kan nyte dagene fra sykkelsetet!

NorgeNorge Nivå 3

3 dager

Neste avreise: 18.06.2020 Fra Kr. 9 000,-

Sykkel fra øy til øy i Kroatia

Kroatias skjærgård med sine vakre øyer er et eldorado for syklister! Vi tar deg med fra Split til Dubrovnik, og vi sykler fra øy til øy for å nå målet. Turen går via urørte bukter, krystallklart vann, pittoreske landsbyer, gjennom olivenlunder og tunge drueranker. Bli med på vårt ukelange øy-sykkeleventyr!

EuropaKroatia Nivå 3

8 dager

Neste avreise: 15.09.2020 Fra Kr. 22 900,-

Sykkeltur i Kambodsja

På denne sykkelturen gjennom Kambodsja starter vi knallsterkt med kanskje alle templers mor - selveste Angkor Wat. Vi sykler videre til mindre besøkte templer som Bang Mealea, innom hovedstaden Phnom Penh, og tråler kystområdet i Kep, opp på det hellige Borkor Mountain, og avslutter på stranden i kongens by - Sihanoukville.

AsiaKambodsja Nivå 2

14 dager

Neste avreise: 13.03.2021 Fra Kr. 37 900,-

Sykkeltur i Vietnam

I løpet av to uker skal vi utforske fantastiske Vietnam fra hovedstaden Hanoi i nord og ned til landets største by Ho Chi Minh City. Vi har åtte herlige sykkeldager fra den gamle keiserbyen Hue ned til strendene ved Mui Ne.

AsiaVietnam Nivå 2

16 dager

Neste avreise: 26.02.2021 Fra Kr. 34 900,-

Cuba på sykkel

Vi reiser på en 9-dagers tur til Castros rike. Med frodig natur, solfylte strender, legendarisk musikk, livsglede, heftig salsa og verdens beste sigarer er Cuba et land man fort blir hektet på.

Mellom-AmerikaCuba Nivå 2

9 dager

Neste avreise: 09.10.2020 Fra Kr. 29 900,-

Sykkeltur i sørlige Portugal

Bli med på en ukes utforskning av Portugals sørkyst, hvor vi skal sykle rundt 260 kilometer i retning av fastlands-Europas sørvestligste punkt. Underveis vil vi se storslagen natur med vakre strender og grønne sletter, samt mange små sjarmerende landsbyer med hvite hus og trange brosteinsgater.

EuropaPortugal Nivå 2

8 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 21 900,-

Sykkeltur i Albania

Bli med på en ukes sykkeltur hvor vi opplever UNESCO-vernede steder, snødekte fjelltopper, vakre strender langs den albanske riviera, en genuint urørt kultur og usedvanlig vennlige mennesker!

EuropaAlbania Nivå 3

8 dager

Neste avreise: 11.10.2020 Fra Kr. 18 900,-