Sykkelturer med Hvitserk

Vi har samlet sammen alle våre sykkelturer på et sted for å gjøre det enkelt for deg å finne fram til din neste eventyrreise på sykkelsetet. Listen er lang over våre destinasjoner på to hjul, men en ting er sikkert: vi kan love deg en uforglemmelig tur der du kommer hjem med minnekortet fullt av opplevelser, og bein av stål.

På To Hjul Med Hvitserk

Mange har allerede funnet ut av, at en av de aller beste måtene å se verden på, er fra sykkelsetet. Samme gjelder vårt langstrakte land! Hvitserk arrangerer sykkelturer til alle verdenshjørner og vi vil ha med oss deg på tur. Med oss drar du sammen med en liten gruppe sportige eventyrere og håndplukket guide fra Hvitserk, og du kan oppleve Norge, Cuba, Albania, Kambodsja, Skottland, England, Japan, Marokko, Vietnam, Sør Afrika, Portugal og Kroatia. Få følelser er like deilige som å slappe av ved bassengkanten etter en lang og inspirerende dag på sykkelen i vakre naturomgivelser. Det er rett og slett den perfekte ferieturen for den aktive og nysgjerrige reisende.

Tett på kulturen og naturen

Terskelen for å være med oss på sykkeltur er ikke veldig høy, men selvfølgelig er det sånn at jo bedre fysisk form du er, jo mindre sliter du i oppoverbakkene! Men her er ikke målet fart og tempoetapper, men hygge, vennskap og naturopplevelser. Vi ønsker at så mange som mulig vil være med å se hvor fantastisk det er å oppleve verden på denne måten. Med sykkel kommer vi som oftest svært tett på lokalbefolkningen uansett hvor vi reiser og dette gir en helt spesiell og annerledes følelse enn det å suse forbi i en minibuss. Med sykkelen kan vi stoppe der vi ønsker og fange de bildene vi vil ha med oss hjem. 

La deg bli inspirert: Les deg opp på sykkelturer

 Her finner du alle hvitserk sine sykkelturer. 

 

Sykkel fra øy til øy i Kroatia

Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård med sine vakre øyer er et eldorado for syklister. Vi skal ta deg med på sykkel fra Split til Dubrovnik, og vi sykler fra øy til øy for å nå målet. Turen går via urørte bukter, krystallklart vann, pittoreske landsbyer, gjennom olivenlunder og drueranker helt ned i vannkanten. Bli med på vårt ukelange øy-sykkeleventyr!

Neste avreise: 17.09.2019

Sykkeltur i sørlige Portugal

Bli med på en ukes utforskning av Portugals sørkyst, hvor vi skal sykle rundt 260 kilometer i retning av fastlands-Europas sørvestligste punkt. Underveis vil vi se storslagen natur med vakre strender og grønne sletter, samt mange små sjarmerende landsbyer med hvite hus og trange brosteinsgater.

Neste avreise: 28.09.2019

Cuba på sykkel

Vi reiser på en 9-dagers tur til Castros rike. Med frodig natur, solfylte strender, legendarisk musikk, livsglede, heftig salsa og verdens beste sigarer er Cuba et land man fort blir hektet på.

Neste avreise: 03.10.2019

Sykkeltur i Albania

Bli med på en ukes sykkeltur hvor vi opplever UNESCO-vernede steder, snødekte fjelltopper, vakre strender langs den albanske riviera, en genuint urørt kultur og usedvanlig vennlige mennesker!

Neste avreise: 12.10.2019

Sykkeltur i Vietnam

I løpet av to uker skal vi utforske fantastiske Vietnam fra hovedstaden Hanoi i nord og ned til landets største by Ho Chi Minh City. Vi har åtte herlige sykkeldager fra den gamle keiserbyen Hue ned til strendene ved Mui Ne.

Neste avreise: 21.02.2020

Sykkeltur i Kambodsja

På denne sykkelturen gjennom Kambodsja starter vi knallsterkt med kanskje alle templers mor - selveste Angkor Wat. Vi sykler videre til mindre besøkte templer som Bang Mealea, innom hovedstaden Phnom Penh, og tråler kystområdet i Kep, opp på det hellige Borkor Mountain, og avslutter på stranden i kongens by - Sihanoukville.

Neste avreise: 07.03.2020