Tilbake til søkeresultater

Fjelltur og frivillig arbeid i Nepal

Drømmer du om å oppleve Nepal og samtidig gjøre en innsats sammen med menneskene som bor og lever i Himalaya? Sammen med vår lokale samarbeidspartner tilbyr vi en unik opplevelse Everest-regionen i Nepal. Vi bor hjemme hos nepalesiske familier, arbeider sammen med dem på ulike prosjekter, overnatter i lokale tehus og går fjelltur i fotsporene til Everests førstebestigere! Turene varer i 16-dager og arrangeres hver høst med norske grupper og lokal turleder.

I have never met a group of people so friendly and so caring. You and the rest of the TSW team have really inspired me and showed me how easy it is to make a difference in someone’s life.— Tidligere deltaker på The Small Worlds frivillig arbeid

I Nepal støtter Hvitserk arbeidet til den lille organisasjonen The Small World. Dette er en organisasjon som ser på utdannelse som den viktigste veien ut av fattigdom, og arbeider tett med lokalbefolkningen i Lower Solukhumbu i Everest-området i Nepal med å bygge skoler og overnattingstilbud for skoleelever som ønsker å ta høyre utdannelse. The Small World fokuserer også på kvinners muligheter for utdanning, og jobber med ulike sysselsettingsprosjekter for marginaliserte grupper i området. Etter jordskjelvet i Nepal våren 2015, har The Small World mål om å bygge opp ti skoler i Lower Solukhumbu. Ettersom vi jobber på nye prosjekter hvert år endrer både stedet for prosjektet seg og selve fotturen noe, men selve området er det samme.

Sommeren 2012 arrangerte vi vår første tur med frivillig arbeid til Nepal. Nå har vi hver høst en 17-dagers tur i Nepal som kombinerer det å gå på tur i Himalaya med frivillig arbeid. Denne turen kan også settes opp på forespørsel for grupper på minimum fire personer. 

I Kathmandu blir turdeltakerne møtt av vår lokale samarbeidspartner og får en rundtur i hovedstaden. I Kathmandu setter vi også av en ettermiddag til innføring i nepalesisk kultur, religion, "do and dont`s" etc. Etter en overnatting i Kathmandu flyr gruppa videre til Phaplu. Er sikten god, har du utsikt fra flyet mot de høyeste fjellene i Himalaya. Fra Phaplu reiser vi videre og opplever Nepal og fjellområdet på en helt annen måte enn andre turister.

Vi har lagt opp til noen dager med frivillig arbeid, dette er en fantastisk mulighet til å bli godt kjent med nepalesisk kultur og levesett. Deltagerne bor hjemme hos en lokal vertsfamilie og tar del i deres hverdagsliv. Livet er enkelt og spartansk, men garantert en unik opplevelse!  Deltagerne jobber side ved side med lokale ildsjeler og innsatsen fra deltagerne som jobber frivillig er høyt verdsatt - et av prosjektene er arbeidet med en ny skole. Etter dagene med frivillig arbeid, forlater vi det som har blitt våre nye nepalesiske venner og knyter fjellstøvlene for å gå på tur.

I løpet av fjellturen som avslutter Nepal-oppholdet, bor vi på lokale tehus og vi forsøker også å få til en overnatting i kloster. Vi går med turleder og bærere fra området. Turen ender opp i Phaplu og vi flyr tilbake til Kathmandu. Vi overnatter to netter i Kathmandu og gjør ferdig den siste sightseeingen og innkjøpene før vi flyr tilbake til Norge. Det kan skje endringer underveis. Landsbyen man jobber i kan endre seg litt fra år til år og programmet kan stokkes litt om. Dette fordi behovene for hjelp kan endre seg litt på de ulike stedene i området.

Etter jordskjelvene i 2015 har denne turen fokus på gjenoppbygging av skolene som Hvitserk og The Small World støtter i Lower Solokhumbu-området. Les mer om denne innsamlingen her.

Her kan du se hvordan det er å være på tur med The Small World og Hvitserk.

Guide/Turleder

Vi samler en gruppe nordmenn som vil være med på denne turen. Hvitserks lokale samarbeidspartner er med hele veien fra deltagerne lander på flyplassen i Kathmandu til gruppa flyr hjem igjen til Norge.

 

Turfakta

Vanskelighetsgrad

De dagene vi går på tur går vi inntil 6-8 timer hver dag.

Kultursjokk

Vil du bli kjent med nepalesisk levesett og kultur, er dette en unik mulighet. Du bor sammen med en nepalesisk vertsfamilie og jobber frivillig sammen med lokale ildsjeler.

Turforberedelser

Vi anbefaler også at du leser litt om landet og om turen du skal på før avreise. Nomaden i Oslo har meget godt utvalg i reiselitteratur. Her er noen titler som du kan prøve å få tak i: Insight Guide "Nepal" og Lonely Planet "Kathmandu and the kingdom of Nepal".

Hvtserk støtter Norge-Nepalforeningen. Foreningens formål er å fremme samarbeid og forståelse mellom det norske og nepalske folk ved å arbeide for kulturutveksling mellom Norge og Nepal, å utbre kjennskap til Nepals kultur og tradisjoner, og å være et forum for folk med interesse for Nepal. Foreningen har gitt ut et informasjonshefte med nyttig informasjon for deg som skal reise til Nepal. Dette heftet kan du laste ned HER

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.
Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet.  Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.
NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Vær oppmerksom på at innenriksflyselskapene i Nepal ikke tilfredsstiller EUs krav. Hvitserk har likevel gjennom mange år god erfaring med disse, og vi flyr med selskapene vi oppfatter som mest pålitelig. Vi opplever at fly over lengre strekninger, som for eksempel mellom Kathmandu-Lukla / Kathmandu-Phalplu / Kathmandu-Pokhara er tryggere og mer komfortabelt enn buss/minibuss. Vi er likevel pålagt av pakkereiseloven og EU-direktiver å informere våre gjester om at flyene i Nepal ikke har tilfredstiller EUs krav. Nepalesiske myndigheter jobber for å tilfredstille kravene.

Utstyr

Alle deltagerne får tilsendt en detaljert utstyrsliste i god tid før avreise.

Innkvartering

I Kathmandu og Phaplu bor vi på hotell av enkel standard. På fjellturen bor vi i lokale tehus og enkelte ganger får vi overnatte en natt i et lokalt kloster. Når vi jobber frivillig bor vi hos en nepalesisk vertsfamilie.

Klima

Slutten av september til november, starten på tørketiden, er på mange måter den beste tiden å dra på. Februar-april, slutten av tørketiden, er den nest beste tiden å dra på. Sikten er ikke fullt så bra som på høsten på grunn av at det er en del støv, men det er varmt i været og mange av Nepals vakre blomster er i blomstring.

Tid og tidssoner

Tidsforskjellen mellom Norge og Nepal er 3.45 timer (sommer) og 4.45 timer (vinter). Når klokken er 12 i Norge er den i Nepal 15.45 (sommer).

Pass og visum

Nordmenn trenger gyldig pass (normalt med gyldighet minimum 6 mnd. etter hjemkomstdato). Se også gjeldende visumregler på UD sine landsider. Velg land, og se på innreisebestemmelser under Reiseinformasjon. Her finner du også annen nyttig informasjon. Sidene finner du på www.landsider.no

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet.
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt reisens formål (Feks kan du reise til Afrika hvis du knekker armen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å bestige Kilimanjaro og sove i telt. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Pris inkluderer

På denne turen er det aller meste inkludert. I turprisen ligger et bidrag på 150 USD til prosjektene til The Small World.

Forøvrig er dette inkludert:

 • All overnatting (forholdsvis enkel standard)
 • Stor sett alle måltider underveis på tur (enkelte måltider i Kathmandu for egen regning)
 • All lokal transport (også inkludert fly Kathmandu-Phauplu t/r)
 • Fly Oslo-Kathmandu tur/retur (spør oss om tilslutning fra andre byer)
 • Lokale guider og bærere på fjellturen
 • USD 200 som går direkte til prosjektet

Pris inkluderer ikke

 • Utgifter av personlig art
 • Enkelte mindre måltider
 • Drikkevarer fra flasker eller kokt/renset vann på flaske
 • Tips til guider og bærere
 • Visum
 • Enkeltrom på hotell (spør oss om pris på dette)
 • Avbestillings-/reiseforsikring
 • Enkeltrom der dette er mulig; kr. 1500,-

Dag 1: Avreise fra Oslo

Vi flyr fra Oslo, vanligvis på ettermiddagen - fulle av forventning mot Kathmandu.

Dag 2: Kathmandu

Ankomst Kathmandu. Vel fremme i Kathmandu treffer vi den lokale samarbeidspartneren vår og tar en kort busstur inn til hotellet. Vi får tid til litt sightseeing og gjør oss litt kjent i denne magiske byen. Kathmandu er en eksplosjon av farger, lyder, folk, dyr, fristelser, kultur og opplevelser. Kultursjokket ligger latent, men sansene pirres av dette infernoet. (F)

Dag 3: Pashupatinath tempel

I dag skal vi på sightseeing i Kathmandu, og vi besøker bl.a de sagnomsuste stedene Swayambhunath Stupa og Pashupatinath Tempel (verdens største hinduistiske tempel). Vi får også litt tid på Dubar-torget, som bl.a er kjent som et av få steder vi fortsatt finner en av Nepals «levende gudinner», kalt Kumari. (F)

Dag 4: til phaplu

Vi flyr fra Kathmandu til Phaplu (halvtimes flytur) og går videre til Salleri, hvor vi skal jobbe og bo de neste dagene. Her blir vi tatt imot av lokalbefolkningen, og får mere informasjon om prosjektet vi skal jobbe med. I 2019 skal vi hjelpe Nepals mange hjemløse barn; prosjektet vårt er å hjelpe til med byggingen av barnehjem, som skal huse 100 barn!
Vi bor i eget pensjonat, som er tilknyttet prosjektet vi skal jobbe på. (F/L/M)

Dag 5 - 6: arbeidet begynner

Disse dagene går i sin helhet med til arbeid på prosjektet, sammen med lokalbefolkningen. Deltagerne jobber side ved side med lokale ildsjeler og innsatsen fra deltagerne som jobber frivillig er høyt verdsatt.

Vi får også delta i undervisningen som foregår her, og prate med barna. Det blir også tid til lek med barna og lokalbefolkningen her. (F/L/M)

Dag 7: mount everest

I dag skal vi ut på tur! Vi går i ca 2 og en halv time, gjennom landsbyen, opp i åsene. Fra utsiktspunktet vi møter på turen, kan vi i dag se selveste Mount Everest!
Etter lunsj går vi tilbake til landsbyen, og fortsetter arbeidet med barna og barnehjemmet. (F/L/M)

Dag 8: Siste arbeidsdag

Siste arbeidsdag. Dagen går med til arbeid på prosjektet, og når kvelden kommer spiser vi en bedre avskjedsmiddag sammen med våre lokale medarbeidere og lokalsamfunnet for øvrig. Vi får også se en danseoppvisning av barna i kveld! (F/L/M)

Dag 9: klosteret chiwang

I dag skal vi ut på tur igjen! Vi går til klosteret Chiwang, og her skal vi være til i morgen. Klosteret ligger flott til på toppen av en dal, med en nydelig utsikt.
Vi spiser sammen med munkene, og får høre om deres hverdag. Vi kan også delta på deres ritualer, og vi kan gjøre yoga (både morgen og kveld, hvis ønskelig) (F/L/M)

Dag 10: nye eventyr

Dagens tur går til Taksindu. Vi går gjennom tett skog, og når skogen åpner seg får vi igjen flott utsikt over fjellene – inkludert Mount Everest.
Taksindu er et vakkert sted, og her finner vi mange fjellklatrere og sherpaer. Taksindu var også hjembyen til den legendariske Babu Chiri Sherpa, som lenge holdt verdensrekorden for raskeste vei til topps på Everest. Vi bor i hytter, drevet av Babu Chiri Sherpas familie. Til maten får vi gode historier fra Everest og andre eventyr! (F/L/M)

Dag 11: himalayas flotteste utsikt

Turen går til Shingshare Dada, stedet som er kjent for å ha den flotteste utsikten over Himalaya! Vi får servert mat rundt bålet, og vi får oppleve en magisk soloppgang og – nedgang! (F/L/M)

Dag 12: junbeshi

I dag starter fjellturen og vi begynner allerede etter frokost. Vi går oppover til den nydelige tradisjonelle sherpalandsbyen Junbeshi. Fotturen i dag tar rundt 6 timer. Vi spiser lunsj på et lokalt tehus før vi ankommer landsbyen hvor vi tilbringer natten. (F/L/M)

Dag 13: tilbake til kathmandu

Etter frokost forlater vi Phaplu og flyr tilbake til Kathmandu. Her har vi resten av dagen på egen hånd i i byen. Kathmandu er en fantastisk by å vandre rundt i. Her kan man gå seg mett på inntrykk, lukter og mystikk. For handleglade er Kathmandu også et shoppingmekka. Alt du trenger, ikke viste at du trenger eller ikke trenger i det hele tatt fås kjøpt i gå-avstand fra hotellet. Få steder rekker pengene lengre, få steder er utvalget mer variert, og få steder er prutingen morsommere! Vi kan kjøpe kvalitetsprodukter for en lav pris; tepper fra Tibet, kunst, Pashmina, smykker og mye, mye mer. (F/L/M)

Dag 14: foreldreløse jenter

Dagen i dag er fri, til egen disposisjon.
På kveldstid drar vi til Kapan og besøker et av The Small Worlds andre prosjekter, et senter for foreldreløse jenter, som er i faresonen for menneskehandel og barnearbeid. (F)

Dag 15: hjemreise

I dag setter vi oss på flyet hjemover til Norge (F)

Dag 16: hjemme!

Etter noen nattetimer på fly er vi tilbake på Gardermoen på formiddagen. Vel - alle eventyr tar en slutt? Minnene sitter som spikret og vår kjærlighet til Nepal vil alltid forbli sterk. Før eller senere må vi tilbake...

F = Frokost
L = Lunsj
M = Middag 

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før. Du trenger stort sett klær som på en tur i fjellet hjemme. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no

Våre hjelpere som er med oss på turen kan ofte noen ganger være dårlig kledd. De har spesielt behov for fjellsko, soveposer og sekker, men også klær. Dersom du har utstyr som du kan tenke deg å gi bort før eller etter fjellturen er dette mulig. Det vil bli samlet inn og fordelt på en rettferdig og hyggelig måte. Det er selvfølgelig ingen tvang, men kun et tilbud dersom du har klær du ikke kommer til å bruke igjen etter turen. 

Undertøy

Vi anbefaler 2-3 skift, gjerne i tynt ullundertøy

Sokker

2 tynne innersokker i ull. 2 tykke ullsokker, jo tykkere jo bedre.

1 ulltrøye og en ullstilongs

Det kan bli kjølig noen morgener og kvelder inne i lodgene. Her finnes det mange alternativer.

Fleecejakke/lett dunjakke

Denne må med, en varm ullgenser kan også brukes.

”Arbeidsklær”

En langbukse og en t-skjorte du kan jobbe og bli litt skitten i. Gjerne et par arbeidshansker i tillegg som du kan gi bort etter endt innsats.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende, her er mye å velge mellom. Godt å ha i tilfelle litt vind eller nedbør.

Regnponcho

En tynn og lett regnponcho hvis det skulle komme regn. Det kan bli klamt og varmt med skalljakken.

Dunjakke

Du kommer til å trenge denne. En stor og god jakke er å anbefale. Den bør ha hette og gå ned over rumpa.

Skallbukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Seler kan være lurt for å holde snø og vind ute. Det er en fordel med lufteglidlåser langs sidene.

Turbukse

Gjerne en turbukse med avtagbare bein.

Shorts

Eventuelt turbukse med avtagbare bein.

T-shorte/skjorte

Det kan bli godt og varmt, så gode og luftige t-skjorter er fine å ha. Lange ermer kan være viktig mot solen. Det finnes mye fint å få kjøpt i Kathmandu.

Hals/buff

Det kan stedvis være støvete, og da kan denne være fin å ha foran munnen. En i ull i fjellet kan være greit.

Caps/solhatt

Solen kan være nådeløs, noe beskyttende på hodet er fint.

Vanter og tynne ullvanter

Kan være godt å ha på ettermiddagen/kvelden, og ved dårlig vær i lavere strøk. Behagelig å jobbe med (om man skal spa eller bære stein)

Fjellstøvler

Solide, litt høye med kraftig såle. Disse bruker du på det meste av trekkingen.

Joggesko

Solide, litt høye med kraftig såle. Disse bruker du gjerne på hele turen.

Sandaler / Crocs

Kjekt å ha i Kathmandu og inne.

Teleskopstaver

Fine å bruke på fjellturen for de som ønsker, og god avlastning for knær og ankler. Dette kan evt. kjøpes rimelig i Kathmandu.

Stor bag/ryggsekk

Ca 140 liter. Bærerne/muldyrene har sin egen måte å frakte bagasjen på, så en bag fungerer ofte bedre enn ryggsekk, og er lettere for deg å finne frem i. Ryggsekk går også hvis du ikke har bag.

Dagstursekk

35-45 liter. Brukes på fjellet og som håndbagasje på flyet. Du trenger en sekk som kan romme termos, 3 liter drikke, kamera og litt klær.

Sovepose

En pose som tåler rundt -5 grader. Dette er veldig individuelt, og kvinner fryser lettere enn menn!

Liggeunderlag

Dette kan evt. kjøpes rimelig i Kathmandu. 

Sitteunderlag

Kjekt å ha i dagsturryggsekken!

Solbriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass.

Hodelykt

Husk nye batterier.

Drikkeflasker

2 flasker. En flaske bør kunne henge på sekken eller i beltet så det å drikke blir lett. Camelback funker også.

Termos

1 liter termos er kjekt å ha. (ikke nødvendig, men om du liker å drikke noe varmt er den god å ha med) 

Saft/sportsdrikk

Vi må drikke mye på turen, så hvis du synes det kan være vanskelig å drikke mye vann, kan det være lurt at du tar med litt sportsdrikk eller saft som kan blandes ut med vann.

Snacks/godteri

Sjokolade, nøtteblanding eller kjeks. (kan kjøpes i Kathmandu)

Kompresjonsposer

Det er veldig greit å pakke i vanntette poser for å holde orden i baggen, for å holde alt tørt og for å redusere volumet på f.eks dunjakka. Plastposer med ziplock fungerer godt til mindre artikler. 

Toalettsaker

Tannbørste, tannkrem, et lite håndkle, våtservietter, antibac, 2-3 doruller. NB: høyden kan påvirke menstruasjonssyklusen. 

Solkrem

Høy faktor, 25-50. Små tuber. Det er skarp sol i høyden. Husk stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.

Halspastiller, det er fort gjort å få litt hoste.

Nesedråper – viktig for å åpne nesen ved forkjølelse

Paracet

Mageregulerende

Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Vaksiner

Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor, ellers kan vi anbefale Sentrum reisemedisin (reisemedisin.no). Du bør kontakte din fastlege eller reisepoliklinikk i god tid (minst 4 uker) før avreise for råd og veiledning vedrørende nødvendige vaksiner og helseråd.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter, forsikringsbevis og vaksinasjonskort. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Penger/kort

Turen dekker det meste, men det er rart med det: Vann, annen drikke, snacks, souvenirer, tips til lokale guider går av egen lomme. Det er minibanker i Kathmandu.

Hodetelefoner

Musikk eller lydbok på øret kan være fint.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken.

Batterier

Til kamera, hodelykt etc.

 

TIPS: Vi anbefaler at du reiser i fjellstøvlene og med skalljakke og bukse. Dette er viktig utstyr for fjellturen som er vanskelig å finne i Bhutan, dersom bagasjen skulle komme på avveie. Husk å pakke fornuftig.

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 25.10.2019
Retur: 09.11.2019
Påmeldingsfrist: 31.08.2019
Antall deltakere:6-16
Antall dager:16

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Nepal

Type:

Fottur, kultur - natur

Grad: