Tilbake til søkeresultater

Fjelltur til Mount Damavand - Iran

Dette er en fjelltur utenom det vanlige! En tur til Iran vil gi deg en rekke nye opplevelser, erfaringer og utfordringer, men også et møte med en rik kultur og et svært gjestfritt folk. Målet for turen er bestigning av 5610 meter høye Mount Damavand.

I Iran møter eldgamle persiske tradisjoner det moderne. I tillegg til naturskjønne høydepunkter og naturskatter er det folkene som vil etterlate et dypt, varig inntrykk: åpne, varme og vennlige, og alltid klare til å ta imot utenlandske gjester. Er du klar for et eventyr?

Mount Damavand (5610 moh.) er lite kjent utenfor hjemlandet Iran, men det er Midtøstens høyeste fjell og Asias nest høyeste vulkan og gir en fin utfordring for fjellvandrere. Fjellet ligger nord for Teheran, i nærheten av Det kaspiske hav. Damavand er med sine nær symmetriske linjer en vakker og grasiøs vulkan som har ligget i dvale i 10.000 år. Det er et titalls ruter til toppen, vi tar veien via sørryggen. Det er en teknisk lett rute, men krever god kondisjon og utholdenhet.

Damavand har ikke hatt utbrudd på 7300 år, men det er fortsatt en vulkan og pga fumaroler (åpninger i jordoverflaten som avgir damp eller gasser) kjennes svovellukten godt på toppdagen.

På denne turen kombinerer vi opphold i Teheran med akklimatisering både i fjellene og i mindre landsbyer nærmere fjellet. Kanskje er vi heldige og ser fjellgjeiter, en rekke fuglearter, bl.a. ørn og gribb. Leopard og brunbjørn finnes også i området, i tillegg til en rekke mindre gnagere.

I tillegg til norsk guide har vi en hyggelig og kunnskapsrik lokalguide med oss på hele turen.

Rundt seks millioner mennesker besøker Iran årlig, men myndighetene håper å øke dette til 20 millioner innen 2025. Foreløpig er det ikke så mange nordmenn som legger ferien til Iran. Samtidig har flere på Hvitserk-kontoret besøkt landet både sommer og vinter, og vi har latt oss fascinere av landet, kulturen og gjestfriheten.

Siden Iran er et lite besøkt land vil alt du opplever være unikt! En spennende og flott kulturopplevelse, og hyggelige møter med den nysgjerrige og vennlige lokalbefolkningen venter. Kombiner dette med en tur til toppen av den vakre stratovulkanen Damavand og du har en komplett tur!

 

Turfakta

Historie

Mount Damavand (5610 moh.) er en majestetisk stratovulkan som hadde sitt siste utbrudd for 7300 år siden. Pga fumaroler (åpninger i jordoverflaten som avgir damp eller gasser) anses det som en potensiell aktiv vulkan, men det er ingen fare for nye utbrudd.

Vanskelighetsgrad

Mount Damavand er 5610 moh, toppnatten er lang og tøff. Værforhold kan vare krevende med mye vind. Det er ikke teknisk krevende å bestige Mt. Damavand.  Vi akklimatiserer i en liten uke før toppstøtet og jobber oss sakte oppover for å bli vant med høyden.

Turforberedelser

Du bør være i god form for turen. Vi oppfordrer alle til å trene før avreise, da venner du deg til å presse kroppen. Du vil ha mer overskudd til å takle eventuelle høydeproblemer og til å nyte og oppleve omgivelsene. Er du ikke vant til å gå med sekk anbefaler vi deg å ha litt vekt i sekken. Husk også å gå inn skoene dersom de er nye.

Iran er et spennende land å reise til, men mye er ulikt Norge, og det er helt nødvendig at du følger og respekterer lokale normer og skikker - selv om du ikke nødvendigvis er enig med dem. Det er ikke mulig å få kjøpt alkohol underveis på turen, og heller ikke lov å importere alkohol inn i landet.

Sikkerhet

Iran er blant landene norsk UD oppgir egne reiseråd for. De fraråder å reise til grenseområdene mot Irak, Afghanistan og Pakistan. Unngår man disse områdene oppfordrer UD reisende til å ta enkelte forholdsregler. Les mer på www.landsider.no.

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter. 

På turer til høye fjell bruker vi god tid for å få best mulig akklimatisering. Vi holder gruppen samlet og vil raskt være tilstede hvis en uforutsett situasjon skulle forekomme. Ved alvorlige høydeproblemer vil man bli evakuert til lavere høyder – den beste behandlingen mot høydesyke.

Guidene våre har høydeerfaring, og de er opplært i førstehjelp og behandling av høydesyke. Vi stiller alltid med et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet. 

Hvitserk har et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning, både knyttet til høyde og til andre medisinske problemstillinger.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Utstyr

Du trenger godt fjellturutstyr for denne turen. Vi skal være forberedt på både varme sommerdager- og kjølige netter. Du bør ha en sovepose med komforttemperatur før minst minus 10 grader. Hvitserk stiller med all mat og fellesutstyr for fjellturen, men du må stille med personlig utstyr slik som bl.a varm sovepose og bekledning. 

Kvinnelige turdeltakere må ta hensyn til landets kleskode med heldekkende og ikke tettsittende klær, og håret må skjules med sjal eller tørkle. Mange offentlige steder, som f.eks. på t-banen er det egne vogner for kvinner og menn. Det kan være en utfordring for likestilte, norske kvinner å oppleve å ikke bli hilst på når man går inn i en butikk, men etterhvert vil du begynne å forstå landets koder, og la deg fascinere istedenfor å irritere.

Attraksjoner

Attraksjonene står i kø på denne turen:

 • Sightseeing i Tehran
 • Bestigning av Mount Alamkouh (4860 moh)
 • Bestigning av Mount Damavand (5610 moh)
 • Flotte naturopplevelser

Innkvartering

Vi bor i dobbeltrom/twinrom på hoteller i Tehran. På fotturen bor vi på fjellhytter/lodger og telt. På lodgene/fjellhyttene er det rom med 4 og 6 senger per rom. 

Klima

Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Vestlige kredittkort eller reisesjekker fungerer ikke i Iran. Det gir en liten utfordring med at du må ha med alt du trenger av kontanter i Euro eller dollar, men det gir et godt forhandlingsgrunnlag på teppemarkedet når du med hånden på hjertet kan si at du ikke har flere penger.

Tid og tidssoner

Tidsforskjellen mellom Norge og Iran er 2,5 timer. Når klokken er 12:00 i Norge er den 14:30 i Iran.

Pass og visum

Nordmenn trenger visum til Iran, dette må hver enkelt søke for seg selv. Visum må søkes i god tid før planlagt reise. Visum kan søkes ved iranske ambassader og konsulater, i Norge fra den iranske ambassaden i Oslo. Et godt alternativ er å benytte profesjonelle firmaer som hjelper deg med å søke visum. De vil da ta all dialog med ambassade og du slipper stille deg i kø på ambassaden eller å sende passet ditt dit. Disse firmaene vil personlig gå til ambassaden for deg og sørge for rask behandling. Det gis normalt turistvisum med 30 dagers varighet.

Merk at personer med israelsk stempel i passet vil bli nektet innreise til Iran. Les mer på UD sine hjemmesider om innreise til Iran her.

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet.
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt reisens formål (Feks kan du reise til Afrika hvis du knekker armen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å bestige Kilimanjaro og sove i telt. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Norsk guide i tillegg til lokale guider og kokker
 • Fly Oslo – Teheran tur/retur
 • All innlandstransport ifølge programmet
 • Alle tillatelser og parkavgifter
 • Alle overnattinger. Tomannsrom på hotell i Tehran
 • Overnatting i telt og fjellhytte/lodge på fjellturen
 • Måltider som angitt i dag-for-dag-programmet
 • Alt av fellesutstyr

Pris inkluderer ikke

 • Drikkevarer fra flasker
 • Utgifter av personlig art
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Evt. enkeltrom på hotell, NOK 3500
 • Visum
 • Tips til lokale guider, kokker og bærere på fotturen, ca. 100 USD
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge - be om tilbud

Øvrig informasjon

Lokal kleskodeks må følges fra en forlater flyet ved ankomst. Det betyr at jenter må ha sjalet klart i håndbagasjen. I tillegg kler vi oss i dekkende klær. Knær og skuldre skal ikke vises. Det er varmt, så løstsittende plagg er å foretrekke. 

En rekke produkter er forbudt å bringe inn i Iran, inkludert alkohol, svinekjøtt, blader m/bilder som kan virke støtende (av f.eks nakne eller halvnakne mennesker), vestlige filmer og bøker av religiøs (ikke-muslimsk) karakter, narkotika og våpen.

Dag 1: Avreise fra norge

Vi flyr til Teheran over natten med en mellomlanding.

-/-/-

Dag 2: møte med ny kultur

Vi ankommer Teheran tidlig på morgenen. På med sjal og tørkle for alle kvinner! Idet vi ankommer Teheran blir vi umiddelbart møtt av en ny og spennende kultur. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet i sentrum der vi hviler noen timer. Så er det tid for sightseeing! Tehran har 50 universiteter, flere museer og moskeer og er Irans handels- og industrisentrum med mer enn halvparten av landets industri. Byen ligger på et høyfjellsplatå der gjennomsnittlig høyde er 1200 moh. Fra byens nordlige bydeler er det utsikt til fjellene som strekker seg mot det kaspiske havet. Etter en rundtur i byen spiser vi velkomstmiddag på en hyggelig restaurant i byen.

(F)/L/M

Dag 3: Kjøretur til mountain lodge (2200 moh)

Etter frokost kjører vi til landsbyen Rudbarak i den nordlige delen av Teheran, i Alamkouh regionen. Kjøreturen tar 6 -7  timer, og når vi har sjekket inn på rommene våre på lodgen i Vandarbon, spiser vi en felles middag og tar en tidlig kveld. 

F/L/M

Dag 4: opp til 3800 moh.

Etter en tidlig frokost kjører vi en times tid til den vakre dalen, Tang-e-Galou (3300 moh), og derfra begir vi oss ut på fjelltur opp til Hesarchal på 3800 moh hvor vi også skal overnatte. Vi spiser en god lunsj og nyter dagens utsikt, før vi installerer oss i teltene våre. Akklimatiseringen er nå virkelig i gang, og vi nyter middag i campen. Dagens tur tar ca. 3 timer.

F/L/M

Dag 5: to topper på 4000 moh

Idag er en akklimatiseringsdag hvor vi skal forsøke å nå to topper på over 4000 moh i Alamkuh massivet. Dette gjør godt før vi skal opp i enda større høyder senere. Vi går rolig, nyter en lunsj og hyggelig selskap underveis. Vel tilbake i campen (3800 moh) nyter vi middag mens vi tar inn over oss dagens opplevelser i dette vakre området. 

F/L/M

Dag 6: Mt. Alamkouh (4860 moh)

Mount Damavand med sine 5610 moh krever at vi tar akklimatiseringen seriøst, og de neste dagene bruker vi på å forberede oss til toppstøtet. Idag skal vi opp på Irans nest høyeste fjell, Mt. Alamkouh på 4860 moh. Ha kameraet lett tilgjengelig på toppen, for her er det spektakulær utsikt! På ettermiddagen tar vi en kort kjøretur tilbake til fjellodgen i Vandarbon (2200 moh) og har en rolig kveld i hvor vi nyter god mat, og husker å drikke masse vann. 

F/L/M

Dag 7: Damavand regionen (2350 moh)

Idag kjører vi fra Alamkuh regionen til Damavand regionen. Kjøreturen tar ca. 6 - 7 timer, men det er masse flott å se på underveis. Vi kjører kystveien langs det Kaspiske hav, og stopper på et lokalt marked for å spise lunsj. Vel fremme i Polur sjekker vi inn på lodgen på sørsiden av Mount Damavand, og spiser en felles middag. Nå nærmer det seg toppstøt med stormskritt, så vi legger oss tidlig idag.

F/L/M

DAG 8: opp til fjellhytta (4200 moh)

Etter en tidlig frokost starter fjellturen opp mot Bargah-e-Sevom, som er high campen for den sørlige ruten opp til Mount Damavand. Muldyrene bærer bagasjen vår opp til campen, og idag går vi rundt 4 - 5 timer oppover. Det er deilig å kjenne på at vi virkelig er i høyfjellet nå! Vi overnatter i fjellhytte. 

F/L/M

Dag 9 eller 10: toppdag

Toppdag! Vi starter tidlig om morgenen og går den forholdsvis enkle sørlige ruten til topps. Det tar ca. 6 – 7 timer til toppen, og 3 timer tilbake til fjellhytta. Hvis toppstøtet blir dag 10, pakker vi sammen sakene våre etter toppstøtet og fortsetter to timer videre til basecamp der vi blir hentet og kjørt til en fjellhytte i Polour. Dette er en lang og krevende dag. (Vi legger inn en ekstra dag oppe i fjellet, i tilfelle dårlig vær eller liknende som gjør at vi må utsette toppsøtet med en dag.) 

F/L/M

Dag 11: kryddermarked og teppeshopping i teheran

Vi returnerer til Teheran og har noen timer fri i byen. Kanskje vil du sikre deg safran til lussekattene eller et nytt teppe til samboeren? 
Felles avskjedsmiddag i Teheran, og vi flyr hjem natt til dag 12 og blir kjørt til flyplassen litt før midnatt.

F/L/M

Dag 12: ANkomst oslo

Ankomst Oslo.

Måltidene som er inkludert er markert med F (frokost), L (lunsj) og M (middag).

Denne listen er ment som en retningslinje for at vi skal ha det vi trenger, uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før. Du trenger stort sett klær som på en tur i fjellet hjemme.

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no

2-3 underbukser(bokser/truse)

I syntet, silke eller ull – IKKE bomull. (Ull er godt å ha på toppnatten!)

Undertøy, over og under

Ulltøy er best! To tynne sammen fungerer kjempebra og gir masse isolasjon. Brynje tørker raskt og luner bra, mye annet fungerer også.

Fleecejakke

Eller et annet varmt mellomplagg som kan brukes hele veien.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende. Her er det mye å velge mellom. Må tåle mye vind, ha god hette og ikke bli våt i snø og sludd. Gjerne med ventilasjons-glidelås under ermene.

Skallbukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Her er det mye å velge mellom. Må tåle mye vind og ikke bli våt i snø og sludd

Tykk dunjakke. Denne er viktig!

Har du det ikke fra før er tiden inne nå. Deilig å ha på kveldene, og en sikkerhet på toppnatten. Kjøp den stor og god, for den skal kunne gå utenpå alt annet. Jakka bør ha hette og gå godt ned over rumpa. 

Votter - tykke, med bånd til å feste rundt håndleddet for stormsikring. Disse er viktige!

Tykke, varme votter (ikke hansker). Må tåle mye vind og ikke bli våt i snø og sludd. 

Vanter, tynne

Kan være godt å ha utover ettermiddagen/kvelden, eller ved dårlig vær i lavere strøk.

Alpine fjellstøvler

Solide, varme fjellstøvler. De må være romslige slik at du får plass til VARME sokker, og gjerne en ullsåle for toppnatten. Toppnatten kan vare kall med temperatur runt -15. NB: Det er viktig at fjellstøvlene passer sammen med stegjernene! Eksempel på gode fjellstøvler for Mt. Damavand: Scarpa Mont Blanc, La Sportiva Nepal Evo/Cube.

Joggesko/Trekkingsko

Gjerne ankelhøye, med solid såle. Med tørt vær kan du bruke disse de første etappene i fjellet.

2 tynne innersokker og 2 tykke sokker.

Sokker, jo tykkere jo bedre, med god ”spenst” som vil si at de ikke skal være gått flate under helen og tåballene. Og sjekk at det er minst 80% ull i de tjukke. Innersokker kan være i ull eller syntet (liner). Nyere sokker tåler flere dager enn gamle. Bomullsokker er tabu på HELE fjellturen.

Lue

Godlua.

Solbriller

Gode, solide solbriller med mørkt glass er et must! Sørg for at de dekker godt rundt øynene!

Caps eller solhatt

Nakke og ører er mål for den nådeløse solen, så noe og ha på hodet for beskyttelse er smart.

Balaklava

Gjerene i ull

Skibriller

Beskytter mot både kulde og vind

BUFF/tørkle

Til å dekke munnen/ansiktet når du går forbi fumarolene på toppnatten.

Hodelykt

Det blir fort mørkt. Trengs på hytta og i teltet. Husk nye batterier.

Sjal

Kvinner må dekke til hodet i byer og landsbyer

Teleskopstaver

De med utvendig lås har hittil vært de mest solide. 

Stor bag

Ca 100-140 liter. Gjerne slitesterk da den skal fraktes med muldyr.

Dagstursekk, 35-45l.

Brukes på fjellet og som håndbagasje på flyet. Du trenger en sekk som kan romme 2-3 liter drikke, kamera og litt klær. En sekk på 40l er passe.

Sovepose

Det beste er å velge en varm pose som tåler minimum -10°C. Fryser du om natten vil dette gi dårligere akklimatisering.

Liggeunderlag/oppblåsbar

Det blir mye hvile, og grunnen er hard. Skal du handle en ny, så ta en tykk en! Samarbeidspartneren vår stiller med skummadrass, men mange velger likevel å ta med et hjemmefra.

Et lite utvalg av hygienesaker

Uunnværlig. NB: Høyden kan påvirke menstruasjonssyklusen. Vær forberedt.

Håndkle/vaskeklut

Bør være av materiale som tørker raskt.

Solkrem/leppestifter

Høy faktor. 25-50 er ikke tull. Alle blir brent. Husk stift for lepper/nese. Den bør du ha rundt halsen, for hver gang du drikker forsvinner forrige lag.

Våtservietter/Antiback

Disse er fine etter dobesøk og annen kattevask. Håndhygiene er – er som ellers– veldig viktig.

Personlige medisiner

Plaster - Compeed og slik. Paragurt - om du er usikker på hva maven din tåler. Halspastiller - det er fort gjort å få litt tørrhoste. Nesedråper – viktig hjelp for å åpne nesen ved litt forkjølelse.

Personlige medikamenter, Personlige medikamenter du bruker vil vi vite om, jfr påmeldingsskjema og reisevilkår. Jenter som har hatt urinveisinfeksjon, vil være utsatt for det igjen og bør ha med preparater.

Drikkeflasker

2 stk 1-liters flasker MED trekk slik at de ikke fryser så lett. En tykk ullsokk eller lignende gjør nytten om du ikke vil investere i noe dyrt. Nalgene flasker med stor åpning og isolasjonstrekk (OR trekk) er det beste.

Camelback

Denne vil du bli glad i – skallebankens verste fiende!

Saft/Sportsdrikk

Om du ikke er veldig glad i ”rent” vann bør du ta med sportsdrikk eller råsaft. Du trenger ikke så mye, for vi blander ikke med de målene som anbefales. Dette er bare for å bryte opp smaken og gjør det lettere å drikke den 4. literen.

Vanntette pakkposser

For å redusere volumet til sovepose, dunjakke ol. og holde det tørt. Plastposer m/ ziplock er også bra.

Snop/godterier til toppnatten og de lengste øktene.

Sjokolade, nøtter, rosiner, Laban, Bamsemums etc. Det kan være lurt å lage seg noen små poser med noe godt du virkelig liker til toppnatten/dagen, og til noen av de andre lengre dagsetapper.

Vaksiner

Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor. Alternativt så anbefaler vi Sentrum reisemedisin (http://www.reisemedisin.no/).

Pass,

Forsikringsbevis,

Vaksinasjonskort

Du må ha gyldig pass og visum til Iran. Har du israelsk stempel i passet vil du bli nektet innreise til Iran, og må søke om nytt pass.

Ha alltid en kopi av pass, vaksinasjonskort og forsikringspapirer med deg et annet sted i bagasjen.

Ta kontakt med ditt vaksinasjonskontor i god tid før avreise.

Penger/Kort/Tips

Turen dekker det meste, men noe ekstra trenger du til; tips til fjellet, drikkevarer og evt. suvenirer. Vestlige bankkort er ikke anvendbare i Iran, så du må ha med det du trenger i nye USD (du får dårligere vekslingskurs med krøllete, gamle sedler) 

Kamera

Husk stor nok kapasitet på minnebrikken. 

Batterier

Husk nok batterier til det du har med (kamera, hodelykt etc.)

Vi anbefaler at du reiser i fjellstøvlene og med skalljakke og – bukse. Dette er vesentlige deler av bekledningen som det er godt å ha dersom bagasjen skulle komme på avveie. Ha andre viktige ting i håndbagasjen. Alt du ikke trenger på fjellet kan du legge igjen på hotellet vi bor på før og etter fjellturen.

 

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 04.10.2019
Retur: 15.10.2019
Påmeldingsfrist: 01.08.2019
Antall deltakere:9-12
Antall dager:12

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Iran

Type:

Fottur, høye fjell

Grad: