Tilbake til søkeresultater

Fottur i Irland

Irland er mer enn Guinness og folkemusikk - den grønne øya har også vakker natur, med en spennende kyst perfekt for fotturer. På denne ukesturen bestiger vi Irlands høyeste fjell, vandrer i praktfullt kystlandskap og opplever Irsk gjestfrihet og kultur.

Vi hadde helt fantastiske turer i det irske landskapet som bergtok oss alle. Alt tipp topp og bra med koselige vertshus, hyggelige mennesker og god mat. — Gjest på den første Irland-turen, oktober 2017

Irland er en fantastisk destinasjon for deg som trives best med turstøvlene på! På den vakre og ville sørvestkysten ligger den kjente Kerry Way. I Dingle- og Kerry-området skal vi på en ukes fottur, og vandrer både til Irlands vestligste punkt og bestiger Irlands høyeste fjell. Vi skal innom den irske hovedstaden, og på hele turen får vi med oss en god dose irsk gjestfrihet og kultur. 

I dette området av Irland kan du oppleve fire årstider i løpet av en dag. Uken byr på fine og utfordrende fotturer på den praktfulle, røffe sørvestkysten. Vandringen går både langs høytliggende klipper med fantastisk utsikt ut over Atlanterhavet og fjellene, og langs stier i strandkanten. Vi skal også bestige Irlands høyeste fjell, Carrauntoohil på 1040 moh, som er spektakulært! Det er også turene i det flotte kystlandskapet. Irland har et mildt klima, og vi reiser hit når våren og høsten er på sitt beste. 

Vi har fem vandredager med fire til syv-åtte timers fotturer på kyst- og fjellstier, med stigning på mellom 300 og 900 meter. Mot slutten av turen skal vi utfordre oss med over 1000 høydemeters stigning til toppen av Irlands høyeste fjell! Det er en spektakulær fottur som du kommer til å huske lenge. Vi bærer kun vår egen dagstursekk på fotturene, og får fraktet bagasjen vår fra overnattingssted til overnattingssted.
Vi bor i trivelige, familiedrevne vertshus underveis og unner oss selvsagt en pint på puben etter dagens økt med vandrestøvlene. Irsk kultur med stor gjestfrihet, rike musikktradisjoner og gode råvarer kommer i tillegg til naturopplevelsene. Den siste dagen på turen skal vi selvsagt oppleve hovedstaden Dublin. Er du klar for å la deg begeistre av den grønne øya?

Det sagnomsuste Kerry består av en rekke spektakulære fjell på en halvøy delt av dypt hav. Fjellkjeden MacGillycuddy Reeks danner midtpunktet i Kerry-ringen, en 179-kilometer runde fra Killarney, via Killorglin, Cahersiveen, Waterville, Kenmare og tilbake til Killarney tvers over til Moll's Gap og forbi Ladies View - en av Irlands mest berømte utsiktspunkt. Vandringen mellom disse punktene utgjør et nettverk av gamle stier som er nesten like gamle som landet selv, og mange av disse utgjør den lange stien kjent som "Kerry Way".

Navnet 'Kerry' kommer av det gamle irske ordet Ciarraige som betyr folket fra Ciar, en tidlig keltisk stamme som bosatte seg i området rundt år 300 f.Kr. Faktisk har Kerry en enestående samling av historiske og arkeologiske steder som dateres tilbake over 7000 år, med flere gamle festninger og mange tidlige kristne kirker. Knallgrønne enger strekke seg så langt øyet kan se, og uansett hvilken vei man snur seg er det spektakulær utsikt over tåkedekkede fjell og strekninger med røff, ubeboelig kyst hvor dype sprekker har blitt skåret ut gjennom tusener av år av bølgene som slår inn fra Atlanterhavet.
Dinglehalvøya er en av de mest spektakulære områdene på Irlands vestkyst, og er det vestligste punkt på det irske fastlandet. Den er gjennomsyret av historie, mytologi og tradisjonell irsk kultur. Det er ingen andre landskap i Vest-Europa med samme tetthet og variasjon av arkeologiske monumenter som her. Dette fjellområdet som stikker ut i Atlanterhavet, har vært interessant for ulike stammer og befolkningsgrupper i minst 6000 år.

Vi reiser til Irland når våren og høsten er på sitt flotteste, og vi møter få andre turister på de fine stiene. 

Her kan du lese Mariannes blogg fra Hvitserks første tur til den trivelige, grønne øya

Guide/Turleder

Vi reiser i en liten gruppe fra Norge med håndplukket, norsk, erfaren turleder fra Hvitserk.

Turfakta

Historie

Irland har vært bosatt siden førhistorisk tid, fra omkring 8000 f.Kr., da de første menneskene kom til Irland fra Storbritannia og det europeiske kontinentet. Fra det 5. århundre e.Kr. begynte kristningen av Irland, gjennom St. Patrick og en rekke andre misjonærer. Innen 600 hadde det oppstått en keltisk form for kristendom, som først inneholdt en rekke elementer fra keltisk mytologi. Kristendommen har siden spilt en viktig rolle i Irlands kulturelle og politiske utvikling.

Fra omkring 800 fulgte mer enn et århundre med vikinginvasjoner, som forårsaket stor skade på den monastiske kulturen og på de regionale dynastiene. Etter hvert oppsto et nytt samfunn, der nordboerne ble assimilert eller opprettet egne kongeriker.

I 1169 kom normannerne og en periode på over 800 år begynte hvor England var sterkt involvert i styret av øya. Fra 1541 tok den engelske monarken direkte kontroll, og et betydelig antall nybyggere fra England og Skottland reiste over. Dette førte til at den gamle adelen ble presset ut, og det oppsto en religiøs konflikt mellom de protestantiske nybyggerne og de katolske irene. Denne konflikten har siden vært et gjennomgangstema i irsk historie.

Irland fikk sitt eget parlament, og hadde et begrenset selvstyre, men makten lå i anglo-irske, protestantiske hender. Den katolske majoriteten hadde ikke stemmerett. I 1801 ble øya innlemmet i Det forente kongeriket Storbritannia og Irland, og det irske parlamentet ble avskaffet.

På begynnelsen av det 20. århundre skjøt uavhengighetskampen på ny fart, og i 1922, ble øya delt i to. I nord oppstod Nord-Irland, en britisk provins som med unntak av perioden 1971–1998 har hatt begrenset selvstyre. Området har hele tiden hatt politiske og religiøse konflikter, og spesielt i perioden 1968–1997 var det omfattende voldsbruk som også spredte seg til Storbritannia og den sørlige delen av øya. I sør opprettet britene Sør-Irland, mens irene opprettet Den irske republikk. Med den anglo-irske traktat ble den sørirske staten så til Den irske fristat, som deretter ble dagens republikk.

Vanskelighetsgrad

Er du sprek og har gått i fjellet før, så skal ikke dette by på problemer. Mesteparten av ruta vår er på godt opptråkkede kyst- og fjellstier, og enkelte strekninger går over litt røffere terreng. Vi har fem vandredager med fire til åtte timers fotturer. Etappene er på ca 16 km, med stigning på mellom 300 og drøyt 1000 meter. Vær oppmerksom på at det er endel opp og ned, så knærne dine bør være i orden. Du skal bære din egen dagstursekk med vannflaske og matpakke, mens hovedbagasjen din blir transportert mellom overnattingsstedene.  

SIKKERHET

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.
Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet. Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Utstyr

Hvitserk stiller med alt fellesutstyr. De som melder seg på turen vil få en utførlig utstyrsliste før avreise.

Attraksjoner

 • Irlands røffe vestkyst og vestligste punkt
 • Dingle-halvøya
 • Irlands høyeste fjell, Carrauntoohill
 • Killarney nasjonalpark
 • Irsk pubkultur
 • Vakker natur og spennende fotturer 

Innkvartering

Vi bor på enkle, trivelige gjestehus og vertshus i dobbeltrom.

Klima

Våren og høsten er perfekt for vandring på den Irske kysten. Da er det få turister og temperaturene er behagelige, og fargene i naturen er vakre. Temperaturen ligger vanligvis rundt 15-17 grader, men vi må også være forberedt på at det kan komme en regnskur eller to.

Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Irland bruker Euro. Det er nok av muligheter til å ta ut kontanter i minibanker.  

Tid & tidssoner

 Ingen tidsforskjell.

Pass og visum

Du trenger bare pass for å reise til Irland.  

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner, eller sjekk www.vaksine.no Vi anbefaler www.reiseklinikken.no

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet. 
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt reisens formål (F.eks kan du fint reise til Mallorca selv om du vrikker ankelen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å vandre i fjellet i timesvis. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Fly Gardermoen - Dublin tur/retur
 • Norsk erfaren turleder
 • Lokal, kunnskapsrik guide 
 • All overnatting i dobbeltrom
 • Frokost alle dager
 • Lunsjpakke på alle vandringene
 • Velkomstmiddag og avslutningsmiddag 
 • All lokaltransport

Pris inkluderer ikke

 • Måltider utenom programmet
 • Drikke
 • Personlige utgifter
 • Reise- og avbestillingsforsikring 
 • Tips til lokal guide
 • Enkeltromstillegg der dette er mulig; kr 3.500,-

 

dag 1: avreise TIL den grønne øya

Vi møtes på Gardermoen på morgenen og setter oss på et direktefly til Dublin, en drøyt 2 timers flytur. Ved ankomst blir vi møtt av våre irske venner, og kjører umiddelbart til den sjarmerende landsbyen Cloghane. Landsbyen er en liten perle, og sjeldent besøkt av turister. Kjøreturen hit tar ca 4 timer, og vi stopper underveis og spiser lunsj i den vakre byen Adare som har en rik historie. Her finnes blant annet et kloster fra det 12. århundre. Det antas at de trinitariske munkene som kom til Adare kan ha kommet fra Skottland. Vi fortsetter til den lille, sjarmerende landsbyen Cloghane på Dinglehalvøya hvor vi skal ha vår første overnatting i et hyggelig vertshus. Vi spiser middag sammen i den trivelige pub'en på stedet og går igjennom programmet for den kommende uken. (M)

dag 2: FOTTUR på dinglehalvøya til mount brandon (953 moh)

I dag våkner vi friske og uthvilte og klare for det meste! Vi legger i vei på turens første etappe, som tar rundt 7 timer. I dag har vi en strålende mulighet til å se Dinglehalvøya på sitt aller beste - med sine åser, innsjøer og røffe kystlinje. Vi starter fotturen ved Brandon Creek og kommer til å lære litt om den fascinerende historien som knytter seg til dette stedet som var utgangspunktet for St Brendans episke reise til «det lovede land» i det 6. århundre. Vi går på gress- og steinstier i dag, og fra ruten vår kan vi se klippene før vi starter oppover til sadelen av fjellet Mas en Tiompain. Deretter fortsetter vi til toppen av Brandon Mountain, oppkalt etter St Brendan. Utsikten over Dinglehalvøya er fantastisk og er en perfekt introduksjon til Irlands eventyrlige landskap. Den lokale pub'en i Cloghane serverer middag, og vi overnatter på det hyggelige vertshuset vårt. 
Dagens tur er på 16 km. Maks høyde: 953 m  (F, L)

dag 3: fjelltur til mount eagle (516 moh)

I dag får vi flott utsikt over over kystlinjen og klippene på Dingle. Fotturen går rundt spektakulære Slea Head som er Irlands vestligste punkt og et av de rikeste arkeologiske områdene i denne regionen. Turen tar omtrent 6 timer og underveis passerer vi et gammelt fort og hytter som ligner på maurtuer. Vi følger fjellstien helt opp til toppen av Mount Eagle på 516 moh, og her er utsikten praktfull! Etter turen blir vi kjørt tilbake til landsbyen Cloghane. Her kan vi nyte middag i ro og mak eller så drar vi inn til Dingle by hvor det er mange spennende restauranter. Her finnes også en av verdens mest berømte puber - hvor det spilles musikk hele kvelden. Overnatting i vertshuset i Cloghane.
Dagens tur er på 16 km. Maks høyde: 516 m. Vi går langs strand, noe på vei, gress og fjellstier. (F, L)

dag 4: på gode stier over fjellplatået

Etter frokost fyller vi opp dagstursekkene våre med det vi trenger av snacks, frukt og drikke til dagens vandringsetappe, som tar rundt 6 timer. I dag krysser vi Dinglehalvøya fra nord til sør. Vi følger en gammel krøttersti over et spektakulært fjellplatå og besøker ruinene etter en gammel landsby på veien. Vi avslutter i den nydelige lille landsbyen Annascaul, kjent som hjemmet til Irlands kjente polarfarer, Tom Crean. Han ble kjent for sine tre ekspedisjoner til Sydpolen tidlig på 1900-tallet. Etter å ha tatt oss tid til noe leskende i den lokale puben som naturligvis er oppkalt etter polfareren, får vi transport til den trivelige byen Killarney, hvor vi skal bo de neste tre nettene. Vi spiser middag i en av de mange gode lokale restaurantene i Killarney.
Dagens tur er på 16 km. Maks høyde: 400 m. Vi går i åpent landskap og gresstier. (F, L)

DAG 5: vandring i vakre KilLarNey nasjonalpark

Vi våkner klare for å oppleve nye områder. Fra Killarney vandrer vi fra havet via kulturlandskap og gjennom vakre eikeskoger i Killarney nasjonalpark. Innsjøene her er Irlands mest besøkte turistattraksjon. Vi følger den gamle Kenmare Road gjennom Esknamucky Glen frem til byen Kenmare. Dette er en fantastisk tur, og kanskje ser vi irsk hjort som holder til i den frodige nasjonalparken. Er forholdene gode vandrer vi til toppen av fjellet Torc, som en fin oppladning til morgendagens flotte fjelltur. Belønningen er fabelaktig utsikt over nasjonalparken. Etter ca 5 timers fottur er vi ferdige med dagens økt og blir kjørt tilbake til Killarney for middag og en god natts søvn i gjestehuset vårt. 
Dagens vandring er på ca 16 km. Maks høyde: 300 m. Fjellstier og åpne grønne veier. Det kan bli vått – vi må bruke gode støvler. (F, L)

DAG 6: irlands høyeste topp

Som en mektig avslutning på våre opplevelser i Kerry, står Irlands høyeste topp Carrauntoohill på 1040 moh for tur i dag. Sekken er fylt med vann og snacks og vi legger i vei på dagens eventyr. Guiden bestemmer den beste veien å bestige det pyramideformede fjellet på, avhengig av værforholdene. Vi skal være på tur i omtrent 8 timer i dag, og stige 1000 høydemeter. Stigningen er utfordrende, men veldig flott. Dagen blir bare bedre og bedre og vi når etterhvert toppen av det 1040 meter høye fjellet! Med fantastisk utsikt over Killarney nasjonalpark og de mange brevannene i dalen nedenfor dette er en spektakulær fottur. Underveis på turen forteller guiden om legender og myter i denne fantastiske fjellkjeden. Det er vel verdt å feire dagens bragd med en 'pint' på den lokale pub'en og en velfortjent middag på kvelden.  
Dagens etappe er på ca 14 km. Maks høyde: 1040 m. Gress og grusstier, steinrøys. (F, L)

dag 7: livlige Dublin og avskjedsmiddag

Vi spiser tidlig frokost og blir kjørt til hovedstaden Dublin. Kjøreturen tar omtrent 4 timer. I Dublin tar vi en guidet tur til fots (ca 2 timer) for å se de mest interessante historiske stedene. Blant annet det kjente universitetet Trinity College med sitt vakre bibliotek, og slottet Dublin Castle som ble bygget på begynnelsen av 1200-tallet. Det blir også tid til å utforske byen på egenhånd, om du vil gjøre litt shopping før hjemturen eller kanskje ta en tur på Guinness storehouse eller Jameson- destilleriet.  Vi overnatter på et trivelig hotell i byen og på kvelden samles vi til avskjedsmiddag i en av de utallige trivelige restaurantene og feirer de fine dagene vi har hatt sammen på denne grønne øya.
(F, M)

dag 8: hjemreise

Etter en god frokost blir vi hentet og kjørt til flyplassen. Turen dit tar ca 30 minutter og vi tar farvel med våre Irske venner. Flyet vårt tilbake til Oslo går på formiddagen. (F)

(F) = Frokost inkludert
(F, L) =  Frokost og  lunsj inkludert
(F, M) = Frokost og middag inkludert

 

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før.

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no

Undertøy

Vi anbefaler minst en boksershorts i ull til både kvinner og menn. For kvinner anbefales også bh/sportstopp i ull.

Sokker

Vi anbefaler at du bruker sokker i ull. Ta med ekstra par så du kan bytte hvis de blir våte.

Ullundertøy

Det er lurt med ullundertøy som ikke er for tykt, fryser du lett kan du heller ha med to lag.

Fleecejakke

Denne må med, en, varm ullgenser kan også brukes.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende. Må være vanntett, tåle vind og helst ha en god hette. Bør være litt romslig og gjerne med ventilasjonsglidlås under armene.

Lett dunjakke

Veldig god å ha med i sekken på tur. Det kan bli kjølig både på tur og på kvelden.

Skallbukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Må være vanntett og tåle vind. Det er en fordel med lufteglidlåser langs sidene.

Turbukse

Lett turbukse som tørker lett.

Shorts

Eventuelt turbukse med avtakbare bein.

Gamasjer

Anbefales for å holde støvlene tørre.

T-skjorte/skjorte

Vi anbefaler at du bruker t-skjorte i tynn ull. Eller syntetisk på varme dager.  

Hals/buff

Kan brukes som hals og på hodet.

Caps/solhatt

Noe beskyttende på hodet er fint.

Lue

Fint om den er vindtett, men hvis den ikke er det bør du ha hette på jakka.

Hansker og votter

Trenger ikke være tykke, men det er godt å ha hvis det blir litt kjølig.

Fjellstøvler

Høye fjellstøvler med ankelstøtte. 

Joggesko

Solide, gjerne litt høye, med solid såle.

Teleskopstaver

De som kan deles i tre deler er lettest å ta med i bagen, utvendig lås er mest solid.

Dagstursekk

35-45 liter. Her må du få plass til alt du ønsker å ha med på dagsetappene.  

Solbriller

Gode, solide solbriller.

Drikkeflaske / camelbak

Ha med drikkeflaske(r) så du får plass til ca. 1,5-2 liter. Camelbak er fint hvis du er vant til å bruke det.

Termos /termokopp

Fint å ha hvis du liker noe varmt å drikke i løpet av dagen. 

Pakkposer

Det er veldig kjekt å pakke i vanntette poser for å holde orden i baggen, for å holde alt tørt og for å redusere volumet på f.eks dunjakka.

Toalettsaker

Tannbørste, tannkrem, våtservietter, antibac. Dopapir til å bruke når vi går.

Solkrem

Små tuber. Lurt stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.
Halspastiller, det er fort gjort å få litt hoste.
Nesedråper – viktig for å åpne nesten ved forkjølelse
Paracet og Ibux
Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter, forsikringsbevis og vaksinasjonskort. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Hodetelefoner

Musikk eller lydbok på øret kan være fint.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken.

Batterier, lader

Til kamera, telefon

Sitteunderlag

Til fotturene

Adapter

Det er 3-pinns strømuttak i Irland. Multiadapter er lurt å ta med.

 

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 05.10.2019
Retur: 12.10.2019
Påmeldingsfrist: 31.08.2019
Antall deltakere:10-16
Antall dager:8

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Irland

Type:

Fottur, kultur - natur

Grad: