Tilbake til søkeresultater

Sommerferie på Galapagos og i Amazonas

Ta med familien til Galapagosøyene, som er et av de aller mest unike naturreservatene i verden. Barna elsker dyr og dyrelivet her finner man ikke maken til noe annet sted. Vi skal også besøke Amazonasjungelen - begge deler på Hvitserk-måten med fotturer, snorkling med sjøløver og mye mer.

De rosa flamingoene vader i den grunne dammen. Sjøløvene glir langs bena dine når du svømmer i det krystallklare havet. Du får nærbilde av de spesielle fuglene uten telelinse og de høyst levende forhistoriske øglene stirrer på deg når du forstyrrer dem i solbadet.
Galapagosøyene er kjent verden over for sitt dyre- og fugleliv. Selv om området er nasjonalpark, er det uvisst hvor lenge dyrene vil holde seg uberørt av mennesker og de innførte dyreartene. Men ennå har du muligheten til å bli en del av det begrensede antall turister som kommer til Galapagos hvert år. Her kommer du så tett på dyrelivet som du knapt trodde var mulig. 

Ikke la det bli med drømmen - reis nå!

Vi har satt sammen et program som vi mener er en drømmetur. En tur som gjør at du føler deg forandret når du kommer hjem.
Turen passer for alle som ønsker en helt spesiell naturopplevelse. Reiser du med barn får dere alle en opplevelse for livet sammen!  

Galapagosøyene
Øyriket ligger i 1000 kilometer ut i Stillehavet fra Ecuador, men det føles som å være på en annen klode når du må passe deg for ikke å snuble i kjempeskilpadder, og nysgjerrige sjøløver stirrer inn i dykkemasken din. Vi skal ha noen innholdsrike dager på de spesielle øyene. Vi gjør det på Hvitserk-måten, med øyhopping, fotturer og snorkling med de artige, nysgjerrige sjøløvene og havskilpaddene. Vi bor på forskjellige øyer i det vulkanske øyriket.

Amazonasjungelen
På eventyret vårt i Ecuador starter vi med å besøke Amazonas tette regnskog, som skjuler en av verdens rikeste habitater. Vi bor på en trivelig økolodge inne i jungelen, hvor vi blant annet skal gå enkle fotturer blant fargerike fugler som papagøyer, hegre og "punkeren" Hoatzin. På utfluktene våre kan vi se flokker av ekornaper og bråkete skrikaper som svinger seg fra tretoppene høyt over oss. I elven nedenfor lodgen vår fisker vi piraya, og vi lærer om planter som brukes som medisin og til helberedelse den dag i dag.
  

GUIDE/TURLEDER

Vi reiser i en liten gruppe fra Norge med håndplukket, norsk, erfaren turleder fra Hvitserk.

Ta med familien

På denne turen er nedre aldersgrense 6 år. Ta med barna /ungdommene dine på turen, og gi dem en opplevelse for livet!
Pris for barn 6 til 12 år er kr 39.900,- 

Denne turen kan fint kombineres med å reise til Peru for fottur på Inca Trail til Machu Picchu - som også gjerne er på "bucketlisten" til de fleste. Du kan lese mer om turene våre i Peru her.

Turfakta

Historie

Landet ligger på vestkysten av Sør-Amerika, på ekvator, som også forklarer navnet på landet. Landet blir grovt delt inn i tre soner: høylandet Andes, la Sierra, deler landet på langs. I vest har man kystområdet la Costa, og i øst det lavtliggende området som er dekket av Amazonasregnskogen, el Oriente. Regnskogen i Amazonas er kjent for å ha det største artsmangfoldet i verden. Dette anses imidlertid for truet av oljeproduksjonen og i senere år også av stor-skala gruvedrift.

Galápagosøyene er en del av Ecuador, og ble dannet som følge av vulkanske aktiviteter for 1-3 millioner år siden. Øygruppen er en egen nasjonalpark på UNESCOs verdensarvliste. Galapagosøyene er kjent for en helt spesiell natur -og dyreliv, med blant annet elefantskilpadder og unikt fugleliv. Det var her Darwin fant sitt materiale til å skrive "Artenes opprinnelse", som er så viktig i naturvitenskapen.
Ecuador er verdens største produsent av bananer, men etter funn av olje i 1967 har oljen blitt en av landets største inntektskilder.

Foruten et særegent dyreliv, har Galapagosøyene behagelig klima året rundt, hvite strender og turkisblått vann.  Hver øy har et særegent landskap, fra måneaktige landområder med svarte vulkanske bergarter til frodige laguner og nydelige strender i forskjellige farger. Ikke glem at du nå trer inn i dyrenes rike. Det unike habitatet er hjem til en rekke arter som ikke lever noe annet sted i verden, noe som gjør de desto mer sårbare for ytre påvirkninger. Vis respekt mens du lar deg fascinere av blue footed booby, høylytte sjøløver, dykkende pingviner og enorme skilpadder både på land og i havet. Etterkommere av nordmenn som utvandret bor fortsatt på Galapagos, men den fastboende befolkningen er relativt liten og konsentrert på to-tre øyer og i noen få landsbyer.

VANSKELIGHETSGRAD

Dette er ikke en fysisk veldig krevende tur, men du må kunne gå enkle fotturer på 2-5 timer på skogs- og fjellunderlag. På Galapagosturen er det tid til bading og soling, og i jungelen blir det god tid hver dag til å slappe av i lodgen. 

UTSTYR

I Ecuador kan man bruke vanlige fritidsklær overalt og selv fine restauranter er lite formelle. Ta med gode tursko til vandringene i jungelen og på Galapagos.
Badetøy og eget håndkle må du ha med, gjerne også våtdrakt hvis du har. Ellers låner du dette på Galapagos. Snorkel og dykkemaske stiller vi med. Solkrem og solhatt er viktig. Ellers vanlig fritidstøy for variert temperatur. Vind- og vandtett tøy kan komme til nytte.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og vi bruker de med mest erfaring og best forståelse av våre produkter. 
Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet. Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.
NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Utstyr

Hvitserk stiller med alt fellesutstyr. Liste over personlig utstyr finner du i fanen utstyrsliste over.

Attraksjoner

 • Nærkontakt med det helt spesielle dyrelivet på Galapagos
 • Snorkle med sjøløver og havskilpadder
 • Besøk i regnskogen med overnatting på økolodge i Amazonas
 • Møte med indianerfolket i Yacuma
 • Bade i varme kilder i Papallacta
 • Quito med sitt koloniale bysentrum og ekvatorsenteret 

Innkvartering

Vi bor på Lodge i Yacuma nasjonalpark i Amazonas. Lodgen har tatt økoturisme på alvor og er integrert i naturen. Enkle, men romslige hytter, egen terrasse og fin beliggenhet i jungelen. Ellers på turen bor vi i dobbeltrom på turistklassehotell med god standard, om ikke annet er oppgitt. 

Klima

Temperaturen ligger normalt på mellom 20 og 30 grader på Galapagosøyene året rundt. Det kan være kaldt i vannet, så det kan være nødvendig med våtdrakt når du skal snorkle over lengre tid. I Amazonas er det varmt og fuktig, med temperatur på 24-30 grader året rundt. Quito ligger på over 2.500 moh, og her er det noe kjøligere.
Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Amerikanske dollar (USD) er offisiell valuta i Ecuador. Det kan være vanskelig å bruke reisesjekker utenfor storbyene. Det finnes minibanker for bruk av kort (Visa og MasterCard). Det enkleste er å ta med seg kontanter, selv om eksempelvis mange restauranter tar kort. Nasjonalparkavgiften må betales i USD-kontanter (USD 100) og det samme gjelder flyplassavgiften ved avreise.

Tid & tidssoner

Det er 7 timers tidsforskjell mellom Norge og Ecuador ved sommertid i Norge. 6 timer ved vintertid. Når klokken er 12:00 i Norge i november, er den 06:00 i Quito, mens på Galapagos er den 05:00.

Pass og visum

Det er ikke nødvendig med visum for nordmenn. Ved ankomst får man nødvendig oppholdstillatelse for inntil 90 dager. Ingen andre papirer enn pass er nødvendig å vise ved ankomst. 
NB: Passet må være gyldig i minimum 6 måneder etter hjemkomstdato.

Vaksinasjoner og helse

Vi anbefaler at du tar kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Du kan også sjekke www.vaksine.no

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet. 
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tap av reisens formål (Feks kan du reise til Afrika hvis du knekker armen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å bestige Kilimanjaro og sove i telt. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer 

 • Fly fra Oslo t/r Ecuador på turistklasse, inkl flyskatter/avgifter
 • Norsk, Hvitserk-turleder på hele turen.
 • Inneriksfly fra Quito til Galapagoøyene
 • Guidede fotturer på Galapagosøyene
 • Mulighet for snorkling hver dag på Galapagosøyene
 • 4 dager i Amazonas regnskog med fotturer og utflukter i båt 
 • Overnatting i Quito samt bysightseeing
 • All innenlandstransport ifølge programmet
 • All innkvartering ifølge programmet, inkl. frokost
 • Aktiviteter ifølge programmet
 • Måltider som er nevnt i programmet
 • Kunnskapsrik naturguide på Galapagos og i Amazonas

Pris inkluderer ikke 

 • Nasjonalparkavgift Galapagos (USD 100) 
 • Drikkevarer
 • Personlig utstyr
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Enkelte middager og lunsjer, se dag til dag-program
 • Utgifter av personlig art
 • Tips til guide og hjelpere på Galapagosøyene og i Amazonas 
 • Flyplassavgift ved utreise fra Ecuador (ca USD 42)
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge. Be om tilbud
 • Enkeltromstillegg (på forespørsel, kr 7.500,-)

Øvrig informasjon

Vi kan skreddersy dette programmet for familien eller vennegjengen din, ta kontakt for nærmere informasjon.
Ønsker du å kombinere denne turen med f.eks fottur på Inca Trail og Machu Picchu i Peru, ta kontakt så hjelper vi deg med dette.

DAG 1: AVREISE TIL QUITO

Avgang fra Oslo tidlig på morgenen til Ecuadors hovedstad, og vi ankommer Quito på ettermiddagen lokal tid. Vi blir møtt av våre lokale venner, og kjører til hotellet i Quito. Vi har kvelden fri til å rusle i byen eller slappe av. Felles velkomstmiddag på kvelden, hvor vi går igjennom de neste dagenes program. 
(-/-/M)

DAG 2: QUITO - GAMLEBY OG EKVATORLINJEN

I dag besøker vi gamlebyen med sine vakre, smale gater og de koloniale kirkene San Francisco og La Compañia, og mange flere interessante landemerker. Deretter får vi en kort stopp på El Panecillo-høyden hvor vi får en fantastisk utsikt over den vakre byen. På ettermiddagen besøker vi ekvatormonumentet og etnografisk museum, og vi får et innblikk i kolonibyene fra tidligere århundrer. Hvis du ikke har stått med ett ben på hver sin side av ekvatorlinjen før, har du sjansen nå! Vi kjører tilbake til hotellet og spiser middag sammen om kvelden.
(F/-/M)

DAG 3: MOT AMAZONAS - KOLIBRIER OG TÅKESKOG

Etter frokost setter vi oss i minubussen og kjører mot Amazonas. Det er et stykke å kjøre, så det blir noen stopp underveis, blant annet med en overnatting i den vakre tåkeskogen Mindo. Vi tar en god pause der de ørsmå kolibriene holder til. De fargerike, bittesmå fuglene kan fly både baklengs, sidelengs og stå helt stille i luften. Dette er en flott mulighet til å få tatt noen sjeldne, og flotte bilder. Etterpå kommer vi til haciendaen (plantasjen) og finner rommene våre for natten. Vi får et guidet besøk til plantasjens store hage hvor vi kan plukke frukt fra trærne. På hacienda-museet lærer vi om stedets historie. Her vokser det også kakaobønner og vi får et innblikk i hvordan man lager sjokolade. Etter dette, kan de som ønsker, bli med til Tayos-juvet, med flere sjeldne fuglearter. Vi overnatter på plantasjen, og får velsmakende, lokale retter til middag.
(F/L/M)
Kolibrien kan fly både for- og baklengs. Foto: R Ramstad

DAG 4: AMAZONAS REGNSKOG

Etter frokost fortsetter vi turen mot regnskogen. Fra byen Tena fortsetter vi å kjøre i omtrent en time til vi kommer til bredden av Napo-elven. Vi kjøper de siste nødvendige tingene, som for eksempel batterier, snacks etc. Etter en 25 minutters tur i motorisert kano, kommer vi til vår fantastiske økolodge. På hytta blir vi ønsket velkommen med den tradisjonelle drikken "Guayusa". Denne inneholder vitaminer og koffein i mye større konsentrasjon enn kaffe, noe som gjør den til en ideell drink om morgenen for en produktiv dag i jungelen. Vi sjekker inn i våre komfortable, tradisjonelle bungalower. Solcellepanel gir varmt vann i dusjen, og lys om natten. Etter at vi har funnet oss til rette, tar vi en kort fottur til den "skjulte lagunen", ideell for fugletitting i sine naturlige omgivelser. F.eks. king fisher, hegre, og kanskje en av de mest underlige og interessante fuglene i Amazonas; Hoatzin, som også er kjent som "sigøynerhøne" og "stinkfugl", med blått ansikt og "punkehår". Her vil vi også prøve å fiske etter den legendariske Pirayaen, som du kan spise til middag på hytta hvis du fanger en! Vi går tilbake til lodgen til middag, og de som ønsker kan være med på en spennende nattvandring.
(F/-/M)
Lyst til å svinge deg i en liane som en apekatt?

DAG 5: UTFLUKTER I REGNSKOGEN

Etter en solid frokost begynner vi turen som skal ta oss dypt inn i jungelen. Du kan velge mellom flere aktiviteter som blant annet fottur med den innfødte guiden som viser oss ulike fuglearter, medisinske planter og deres bruk i helbredende ritualer. På turen kan vi være heldige og se apekatter, tapirer eller capybaras. Eller du kan være med på en lengre fottur til "flaggermusgrotten". Underveis får vi se mange plantearter som brukes til helbredelse og til mat. Inne i grotten, som ikke har blitt fullstendig utforsket ennå, holder amazonas-flaggermusen til. Denne grotten betraktes som hellig av lokalbefolkningen, og er et sted hvor sjamanen kommer for å utføre sine hellige ritualer. Tilbake i leiren spiser vi deilig lunsj med lokale retter. Vi slapper av litt, og etter lunsj besøker vi det lille Kichwa Chontayacu-samfunnet, med sin enkle og rolige livsstil. Kaffe, bananer, kakao, kassava, papaya, ananas og appelsiner produseres her og gir avlinger til innbyggerne i jungelen. Her kan du også kjøpe med lokalt produsert håndverk som små potter, halskjeder, armbånd og mye mer. Hvis vi har tid, blir det morsomme vann-aktiviteter som kajakkpadling og baderinger nedover elven. På ettermiddagen går vi tilbake til leiren, spiser middag og snakker om dagens opplevelser ved leirbålet om kvelden.
(F/L/M)

Vi har det gøy på Amazonaselven!

DAG 6: FULL DAG MED JUNGELAKTIVITETER

Chontayacu, som er den lille elven som renner ved siden av lodgen, har gitt navnet til det lokale Kichwa-samfunnet som arbeider på lodgen vår. Elven har en vakker foss, og dagens fottur er på tre timer gjennom det spesielle landskapet her i jungelen. Det er krevende terreng ved fossen, men vel verdt turen. Er vi heldige, får vi høre ropene til oropendola-fuglen, som har redene sine hengende fra trærne som vanndråper. Vi går tilbake til lodgen for lunsj og en velfortjent hvil. Har du en gullgraver i magen er det bare å glede seg, for nå skal vi ned til elven for å lære den tradisjonelle måten å lete etter gull. Vi får også en innføring i bruk av blåserør, og vi får se hvordan man lager en kopp varm sjokolade med lokalt dyrket bønner. I kveld skal vi nyte en hyggelig avskjedsmiddag og den gode stemningen ved leirbålet, før det er på tide å legge seg og lytte til jungelens lyder.
(F/L/M) 

DAG 7: VARME KILDER I PAPALLACTA

I dag skal vi forlate jungelen. Før vi reiser, kan de som er interesserte, stå opp tidlig og bli med å se de mange fugleartene i jungelen. I skumringen går vi til utsikten ved lodgen for å oppleve at jungelen våkner til liv med alle sine lyder. Herfra har vi en imponerende utsikt over amazonasjungelen! Vi spiser frokost før vi sier farvel til våre venner her i Amazonas. Vi går ombord på kanoen vår for å komme tilbake til San Pedro de Sumino. Herfra blir vi kjørt til de berømte varme kildene i Papallacta, hvor vi kan ta en avslappende dukkert i naturlig, varmt vann etter dagene med jungelaktiviteter. Overnatting i Papallacta. 
(F/-/-/)

Varme kilder i Ecuador

DAG 8: 1000 KM UT I HAVET, TIL GALAPAGOS

Etter frokost blir vi kjørt til Quito flyplass, hvor vi - etter å ha kjøpt Galapagos Transit Cards - flyr ut i Stillehavet til de fantastiske Galapagosøyene. Øygruppen er på UNESCOs verdensarvliste og her har det unike plante- og dyrelivet har oppstått som følge av deres totale isolasjon fra fastlandet. Ved ankomst blir vi møtt av guiden vår. Vi tar buss til Itabaca-kanalen som vi krysser  ombord i en ferge. På Santa Cruz-siden av kanalen venter transporten vår. Vi tar en utflukt til høylandet på Santa Cruz, og spiser lunsj på en lokal gård hvor vi får oppleve de gigantiske skilpaddene i sitt naturlige miljø her på øya. Galapagosøyene er vulkanske, og i løpet av dagen skal vi også besøke lavatunneler, før vi ankommer Puerto Ayora og hotellet vårt for natten.
(F/L/-)
På Galapagos tar man livet med ro. Foto: Magnus Hendis

DAG 9: SANTA CRUZ MED TORTUGA BAY BEACH

På morgenen skal vi gjøre den berømte Bahía-turen i Santa Cruz. Vårt første stopp er "La Lobería", som er en liten øy med lekne sjøløver som elsker å svømme med mennesker. Videre skal vi til Shark Channel, som er en sprekk som oppsto på grunn av magmatiske hevelser, og her liker blå hai å hvile. Vi finner mange marine fugler blant lavastiene vi går på. Etterpå besøker vi Kjærlighetskanalen, et ideelt sted for landskapsfotografering. Vårt neste stopp er Franklin Bay, hvor det er havskildpadder og rokker. Pelikaner og hegrer ruger her, litt avhengig av årstid. Til slutt går vi til "Las Grietas", som er en 15 minutters fottur på lava-bergarter, og hvor vi kan se Darwin-finker, kyst- og lagunefugler, og endemiske vekster. Her er det ideelt for snorkling, og vi skal såklart hoppe uti. Etter å ha returnert til Puerto Ayora, spiser vi lunsj på en av de mange trivelige restaurantene i hovedgaten. Etter lunsj går vi til Tortuga Bay, sannsynligvis den vakreste stranden i øygruppen. Etter en times gange omgitt av unik vegetasjon og fauna, kommer vi til den første stranden. Her kan bølgene være sterke, i så fall går vi i ytterligere 10 minutter til en mer rolig del av stranden. Her kan vi bade og snorkle, eller bare slappe av på sandstranden. Her finnes både en sjøløvekoloni og marine iguaner. Vi overnatter på samme hotell.
(F/-/-)

Digge sandstrender på Galapagos! Foto: R Ramstad

DAG 10: NY ØY - FOTTUR TIL VULKANEN 

Tidlig om morgenen går vi til havnen i Santa Cruz for å ta båt til øya Isabela. Ved ankomst blir vi kjørt til hotellet der vi kan sette bagasjen. Vi fortsetter til Sierra Negra, vulkanen med det nest største krateret i verden. Etter en fin fottur her med matpakke-rast underveis, kommer vi tilbake til Puerto Villamil. Om ettermiddagen går vi ombord i en speedbåt som tar oss til Tintoreras-øyene, en perfekt plass for å oppleve det marine livet. Her snorkler vi, og er vi heldige, dukker det opp havskilpadder som svømmer med oss. Etter retur til Isabela, spiser vi middag og får en god natts søvn på hotellet vårt. 
(F/L/-)
De lekne sjøløvene titter rett inn i dykkemasken din!

DAG 11: ISABELA - SJØLØVER OG FLAMINGOER

Etter frokost skal vi besøke Concha Perla, som er en vakker bukt hvor vi starter dagen med forfriskende snorkling tett på det marine dyrelivet. Ikke bli overrasket om en nysgjerrig sjøløve titter inn i dykkemasken din! 
Senere besøker vi Humedales-våtmarkene, et unikt landskap hvor en spesiell type reker tiltrekker seg et variert fugleliv. Vår neste tur er til Tortoise Breeding Center på Isabela, hvor det finnes forskjellige typer skildpadder, og vi lærer om viktigheten av å beskytte Isabelas økosystem. Til slutt får vi se vakre, knallrosa flamingoer som lever i sitt naturlige miljø - en flott mulighet for å få tatt fine bilder av de spesielle fuglene. På ettermiddagen kan du slappe av eller ta en liten rusletur på egenhånd - eller kanskje du har lyst til å snorkle mer?
(F-/-)

DAG 12: GÅRDSBESØK OG ØKOLOGISK KAFFE 

Etter frokost blir vi hentet med båt og kjører tilbake til øya Santa Cruz. Ved ankomst setter vi bagasjen på hotellet vårt og drar til høylandet for å besøke en økologisk kaffeplantasje. Denne aktiviteten tar rundt 1-1,5 time og inkluderer en guidet tur rundt plantasjen, og forklarer hvordan kaffen deres vokser, høstes, ristes, tørkes, henges, stekes og pakkes. Besøket avsluttes selvsagt med en rykende fersk kopp kaffe, og muligheten til å kjøpe med kaffe og suvenirer hjem. Tilbake på hotellet har du resten av dagen på egenhånd. I Santa Cruz er det flere butikker, cafeer og gode restauranter.  Vi anbefalter å besøke Charles Darwin forskningsstasjon og museum, for å lære om de interessante avlsprosjektene for øgler og elefantskilpadder. Dette er vellykkede prosjekter som har gitt svært gode resultater.
(F/-/-)

Pass på så du ikke snubler i en iguan.

DAG 13: TILBAKE TIL QUITO

Etter frokost blir vi kjørt til flyplassen på øya Baltra, med kort stopp underveis på Gemelos (tvillingene) som er spesielle steinformasjoner. Ved ankomst på flyplassen, sier vi farvel til guiden vår og, og tar med oss uforglemmelige møter med denne rike og unike øygruppen. Tilbake i Quito blir vi kjørt til hotellet vårt og har ettermiddagen på egenhånd. På kvelden spiser vi en hyggelig avslutningsmiddag, og oppsummerer alle inntrykkene fra turen. 
(F/-/M)

DAG 14: SISTE DAG OG HJEMREISE

Vi har dagen til fri disposisjon i Ecuadors hovedstad. Kanskje du vil at en tur med gondolbanen og spise lunsj med utsikt over byen? Eller rusle rundt og kjøpe med suvenirer hjem fra tur? Tidlig på ettermiddagen tar vi farvel med våre venner i Ecuador og reiser til flyplassen for nattfly hjem til Norge.
(F/-/-) 

DAG 15: TILBAKE I NORGE 

Galapagos- og Amazonas-eventyret er over, og vi kommer hjem med fantastiske opplevelser, gode minner og stappfulle minnebrikker på kameraet.

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 21.06.2020
Retur: 05.07.2020
Påmeldingsfrist: 10.12.2019
Antall deltakere:10-15
Antall dager:15

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Ecuador

Type:

Fottur, kultur - natur

Grad: