Tilbake til søkeresultater

Kajakkpadling i Hellas

Det Joniske hav i Hellas er en drøm for kajakkpadlere - med sitt krystallklare vann, mørke grotter, idylliske fiskerlandsbyer - og ikke minst med sine vakre strender. Bli med oss på dette ukelange padleeventyret!

Kajakkpadlere! Vi nordmenn elsker Hellas, og nå har vi endelig kajakkpadling i det vakre øyriket på programmet! Bli med til de frodige, vakre øyene i det Joniske hav, hvor vi starter vårt ukelange padleeventyr fra øya Lefkas. Vi bruker dagene i kajakken til å utforske øygruppen - fra sydøstkysten av Lefkas - og vi lander innom flere små, idylliske øyer på turen vår. Å padle i dette vakre, varierte og ville øyriket, med behagelig klima, deilig mat og små, pittoreske landsbyer er ekstra deilig når høstmørket kommer krypende her hjemme. Hvitserk er den eneste norske turarrangøren som tilbyr kajakkpadling i dette området, og vi tror du kommer til å digge denne turen!

Vakkert, dramatisk landskap
Lefkada, eller Lefkas, er en gresk øy i Det Joniske hav på vestkysten av Hellas og sør for Korfu. Den viktigste byen og setet for kommunen er Lefkada, altså samme navn som øya. Lefkas har et av Hellas’ mest dramatiske landskap og består nesten kun av fjell og skog, men øya har også vakre strender og pittoreske landsbyer.

Det Joniske hav, som ifølge den greske mytologien ble oppkalt av Io - prestinnen til Hera og elskerinne av Zeus - er kjent for sitt krystallklare vann og øyer med frodige furu- og oliventrær. Øya Lefkas er den fjerde største i øygruppen, og er omgitt av mindre øyer som vi skal padle til. De har vakker natur, mildt klima og et varmt og gjestfritt folk. Strendene er nydelige, og underveis på turen er vi innom grotter med krystallklart vann og praktfulle stalaktitter, laguner med sjeldne fugler, øyer med høye fjell og skyggefulle kløfter, krystallkilder og sjeldne planter. Sammen med det lokale kjøkkenet og utsøkte tradisjonelle viner, får vi mange unike opplevelser og uforglemmelige minner på turen vår.

Padleeventyr blant de Joniske øyer
Vi skal oppdage den lille øygruppen Lefkada fra havkajakkene våre. På det 7-dager lange kajakkeventyret padler vi til øyene Madouri, Skorpios, Meganisi, Kalamos og Kastos. Noen av øyene er bebodde, andre er ikke det. Underveis blir det mulighet for mange svømmeturer i det krystallklare vannet. Vi snorkler og utforsker livet under vann - og slapper av på bortgjemte, øde strender. Vi overnatter i pittoreske landsbyer og noen av nettene slår vi leir på øde strender hvor det ikke finnes andre overnattingsmuligheter. Vi får oppleve den lokale kulturen og smake tradisjonelle retter, tilbringe uforglemmelige kvelder rundt leirbålet og netter under stjernene. Siden vi flyr hjem fra Athen, blir det mulighet for tur med guide for å lære om den historiske byen. Og et besøk til selveste Akropolis!
Bli med oss på vår første kajakktur i Hellas, og opplev autentiske øyeblikk i naturen med en trivelig Hvitserkgruppe og våre lokale venner.  

Vi bruker doble, stødige havkajakker på denne turen, og padler mellom fire og syv timer hver dag. Det blir gode lunsjpauser med bading og avslapning underveis. Vi overnatter i trivelige, små private gjestehus og camper på nydelige strender på øyene. Du får best utbytte av turen hvis du har padlet noen lange turer i kajakk fra før.  

GUIDE/TURLEDER

Vi reiser i en liten gruppe fra Norge med norsk turleder og har med oss erfaren, lokal kajakkguide på hele turen.

Turfakta

Historie

Myten om dikteren Sapfos' selvmord på Lefkada er knyttet til andre myter som har forbundet øya til antikkens kjærlighetsgudinne Afrodite og til Homers helt, Odyssevs, i en av verdens første bøker: Odysseén.

Den tyske arkeologen Wilhelm Dörpfeld, som gjorde utgravninger på ulike steder på Lefkada, fikk sine undersøkelser finansiert ved å foreslå at Homers Ithaka, og Odyssevs' palass var lokalisert vest for byen Nydri på sørkysten av Lefkada. Det har blitt antydet av lokale turistmyndigheter at flere avsnitt i Odysseen peker til Lefkada som en mulig modell for Ithaka. Disse beskriver Ithaka som en øy det var mulig å komme til fots til, noe som var tilfelle for Lefkada da den er knyttet til fastlandet med en smal veifylling. I henhold til historikeren Strabon var kysten av Akarnaia i oldtiden kalt for Leukas. Oldtidens kilder kaller Leukas for «en korintisk koloni», kanskje med deltagelse fra Korfu.
I løpet av Peloponneskrigen hadde Leukas blitt medlem av Det peloponnesiske forbund som ble ledet av Sparta. Forbundet ble opprettet på 500-tallet f.Kr. og varte frem til 366 f.Kr. Under den muslimske okkupasjonen kalte osmanene øya for Ayamavra, en gjengivelse av greske Αγία Μαύρα, øyas navn i middelalderen. 

Kajakkturen vår går til flere små øyer på sørøst-siden av Lefkas, blant annet Skorpios som er en gresk, privateid øy som ligger rett øst for Lefkas. I henhold til folketelling av 2001 besto befolkningen av to personer. Administrativt er den en del av kommunen Meganisi. Den er 1,72 km lang og 1,24 km bred, hvilket tilsvarer et areal på 0,8 km². Øya er hovedsakelig kjent for å være eiet av den avdøde millionæren Aristotelis Onassis. Det var på denne øya Onassis giftet seg med den tidligere førstedamen av USA, Jaqueline Kennedy den 20. oktober 1968. Da han døde gikk øya til datteren Christina, og senere til hennes datter Athina Roussel. Onassis selv, sønnen Alexander og datteren Christina er alle gravlagt på øya.

Øya Kastos skal vi også besøke. Den har ca. 120 innbyggere og den nærmeste øya er Kalamos, mens fastlandet ligger omtrent 5 km nordøst. Øya har bare én bosetning, som også heter Kastos, og ligger på østkysten. Øya ligger parallelt med den større øya Kalamos og et dypt sund går mellom de to. Øya er 7 km lang fra nord til sør, og på det bredeste opp mot 800 meter. Det høyeste punktet på øya er 142 meter.

Vanskelighetsgrad

Det er en fordel å ha erfaring med kajakkpadling for å bli med på denne turen, og vi anbefaler at du er kjent med kajakken og har padlet noen lange turer tidigere. Du må være forberedt på å padle hver dag, noen av dagene er vi i kajakken hele dagen. Dagsetappene er på mellom 10 og 21 kilometer (5-11 NM). Vi padler i doble havkajakker som er stødige og lette å padle. 
Vi har med følgebåt på turen, som frakter bagasjen vår fra sted til sted.

infosamtale med guiden

Ca. 1 uke før avreise ringer Hvitserks turleder alle påmeldte til en prat om turen. Har du spørsmål til utstyrsliste eller programmet, får du råd og tips av turlederen.

Turforberedelser

Det er en fordel å ha padlet kajakk tidligere, og du bør ha vært på etpar langturer før denne turen blant de Joniske øyer. Du får en fantastisk tur hvis du er turvant og i normalt god fysisk form. Og er motivert til å padle hver dag.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.

Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet. Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Utstyr

Hvitserk stiller med alt fellesutstyr som kajakker, tørrbager, telt, liggeunderlag, kokeutstyr, dykkemaske etc. Utførlig utstyrsliste finner du her på nettsiden vår.

Attraksjoner

 • De Joniske øyene med sin vakre, og ville natur
 • Oppdagelsesferd i det Joniske hav i havkajakk
 • Øyenes interessante historie og pittoreske landsbyer
 • Teltliv på bortgjemte strender
 • Store grotter og huler
 • Deilig lokal mat og vin
 • Vennlige, gjestfrie mennesker

Innkvartering

Vi bruker sjarmerende overnattingssteder av enkel, men god standard. Det vil si rom i små, familiedrevne gjestehus med delt eller eget bad. Noen av gjestehusene har flersengsrom, andre netter blir det overnatting i dobbeltrom. Tre av nettene overnatter vi i telt på stranden.

Klima

Hellas har et typisk temperert middelhavsklima med varm, solrik sommer. I september/okotber varmer solen fortsatt godt, og vannet har behagelig temperatur. Noe vind innimellom må vi nok regne med, og vanligvis er oktober flott for padleturer. Temperaturene vil antagelig ligge mellom 22-25 grader på dagtid, og rundt 14-17 grader på natten. Fortsatt god temperatur i vannet.
Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Lokalvalutaen er Euro. Minibanker er tilgjengelige på flyplassen og i byene. 

Tid & tidssoner

Hellas ligger på samme tidssone som Norge.

Pass og visum

Du trenger ikke annet enn et gyldig norsk pass. Dette må være gyldig i minst tre måneder etter utreise.

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner, eller sjekk www.vaksine.no. Vi anbefaler www.reiseklinikken.no.

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en avbestillingsforsikring i tillegg som dekker det øvrige beløpet. 
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tap av reisens formål. (For eksempel kan du reise til Afrika hvis du knekker armen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å bestige Kilimanjaro og sove i telt. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Flyreise Oslo - Athen (inkl. flyskatter/avgifter)
 • Norsk erfaren turleder
 • Engelsktalende lokal kajakkguide
 • All innlandstransport ifølge programmet
 • Alle overnattinger
 • De aller fleste måltider
 • Alt av fellesutstyr, telt, liggeunderlang 
 • Gode havkajakker
 • Redningsvester, tørrbag, dykkemaske og snorkel
 • Følgebåt 

Pris inkluderer ikke

 • Utgifter av personlig art
 • Drikke til måltidene
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Tips til lokale guider og hjelpere
 • Enkeltrom der det er mulig. Pristillegg kr 2.000,-
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge: Be om tilbud

Øvrig informasjon

 Er det tett opp til avreise, ta kontakt. Kanskje får vi deg med likevel.

DAG 1: AVREISE fra norge

Vi flyr fra Oslo midt på dagen og blir møtt av våre greske venner på flyplassen i Athen når vi lander på kvelden. Vi kjører til byen Loutraki i Corinth (ca. 1 time) og sjekker inn på vårt hyggelige hotell for natten. Her spiser vi middag og går igjennom programmet for uken. Kanskje rekker vi et kveldsbad også?
(-/-/M)

DAG 2: transport til lefkas og første dag i kajakken 

Vi står opp tidlig på morgenen og blir kjørt til øya Lefkas (ca. 4 timer). Her møter vi våre lokale kajakkguider og har en gjennomgang av utstyret, sikkerhetsrutiner og dagens padleetappe. Vi starter padleeventyret vårt fra havnen i Nydri, og padler til den lille, privateide øya Madouri. Her på Madouri bodde en av de største greske dikterne, Aristotelis Valaoritis. Huset hans er nå et museum, og det er det eneste huset på øya! En annen Aristoteles venter på oss. Denne gang på den private øya Skorpios, som tilhører den berømte greske skipsrederen og forretningsmannen Aristoteles Onassis. Vi fortsetter å padle et par nautiske mil til, og kommer frem til Meganisi på den nordøstre siden. Her er det en vakker kyst med fjordlignende formasjoner, nydelige strender og pittoreske små landsbyer. Vi padler til stranden Fanari og her stopper vi for lunsj og bading. Etter en god pause padler vi noen kilometer til og kommer frem til den idylliske stranden Elia. Her overnatter vi i et tradisjonelt gjestehus. Etter å ha tatt opp kajakken og fått oss en dusj, spiser vi middag på en lokal taverna og går en fin tur og strekker på bena gjennom idylliske Spartochori.
Padledistanse: 10 NM.
(F/L/M) 

DAG 3: vi padler til kalamos

Vi tar et forfriskende morgenbad på Elia i det krystallklare vannet før frokost. Etter frokost og en god kopp kaffe, fortsetter vi på kajakkturen vår. Målet vårt i dag er den grønne øya Kalamos, og de neste 4 NM skal vi krysse over til øya. Her er det vanlig å møte delfiner, så vi håper å være heldige idag! Når vi kommer frem til den frodige øya ser vi at trærne vokser helt ned i vannkanten. Med turkisgrønt vann omgitt av imponerende sypresser, er det vanskelig å motstå et bad og deilig lunsjpause. Etter å ha spist og hvilt oss her på stranden Episkopi, padler vi videre til landsbyen Kalamos med sin lille, pittoreske fiskehavn. Vi spiser middag og setter opp campen vår for natten.
Padledistanse: ca. 10-11 NM. 
(F/L/M)

DAG 4: sjarmøretappe fra kalamos til kastos

Vi spiser en enkel frokost på stranden, og når vi har pakket kajakken padler vi mot øya Kastos. Dette er en enkel dag med en kortere etappe enn de to forrige dagene. Men vi skal besøke mange vakre strender hvor vi ikke bare har muligheten til å svømme, men også snorkle i det krystallklare vannet. Her er det nemlig utrolig vakkert også under vannoverflaten! Vi tester fiskeferdighetene våre, og hvis vi er heldige, tilbereder vi dagens fangst til middag! Vi spiser lunsj, nyter kajakklivet og slapper av i solen. Når vi er klare igjen, fortsetter vi til den lille og omtrent bilfrie landsbyen Kastos for middag og en liten kveldstur til fots i den vakre solnedgangen. Her overnatter vi i et trivelig gjestehus.
Padledistanse ca. 5,5 NM.
(F/L/M)

DAG 5: vi fortsetter til porto leone

Når vi drar fra Kastos, går vi rundt til den sørlige delen av øya. Vi fortsetter videre mot nordsiden og her finner vi den herlige stranden Sarakiniko. Her blir det mulighet for en deilig dukkert og lunsj. Vi fortsetter videre og padler til Porto Leone hvor vi skal sette opp teltene og ha vår første grillmiddag på stranden!
Padledistanse ca. 9 NM.
(F/L/M)

DAG 6: kajakkpadling til bortgjemte MPERETA

Tidlig på morgenen blir fersk frokost levert til oss i campen med båt. Etter den deilige frokosten krysser vi over til sørspissen av Meganisi, med innlagte stopp på de ubebodde, små øyene Fermekoula og Kithros. Etter lunsjpausen fortsetter vi til den bortgjemte stranden Mpereta, som kun er tilgjengelig sjøveien. Vi setter opp camp og forbereder enda en herlig grillmiddag ved bålet under stjernene. Padledistanse: 10 NM. 
(F/L/M)

DAG 7: grotter og strand og siste dag i kajakken

Vi starter dagen med et tidlig morgenbad og har en flott dag foran oss!  Idag skal vi padle langs imponerende, kritthvite kalkstensklipper, i et landskap som tar pusten fra oss med alle sine farger og kontraster. Kajakken glir forbi grotter og vulkanske klippeformasjoner. Øya Meganisi og spesielt “Papanikolisgrotten” er ansett som det hemmelige gjemmestedet til den greske ubåten Papanikolis under andre verdenskrig. Størrelsen på grotten er forbløffende, og er faktisk den nest største i Hellas. Man antar at Papanikolis-ubåten ville gjemme seg i denne digre grotten etter sin "Blitzkrig" med den italienske armadaen. Det er en kalksteinshule, og er for tiden delvis oversvømt av havet. Denne grotten var også brukt av skipene som ville ankre opp under dårlig vær. Etter denne "historietimen" padler vi til flere grotter (Giovanni), og fortsetter til neste stopp på den nydelige Ammoglossa-stranden. Vi når vår siste destinasjon Nydri, hvor vi sjekker inn på gjestehuset vårt og tar en velfortjent dusj før vi møtes til en hyggelig avskjedsmiddag.
Padledistanse: 11 NM.
(F/L/M)

DAG 8: TIL FASTLANDET OG HJEMREISE

Tiden er kommet for å si farvel og takk for nå til våre greske venner. Frokost og transport til Athen (5,5 timer) før vi flyr hjem til Norge på ettermiddagen. I Athen får vi en tur med guide for å lære litt om denne historiske byen. Vi besøker selvsagt Akropolis og spiser en god lunsj før vi reiser til flyplassen. Vi lander i Oslo på kvelden etter et fantastisk kajakkeventyr i Hellas!
(F/-/)

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før.

Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no

Undertøy

Unngå bomull, velg noe som tørker lett.

Sokker

Vi anbefaler at du bruker sokker i ull eller teknisk materiale. Unngå bomull.

1 sett ull-/superundertøy

Bruk det du synes er best, ull eller syntetisk. 

T-skjorter

Velg noe som tørker lett.

Shorts /tights

Det du foretrekker å padle i. Tørr shorts til å bruke i land.

Langbukse

I tilfelle kjølige kvelder.

Langermet skjorte /lett trøye

Vi anbefaler skjorte /langermet trøye i materiale som tørker lett. Er også god beskyttelse mot solen.

Fleecejakke/tykk genser

Hvis det er kjølig på kvelden.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende lett regnjakke. Må tåle vind, regn og helst ha en god hette. Gjerne med ventilasjonsglidlås under armene.

Hals/buff

Kan brukes som hals og på hodet.

Caps/ bredbremmet solhatt som sitter godt

Til beskyttelse mot solen. Den kan være nådeløs.

Padle-/eller sykkelhansker

For å unngå blemmer på hendene.

Joggesko

Til å bruke på land og på tur.

Badetøy

Vannet er krystallklart og fristende!

Håndkle

 

Pakkposer

Vanntette, små, medium og store. Alle får låne stor pakksekk til å bruke på turen.  

Liten, vanntett pakkpose

For kamera, telefon og verdisaker mens du padler.

Solbriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass og snor så de kan henge rundt halsen. 

Sovepose, lett

Til overnattingene i telt. For de fleste holder det med en sommersovepose med komforttemperatur på 15 grader. 

Hodelykt

Husk nye batterier.

Drikkeflaske 

Ha med drikkeflaske så du får plass til ca. 1 liter. 

Lette sko eller sandaler

Som tåler å bli våte.

Toalettsaker

Tannbørste, tannkrem, våtservietter, såpe, antibac.

Solkrem

Høy faktor, 25-50. Vannfast. Husk stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.
Ørepropper
Paracet og Ibux
Myggmiddel
Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter, forsikringsbevis og vaksinasjonskort. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Hodetelefoner

Musikk eller lydbok på øret kan være fint.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken.

Batterier, lader

Til kamera, hodelykt, telefon etc.

Skrivesaker, bok

En god bok når du skal slappe av på tur, skrivesaker til å skrive dagbok fra turen.

Tursnacks

Nøtter, sjokolade, snacks etc.

Sitteunderlag

Hvis du ønsker i kajakken for bedre sittekomfort.

Ørepropper

Det kan være lytt på noen av overnattingsstedene.

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 03.10.2019
Retur: 10.10.2019
Påmeldingsfrist: 13.01.2019
Antall deltakere:10-16
Antall dager:8

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Hellas

Type:

Kajakk, kultur - natur

Grad: