Tilbake til søkeresultater

Sykkeltur i Kambodsja

På denne sykkelturen gjennom Kambodsja starter vi knallsterkt med kanskje alle templers mor - selveste Angkor Wat. Vi sykler videre til mindre besøkte templer som Bang Mealea, innom hovedstaden Phnom Penh, og tråler kystområdet i Kep, opp på det hellige Borkor Mountain, og avslutter på stranden i kongens by - Sihanoukville.

Jeg var veldig fornøyd med turen og opplevde ikke noe som negativt. Tvert om – veldig fornøyd med reisen, informasjonen, vår lokale guide som var helt topp, servicen underveis og sjåfører/teknisk hjelp som også var alle tiders, måltider, valg av steder og opplevelser, gode sykler som ble vedlikeholdt på en flott måte. At Lars er en favoritt som norsk guide er ikke noe nytt.— Unni, deltaker på turen februar 2016

På denne sykkelturen gjennom Kambodsja starter vi knallsterkt med kanskje alle templers mor - selveste Angkor Wat. Til og med blaserte reisende får en wow-opplevelse av dette enorme monumentet som også er avbildet på landets flagg, og de nærliggende templene Bayon og Ta Prohm er nesten like imponerende. Vi sykler videre til mindre besøkte templer som Bang Mealea, innom hovedstaden Phnom Penh, og tråler kystområdet i Kep, opp på det hellige Borkor Mountain, og avslutter på stranden i kongens by - Sihanoukville. 

Underveis bruker vi både elvebåt og buss, men først og fremst sykkel, hvor vi suser avgårde på støvete bakveier med lite trafikk, med rismarker på den ene siden og templer på den andre siden, men glade barn stadig roper "Bye bye!" mot oss. Dagen i Phnom Penh bruker vi til å se nærmere på landets nyere - og mørkere - historie.  De siste dagene ferdes vi langs Kambodsjas nydelige kyststripe, med strender som ikke står noe tilbake for nabolandene Thailand og Vietnam. Her skal vi bo på et par av de flotte (og mindre turistifiserte) øyene utenfor kysten.

Kambodsjas historie opp gjennom de siste tusen år er fascinerende. Fra å ha vært et av Asias største riker under Angkors konger, til fransk kolonistyre, amerikansk teppebombing og Røde Khmers ufattelige grusomheter på 1970-tallet, har Kambodsjas folk lidd mye. Men fremtiden ser endelig lysere ut, utenlandske konserner investerer i landet og turismen begynner sakte men sikkert å ta seg opp og har blitt et av de viktigste bidragene til Kambodsjas økonomi.

GUIDE/TURLEDER

Vi reiser i en liten gruppe fra Norge med håndplukket, norsk, erfaren turleder fra Hvitserk.

Turfakta

Historie

Kambodsjas historie opp gjennom de siste tusen år er fascinerende. Fra å ha vært et av Asias største riker under Angkors konger, til fransk kolonistyre, amerikansk teppebombing og Røde Khmers ufattelige grusomheter på 1970-tallet, Kambodsjas folk har lidd mye. Men fremtiden ser endelig lysere ut, utenlandske konserner investerer i landet og turismen begynner sakte men sikkert å ta seg opp og har blitt et av de viktigste bidragene til Kambodsjas økonomi.

Hvis du har vært i Thailand og trivdes der, bør du definitivt vurdere å besøke Kambodsja. Strandlinjen er den samme, og Kambodsja har enn så lenge færre turister, selv om de enda har mye å gå på når det gjelder fasiliteter, infrastruktur og service, men det står ikke på innsatsen! Prisnivået er langt under Thailand, og du trenger ikke lenger søke om visum før avreise, det får du på et par minutter ved ankomst på flyplassen. Khmerfolket er også genuint glade for å endelig få vestlige besøkende, etter å i årevis ha sett sine Thainaboer gjøre gode penger på turisme.

Innenriks kan du reise på komfortable og svært rimelige busser med klimaanlegg, eller ta båt på den mektige Mekong-elven. En begrenset jernbane finnes, men tar mye lengre tid enn bussene. Kambodsja har både flotte strender, noen av verdens fremste kulturskatter og templer i det fantastiske Angkor Wat-komplekset, og et dyreliv med elefanter, tigre og neshorn. Du glemmer aldri et besøk på det grusomme Tuol Sleng-fengselet og de rystende Killing Fields i hovedstaden Phnom Penh. Maten er svært god og eksotisk (kanskje litt vel eksotisk til tider!), øl får du overalt og landets risvin er vel verdt å prøve. Du vil likevel først og fremst bli knyttet til Kambodsjas vennlige og gjestfrie mennesker

Vanskelighetsgrad

Dette er en middels fysisk krevende tur med dagsetapper på opptil 70 kilometer på sykkel i varmt og fuktig klima. Veiene er dels grus, dels asfalt, dels offroad, men det er stort sett flatt og syklene er glimrende Trek terrengsykler. Vi har imidlertid med følgebuss hele veien så det er ingen fare dersom du av en eller annen grunn ønsker å ta det med ro; men vi antar at du er med for å sykle mest mulig.

SIKKERHET

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.

Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet.  Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Turforberedelser

Med sykkeletapper på opptil 60-70 km, er det både viktig og nødvendig at du har syklet en del i forkant av turen. Dette for å unngå skader og sår bak! Det er forholdvis flatt i områdene hvor vi sykler, så kilometerne slukes raskt. Vi har med oss følgebuss under hele sykkelturen.

Utstyr

Pakk så lite og lett som mulig, helst i rammeløs ryggsekk eller bag/skipssekk. En god dagstursekk (20-30 l) eller sykkelveske til ekstra genser, regntøy, vannflaske og fotoapparat er nødvendig. Ta med lette, luftige klær og godt skotøy. Når vi sykler skal du ha med deg det du trenger i løpet av dagen (regntøy, vannflaske, kamera, solkrem, hatt etc.). Resten av bagasjen laster vi i bussen/følgebilen, og du har i utgangspunktet ikke tilgang til hovedbagasjen før ved neste overnattingssted.

Innkvartering

Vi bor for det meste på turistklassehoteller av god standard, med privat dusj og toalett.

Turistlovene i Kambodsja begrenser vårt valg av overnattingssteder for grupper til de godkjente turisthotellene, men der det er mulig har vi valgt små tradisjonelle hoteller og gjestehus med lokal sjarm.

Tid og tidssoner

Det er 6 timer tidsforskjell mellom Norge og Kambodsja. Når klokken er 12.00 i Norge, er den 18.00 i Kambodsja.

Pass og visum

Nordmenn trenger gyldig pass (normalt med gyldighet minimum 6 mnd etter hjemkomstdato). Se også gjeldende visumregler på UD sine landsider. Velg land, og se på innreisebestemmelser under Reiseinformasjon. Her finner du også annen nyttig informasjon. Sidene finner du på www.landsider.no

Alle nordmenn trenger gyldig pass og visum. Pass må være gyldig i minst seks måneder etter retur. Visum fås på flyplassen ved ankomst mot 35 USD og ett passfoto.

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag til dag programmet er veiledende og endringer kan forekomme.  Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner, eller sjekk www.vaksine.no Vi anbefaler www.reiseklinikken.no

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet.
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt reisens formål (F eks kan du reise til Kambodsja hvis du vrikker foten før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å sykle syv mil. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.)

Pris inkluderer

 • Norsk erfaren turleder
 • Engelsktalende lokal sykkelguide
 • Fly Oslo - Kambodsja t/r på turistklasse inkl. flyskatter/avgifter
 • All innlandstransport ifølge programmet
 • Overnatting i del av dobbeltrom på turistklassehotell
 • Følgebil på sykkeldagene
 • Helpensjon under vandringene, halvpensjon på utfluktsdager, ellers frokost
 • Privat buss med klimaanlegg på transferetappene
 • Inngangsbillett på alle attraksjoner i programmet
 • Frokost alle dager, enkelte lunsjer og middager som spesifisert i dag-til-dag-programmet
 • Trekkingsykkel (Trek 4300) til bruk på sykkeldagene
 • Båtbillett Siem Reap - Phnom Penh

Pris inkluderer ikke

 • Måltider som ikke er nevnt over
 • Tips til lokale hjelpere/guider (Ca USD 200)
 • Utgifter av personlig art
 • Drikkevarer inkl vann
 • Visum (35 USD)
 • Avbestillings - og reiseforsikring
 • Enkeltrom - tillegg på 4800 kr.
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge: Be om tilbud.

 

Dag 1: Avreise fra Norge

Vi samles på Gardermoen på morgenen, hilser på reisefølget for de neste to ukene, og setter oss på flyet østover. Eventyret er i gang. 

Dag 2: Ankomst Siem Reap

Vi lander i Siem Reap utpå formiddagen. Her blir vi hentet og kjørt til et godt og trivelig hotell hvor vi kobler av noen timer etter en lang reise. På kvelden har vi velkomstmiddag og rekker å bli bedre kjent med hverandre.

Dag 3: majestetiske Angkor Wat (ca 25km) (F)

Etter frokost setter vi i gang med vår første dag på sykkelsetet. Vi passerer Prasat Kravan og Sra Srang før vi kommer til jungeltempelet Ta Prohm hvor vi tilbringer en time med å utforske dette fascinerende tempelet som er overgrodd med enorme trerøtter, og det er også kjent fra filmen "Tomb Raider". Vi passerer så Ta Keo og gjennom Seiersporten til Angkor Thom-komplekset. Her besøker vi det fantastiske Bayon-tempelet, Baphuon, de kongelige gemakker, Terrace of the Elephants og Terrace of the Leper King. På ettermiddagen besøker vi alle templers mor, det fabelaktige Angkor Wat og beundrer de utallige sirlige uthogggingene i veggene, og ser speilbildet av hovedtårnene i vollgraven. Vi tar en annen rute tilbake til byen og underveis besøker vi det nyere tempelet Wat Thmei. Vi overnatter i Siem Reap

Dag 4: hellige fjell og fossefall (ca 60km) (F, L, M)

På morgenen sykler vi fra Siem Reap gjennom landsbyer og forbi templer inntil vi kommer til det hellige Kulen-fjellet. Her setter vi fra oss syklene og fortsetter til fots. Vi går ca 4 km til Nevena og passerer de Tusen Fallosers Elv. Vi stopper og spiser lunch ved fossen, hvor vi også kan ta oss en dukkert. Utpå ettermiddagen blir vi skysset videre til det fantastiske Bang Mealea-tempelet, hvor vi skal overnatte i enkle hytter.

Dag 5:  tilbake til siem reap (68km) (F, L)

Etter at vi har startet dagen med frokost og utforsket Bang Mealea-tempelet, sykler vi videre langs foten av Mount Kulen. Underveis stopper vi for lunch hjemme hos en lokal familie, og hvis du har lyst til å hjelpe til på kjøkkenet, er du velkommen til det! Vi sykler de resterende 18 kilometerne tilbake til Siem Reap på ettermiddagen, og har kvelden til fri disposisjon.

Dag 6: elvebåt til hovedstaden  (F, L)

På morgenen kjøres vi til Tonle Sap-sjøens bredder og begynner en lang båttur hvor vi kan se dagliglivet blant folket som bor i hytter på stolper ute i sjøen. Vi ankommer hovedstaden Phnom Penh utpå ettermiddagen og sjekker inn på et sentralt og trivelig hotell. (Båten kanselleres ofte på kort varsel, og vi må i såfall istedet kjøre den mer komfortable bussen.)

Dag 7: sightseeing i Phnom Penh (25km) (F, L)

Etter frokost kjører vi fra hotellet gjennom morgenrushet, krysser Mekong med en lokal ferge og sykler rundt på en liten øy i elva kjent som “ Koh Dach” - Silkeøya. Innbyggerne på denne øya dyrker ris og grønnsaker, og de fleste kvinnene her jobber hjemme med å veve silke samtidig som de gjør husarbeidet for familien sin.
På ettermiddagen kjører vi i bussen til det rystende Toul Sleng-fengselet, hvor titusener av mennesker ble torturert av Røde Khmer på 70-tallet, før de ble kjørt til The Killing Fields ved Cheoung Ek og drept. Går du smilende og uberørt ut herifra, har du et hjerte av stein. Vi overnatter på samme hotell i Phnom Penh.

Dag 8: vi drar dit peppern gror (40Km) (F, L, M)

Vi rekker en tur innom Killing Field of Cheung Ek Museum før vi setter oss i bussen og kjører sørover et par timer. Vi stopper i Kompong Trach for å plukke opp syklene, og fortsetter deretter på sykkel i retning Kep. Vi sykler gjennom Phnom Wur fjellene og drar deretter dit peppern gror. Ja, nettopp! Dette er kanskje det beste området for pepperfarmer i verden - Kampot-pepper regnes stadig som den ypperste, og har vært obligatorisk i pepperbøssene på gourmetrestauranter. Så fortsetter vi langs foten av fjellet til i Kep. Dette er en liten by ved kysten som ikke fikk innlagt strøm før i 2007, til tross for at den var et populært feriested for franskmennene under kolonistyret. Herifra tar vi båten ut til den lille idylliske øya Rabbit island, hvor vi overnatter i enkle hytter ved stranden.

Dag 9: slaraffenliv i Kep (F)

Utpå dagen tar vi båten tilbake til Kep, hvor vi sjekker inn på hotellet vårt. Resten av dagen står til fri disposisjon - du kan bruke sykkelen til å dra ned til strendene, besøke byens krabbemarked, eller slappe av ved hotellets svømmebasseng med en god bok.

Dag 10: opp i fjellene (40km) (F, L)

Etter frokost sykler vi fra hotellet til Kampot, som også er en liten by preget av den franske kolonitiden. Vi stopper på det lokale markedet og handler fersk mat, før vi fortsetter opp på Borkor-fjellene. Etter picniclunchen har vi en frydefull sykkeltur ned fra fjellet og tilbake til Kampot, hvor vi overnatter på hotell.

Dag 11: den siste etappen (45km) (F, L)

Etter frokost kjører vi fra Kampot til Sihanoukvilles flyplass og går på syklene en siste gang for siste spektakulær sykkeletappe - langs stranden, gjennom kokosnøttskogen, over fjellet og ned til stranden igjen til Sihanoukville hvor vi finner oss en strandrestaurant og spiser en sen lunch. Vi tar en båt ut til den lille øya Koh Rong hvor vi skal bo de siste to nettene våre i Kambodsja. Her bor vi i enkle bungalower nær stranden.

dag 12: KOh RONG (F)

Dagen til fri disposisjon! Koh Rong er ikke spesielt utbygd og har ikke mange severdigheter, men hva skal man med det når man har palmesus, blått hav og like blå himmel, og en fire kilometer lang sandstrand disponibel?

Dag 13: KOH RONG og hjemreise (F)

Kanskje rekker vi en dukkert på stranden før vi må ta båten tilbake til fastlandet og kjøre tilbake til Phnom Penhs flyplass, hvor flyet vårt går hjemover på kvelden.

Dag 14: Ankomst Norge

Vi lander på Gardermoen utpå ettermiddagen, og med det er eventyret over for denne gang.

(F = Frokost, L = Lunsj, M = Middag)

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no 

Fleecejakke

Denne må med, en varm ullgenser kan også brukes.

Vanntett jakke og bukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Må tåle vind, regn og helst ha en god hette. Bør være litt romslig og gjerne med ventilasjonsglidlås under armene e.l. for ventilering når man sykler. 

Langbukse, vind/jogge

En lett/sval bukse, bør være litt vindtett, og av et materiale som tørker raskt. Fin å reise med også.

Sykkelbukse/ - shorts

Med "padding" på baken

Joggesko

Sko med godt feste som er gode å gå i og å sykle med.

Sandaler

Greit å ha på kveldene, og ved kysten. Og kan fint brukes til å sykle med. 

T-skjorter/ langarmet skjorte

Lange ermer kan være viktig mot solen.

Sykkelhjelm 

Obligatorisk

Drikkeflaske

Bør passe i en standard flaskeholder på sykkelrammen. 

Sykkelsko / klikkpedaler

Hvis du ønsker å sykle med klikkpedaler, må du ta med dette selv. Du får hjelp til å montere de. 
Hvis du ikke er vant til å sykle med klikkpedaler, så dropp det! 

Sykkelhansker

Hendene blir møre av å holde rundt styret - og stekt av sola!

Polstring til sykkelsetet

Kan komme veldig godt med - man blir lett mørbanket bak de første dagene!

Duffelbag eller myk sekk

Denne pakker du alt i, og den transporteres mellom overnattingsstedene. 

Dagstursekk (35-45 l)

Bruk denne som håndbagasje på flyet, og pakk alt det viktige som du ikke uten videre kan erstatte i denne. 

Rumpetaske/sykkelveske til styre

Til deg som ikke liker å sykle med sekk. Men følgebilen stopper hyppig, så du trenger ikke ha stort med deg på sykkelen.

Lakenpose

Til de nettene hvor vi har enkel overnatting i hytter og får utlevert tepper.

Caps/solhatt

Solen kan være nådeløs, noe beskyttende på hodet er fint.

Solbriller 

Gode, og solide solbriller med mørkt glass

Badetøy

Det blir flere muligheter for en dukkert!

Håndkle/ vaskeklut

Bør være av et materiale som tørker raskt.

Skjerf/ tørkle

På enkelte støvete sykkelstrekninger kan det komme godt med 

Et forsiktig utvalg av hygienesaker

Uunnværlig! F.eks tamponger og bind kan være vanskelig å få kjøpt i Kambodsja. 

Undertøy og sokker 

Sier seg selv!

Ekstra skift

Behagelige klær å bruke på kvelden. Joggedress e.l. ? 

Myggspray

 

Kikkert

 

Pengebelte

 

Smakstilsetning/ Sportsdrikk

Smakstilsetninger til vannet kan være godt til en forandring. Råsaft, sportsdrikk e.l.

Snacks 

Noen tursjokolader og/eller poser med nøtteblandinger kommer du aldri til å angre på at du dro med deg fra Norge! Kommer til å smake himmelsk som energitilskudd  når det blir litt lenge til lunch!

Kompresjonsposer

Det er veldig kjekt å pakke i vanntette poser for å holde orden i baggen, for å holde alt tørt og for å redusere volumet. Platposer med ziplock er også bra. 

Toalettpapir

Det blir nok noen tissepauser i veikanten

Ørepropper

Om du sover lett. Kanskje får du en romkamerat som snorker!? 

Antibac

Antibac eller andre desinfiserende midler. For hygienens skyld. Dårlig håndhygiene er hyppigste årsak til magetrøbbel.

Solkrem

Høy faktor, 25-50. Små tuber. Husk stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.

Halspastiller, det er fort gjort å få litt hoste.

Nesedråper – viktig for å åpne nesten ved forkjølelse

Paracet og Ibux

Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter og forsikringsbevis. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Kontanter og kort

Turen dekker det meste, men det er rart med det. Drikke, suvenirer, enkelte middager og luncher, tips osv går av egen lomme.  Vi anbefaler at du tar med deg ca 500 USD. 

Hodetelefoner + MP3/iPod

Musikk eller lydbok på øret kan være fint.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken. Sørg for at det er pakket i et tett, beskyttende etui. 

Oppblåsbar nakkepute

Veldig komfortabelt å ha på en lang flyreise

Lesestoff

Noe lettlest - ikke dra deg med den tokilos mursteinsromanen. Du er heller neppe opplagt til tungfordøyelig faglitteratur etter en lang dags sykkeltur. Reiselitteratur, krimroman eller khmer ordbok? Det er opp til deg!

Ha det viktigste i håndbagasjen på flyet; Linser/briller, eventuelle personlige medisiner eller annet som du ikke uten videre kan få erstattet i Kambodsja om innsjekket bagasje skulle bli borte. Av samme grunn anbefaler vi at du reiser med det mest relevante sykkelutstyret på, eller i håndbagasjen. 

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 07.03.2020
Retur: 20.03.2020
Påmeldingsfrist: 02.09.2019
Antall deltakere:8-16
Antall dager:14

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Kambodsja

Type:

Sykkel

Grad: