Tilbake til søkeresultater

Fottur på Réunion

Med bugnende tamarindskog, stupbratte kraterkanter, viltvoksende orkideer og en av verdens mest aktive vulkaner, har Reunion slående vakre kulisser. Legger du til øyas franske atmosfære og innbyggernes sans for det kulinariske, kan du se frem til et uforglemmelig eventyr for både kropp og sjel.

Det ble en flott tur i et helt annerledes/ukjent terreng, sammen med et utrolig hyggelig, inkluderende reisefølge og en enestående guide. For meg som reiste alene, medførte dette til at turen ble en stor opplevelse. — Sonja, turdeltager november 2016

I 1646 ble tolv urokråker på Madagaskar forvist til Reunion. Øya, i Det indiske hav,  var da ubebodd. Den ligger 800 km øst for Madagaskar og 200 km vest for Mauritius. Dette var neppe den verste skjebnen for opprørerne, som klarte seg alene på øya i tre år før de ble hentet tilbake. De første innbyggerne som skulle bli igjen og leve på øya kom først i 1663. Disse satte etter hvert i gang med kaffedyrking, vanilje- og sukkerplantasjer, og etablerte handel med andre land. Den etniske sammensetningen består i dag av kinesere, indere, afrikanere, kreoler og franskmenn – derav navnet Réunion som henspiller på møtet mellom mange forskjellige folkeslag og kulturer. Harmoni er en vesentlig ingrediens i den avslappede atmosfæren på øya.

Når vi snirkler oss 1200 meter opp fra havet og svinger inn på det folkerike torget i Cilaos vil du undres hvor du er - ute i Det indiske hav, eller i en fransk fjellby? Svaret er «ja takk, begge deler». Den sjarmerende byen har hentet inspirasjon fra flere verdensdeler og er scenen i et storslått amfiteater, omgitt av grønnkledte kraterkanter. Byen ligger i ett av tre kratere rundt øyas høyeste topp, Piton des Neiges (3071 moh). I Cilaos legger vi igjen alt som er overflødig. Så legger vi ut på en fem dagers fottur. Den første dagen går vi til Mafate, den mest isolerte av de tre kraterdalene som utgjør innlandet på øya, og besøker den lille, isolerte grenda La Nouvelle. De neste dagene byr på vandring i et variert, forrevent og storslått landskap. Blant annet kommer vi gjennom en eventyrskog av tamarindtrær.

Fotturens absolutte høydepunkt er en uforglemmelig soloppgang, sett fra høyt opp over skyene på Piton des Neiges! Vi går opp fra den enkle fjellhytta i mørket og står på toppen akkurat når sola våkner over havet. Etter en hviledag i Cilaos er det klart for en dagsvandring du sent vil glemme. Den går i spøkelsesaktige månelandskap rundt vulkanen Piton de la Fournaise. Selv om dette er en av verdens mest aktive vulkaner, skal vi være «heldige» om vi får oppleve noe utbrudd mens vi er der. Svovelen river litt i nesa fra røyken som siver opp fra jordas indre, og litt lava kan det jo tenkes vi får se. Trygg? Ja, det er du! Klimaet på Reunion er behagelig tropisk. I lavlandet er temperaturer rundt 25 grader på dagtid. I høyden er det svalere med temperaturer fra 10 til 17 grader. Overnattingen skjer på enkle hytter, de fleste med dusj. Og alle vi møter på vår vei sier: Bonjour! Vi avslutter med et par rolige dager i idylliske omgivelser på kritthvite strender på vestsiden av øya. Her kan vi nyte fransk mat og vin, og osten moderlandet hele tiden har sendt ned hit.
Alt mens vi ser solen synke ned i Det indiske hav.
Réunion er et sjeldent vakkert og romantisk eventyr utenfor allfarvei.

"Vi skjønner ikke hvorfor dere ikke selger mye mer av denne turen, sier gjestene våre" - les bloggen vår fra Reunion her.

Guide/Turleder

Vi reiser i en liten gruppe fra Norge med håndplukket, norsk, erfaren turleder fra Hvitserk.

Turfakta

Historie

I 1638 ble øya underlagt Frankrike og kalt Ile Bourbon etter den franske kongefamilien. I 1815 fikk øya sitt nåværende navn. Ile Bourbon var under engelsk herredømme en kort periode under napoleonskrigene.

I utgangspunktet ble Réunion sett på som ubeboelig og ubrukelig. I 1646 ble tolv urokråker på Madagaskar forvist til denne øya som da var ubebodd og ligger 800 km øst for Madagaskar og 200 km vest for Mauritius. Dette var neppe den verste skjebnen for opprørerne, som klarte seg alene på øya i tre år før de ble hentet tilbake.

De første innbyggerne som skulle bli igjen og leve på øya kom først i 1663. Disse satte etter hvert i gang med kaffedyrking, vanilje- og sukkerplantasjer, og etablerte handel med andre land. Den etniske sammensetningen består i dag av kinesere, indere, afrikanere, kreoler og franskmenn – derav navnet Réunion som henspiller på møtet mellom mange forskjellige folkeslag og kulturer. Harmoni er en vesentlig ingrediens i den avslappede atmosfæren på øya.

Idag er Réunion et fransk oversjøisk departement, og tilknytningen til Frankrike og dermed EU gjør at forskjellene mellom fattig og rik ikke er like store som andre steder i det indiske hav.

Vanskelighetsgrad

Turen er en forholdsvis krevende og dagsmarsjene er på opptil 20 km med mye opp- og nedstigning underveis. Vi går i 7-9 timer nesten hver dag. Vi har et par hviledager underveis, men når vi forlater Cilaos har vi med oss ryggsekk og utstyr for fem dager, og det er en fordel å pakke smart for å unngå for tung ryggsekk. På turen til Piton de la Fournaise går vi med dagstursekk. 

Turforberedelser

Forberedelser til turen øker utvilsomt utbyttet. Det er lurt å lese om landet og om turen du skal på før avreise. Det finnes en god del interessant litteratur om Reunion og også gode reisehåndbøker. Nomaden bokhandel i Oslo har bra utvalgt i reiselitteratur.
Det er en stor fordel å være i god form til turen. Vi anbefaler noen ekstra treningsøkter med tanke på de høye passene. Turer i skog og mark og "hytte til hytte" turer er god oppladning.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.

Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet.  Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

På Reunion er det lav kriminalitet og en god infrastruktur. Her er heller ikke giftige krypdyr eller slanger, og tropesykdommene du vanligvis finner på disse breddegrader, glimrer med sitt fravær. På fjellstiene har også de krevende delene blitt godt sikret. Reunion er fransk territorium, med fransk kultur, mye fransk mat og fransk hygiene - risikoen for matforgiftning er dermed mindre enn mange andre land i Afrika/Asia.

Utstyr

Dagetappene er forholdsvis lange i kupert terreng med en del lange og bratte stigninger. Gode knær kommer godt med, og et par vandrestaver for avlastning. Du skal selv bære bagasjen din inkludert mat til lunsj hver dag. Det er derfor viktig at du begrenser pakkingen til et minimum under fotturen, slik at du får mest mulig glede av turen. Bagasje som du ikke har behov for på fotturen, settes igjen i Cilaos. Pakk så lite og lett som mulig, ofte har folk med seg altfor mye. Husk at du kan maks ha med deg 20 kg på flyet. Og ikke minst, husk at du skal bære sekken din selv i fjellet. En vindjakke og -bukse, gjerne Goretex og en varm genser til bruk i høyden. Ellers vil temperaturen på fotturen være ca. 20-25 grader, så lette bomullsklær er tingen. Vi går igjennom utstyret og legger igjen det vi ikke trenger i Cilaos. Det viktigste du har med på denne turen er godt fottøy. Vi anbefaler lette fjellstøvler/fjellsko. Det er viktig at de er inngåtte, slik at du unngår gnagsår.

Attraksjoner

Langt ute i Det Indiske hav finnes det en perle. På det indre av Réunion har vulkanene sluknet og frodig tamarindskog full av orkideer, har vokst opp. Vi skal vandre i fem dager på opp og ned kraterkanter mellom små landsbyer, og vi opplever et kontrastfylt, dramatisk og svært vakkert landskap. Soloppgangen fra øyas høyeste punkt (3071 moh) er ubeskrivelig. Vi avslutter med noen rolige dager ved havet.

Innkvartering

Innkvartering skjer i del av dobbelt- eller flersengsrom på pensjonat og enkle hytter i innlandet. De fleste har dusj. Ved kysten bor vi i delt dobbeltrom på hotell av god standard. Fjellhyttene kan sammenlignes med norske DNT-hytter, og vi må være forberedt på å dele rom (også med andre gjester).

Klima

I lavlandet er det godt og varmt, ca 25 grader om dagen. I fjellet er det svalere og i høyden kan nattetemperaturen gå ned mot null. Vi kan få litt regn.

Penger

Euro i kontanter er den best egnete valuta. Du kan også bruke kort, både til å ta ut kontanter og til å betale med mange steder. Hvor mye, avhenger av forbruk og kjøpelyst.

Tid og tidssoner

Det er 3 timer tidsforskjell mellom Norge og Reunion. Når klokken er 12.00 i Norge er den 15.00 på Réunion.

Pass og visum

Det er ikke nødvendig med visum for norske statsborgere til Réunion, men passet må være gyldig i minst seks måneder etter utreise fra Reunion.

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner, eller sjekk www.vaksine.no Vi anbefaler www.reiseklinikken.no

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring

Vi anbefaler at du sjekker at din forsikring dekker følgende:

 • Avbestillingsforsikring - må tegnes samtidig med at reisen bestilles. Sjekk at totalsummen i avbestillingsforsikringen dekker totalsummen på turen din. Gjør den ikke det bør du kjøpe en tilleggs avbestillingsforsikring som dekker det øvrige beløpet.
 • Reisegods
 • Ansvar
 • Forsinkelser
 • Tapt reisens formål (F.eks kan du reise til Reunion selv om du vrikkker ankelen før avreise. Men det vil kanskje ikke la seg gjøre å vandre i fjell. Derfor bør du ha en forsikring som dekker tap av reisens formål.) 

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Fly Oslo - Réunion t/r inkl. flyskatter/avgifter.
 • All innlandstransport ifølge programmet.
 • All innkvartering i delt dobbelt- eller flersengsrom på pensjonat, hytter og hotell.
 • Helpensjon under fotturen, ellers rom med frokost.
 • Norsk Hvitserk-guide

Pris inkluderer ikke

 • Drikkevarer inkl vann
 • Lunsj og middag utenom fotturen.
 • Eventuelle aktiviteter i Cilaos og St. Gilles-les-Bains kan ordnes på stedet og kommer i tillegg.
 • Personlig utstyr.
 • Enkeltrom. Tillegg 3250 kr. (Ikke tilgjengelig på fjellhytta)
 • Avbestillings - og reiseforsikring.
 • Utgifter av personlig art
 • Tilslutningsfly fra andre byer i Norge. Be om tilbud.
 • Tips

Øvrig informasjon

Er det tett opp til avreise, ta kontakt. Kanskje får vi deg med likevel.

DAG 1: Avreise Oslo

Vi flyr fra Oslo til Paris, hvor vi må bytte flyplass, før vi tar nattflyet videre sørover.

DAG 2: Ankomst Reunion

Ankomst hovedstaden Saint-Denis på formiddagen lokal tid. Her blir vi hentet på flyplassen og kjører videre videre til Cilaos. Etter å ha forsert det dramatiske landskapet ankommer vi Cilaos ut på ettermiddagen. Her skjønner vi egentlig ikke hvor i all verden vi har havnet. Er vi i en fransk alpelandsby eller ute i Det indiske hav? Svaret er: begge deler. Cilaos er som scenen i et amfiteater, omgitt av grønnkledte, stupbratte kraterkanter. Byen ligger i ett av tre kratere rundt øyas høyeste topp, Piton des Neiges 3071 moh, og er utgangspunktet for fotturen vi skal begi oss ut på de neste dagene. Vi finner oss vel til rette på hotellet, og frem til middag snuser vi inn nye inntrykk eller hviler ut etter den lange reisen.
-/-/-

DAG 3: Vandringen begynner - La Nouvelle (ca. 8 t)

Etter en frokost er vi klare for å starte på fotturen. Vi kommer tilbake til Cilaos om 5 dager og legger igjen det vi ikke trenger på turen. Vi skal ta oss over til Mafate, som er den mest isolerte av de tre kraterdalene. Fra Cilaos går det bratt opp mot Col du Taibit (2082 moh), og vi blir stadig belønnet med flott utsikt over Cilaos. I Marla spiser vi vår medbrakte lunsj før vi fortsetter til den veiløse bygda La Nouvelle (1100 moh). Det er en tøff start på turen med mange høydemeter opp og ned, men da er det ekstra deilig å komme frem til La Nouvelle der sengene står klare i sovesalen på "Gite de Montagne." Vi spiser middag på fjellhytta, og det blir nok en tidlig kveld for mange.
F/L/M

DAG 4: Fottur i området rundt La Nouvelle

Etter gårsdagens strabasiøse tur tar vi det litt roligere idag og utforsker nærmiljøet rundt den trivelige, veiløse bygda La Nouvelle. Gruppen tar turen til "De tre steiner" med medbragt lunsj, men det er også mulig å bli igjen og slappe av i La Nouvelle. Vi spiser middag på fjellhytta og tar en titt på stjernehimmelen før vi legger oss.
F/L/M

DAG 5: GJENNOM TROLSK LANDSKAP (ca. 8 t)

Etter en tidlig frokost drar vi innom bakeren og kjøper lunsj før vi fortsetter turen til neste krater. På veien opp til Col de Fourche (1942 moh), går vi gjennom en eventyrskog: Eldgamle tamarindtrær ligger på kryss og tvers og skaper et trolsk landskap. Nedstigningen fra Col de Fourche til Hellbourg (927 moh) kjennes i beina, og etter en lang vandring føles det godt å komme inn i Hellbourgs hovedgate med vakre hus og blomstrende hager. Vi bor også her på sovesaler.
F/L/M

DAG 6: OPP TIL FJELLHYTTA  (ca. 7 t)

Vi forlater Hellbourg (927moh) med frukt og ost i sekken og begir oss oppover. Vi skal 1500 meter opp idag, men vi blir belønnet med vakker utsikt og en imponerende flora som skifter etter hvert som vi vinner høyde. «Gite de la Caverne Dufour» (2479 moh) ved foten av Piton des Neiges er en hytte av enklere standard med sovesaler, men med en veranda med god utsikt som vi nyter før middag.
F/L/M

DAG 7: Topptur til Piton des Neiges (ca. 3 t) og fottur til Cilaos (ca. 4 t)

Det blir en kort natt for de som skal bli med på toppen av Piton des Neiges. Vi starter i 02-tiden, og går den første tiden med hodelykt. Etter et par timers rolig nattevandring begynner horisonten å lysne, og det er en mektig belønning å se soloppgangen fra Piton des Neiges (3071 moh). Etter at sola har stått opp blir det varmt, og returen til fjellhytta foregår i shorts. Vi spiser en enkel frokost på «Gite Dufour» før vi snirkler oss ned til Cilaos. Totalt sett blir dette en lang dag, og når vi ankommer Cilaos er det lov å være sliten og fornøyd etter en spektakulær tur.
F/L/-

DAG 8: Cilaos

I dag kan du gjøre hva du vil. Noen er sikkert slitne etter lange dager til fots. I Cilaos kan legemet senkes ned i varme kilder. Termiske bad ble anlagt her for 100 år siden og la grunnlaget for hele stedet. For de som søker spenning i stedet for avspenning, arrangerer «Reunion Sensations» canyoning (juving): På med våtdrakt for å følge en delvis uttørket elv på den ville ferd nedover dalen. Du får deg en opplevelse av de sjeldne, på eget ansvar. Vi samles til middag.
F/-/-

DAG 9: TIL VULKANEN PITON DE LA FOURNAISE

Vi har en rolig morgen på hotellet før vi tar lokalbussen til Saint Louis. Etter lunsj på samme snack-bar som dag 2, blir vi hentet og kjørt til Gite de Bellecombe. Hytta hvor vi overnatter ligger ikke langt fra den ytre kraterkanten til Piton de la Fournaise, men takket være at vulkanen drar til seg mye skyer og fuktighet er det grønt og fint rundt oss. Vi slapper av før middag, og er vi heldige og tåka ikke har lagt seg over området er det muligheter for spektakulær utsikt.
F/-/M

DAG 10: VERDENS MEST AKTIVE VULKAN (ca. 5 t)

Etter en tidlig frokost skal ut vi på en spennende, men lett vandring i et fremmed miljø. Er det sånn det er på månen? Selv om været er best om morgenen, må vi være forberedt på skiftene vær med våte tåkeskyer og lave temperaturer. Piton de la Fournaise er en av verdens mest aktive vulkaner. Men vi skal være veldig «heldige» om vi får oppleve noe utbrudd mens vi er der. I beste fall river det litt i nesa og siver opp litt røyk. Det er uansett en spesiell opplevelse og et landskap du garantert ikke har sett maken til! Vi spiser lunsj før det blir et par timers kjøring ned til havet og Les Salines-les-Bains, som ligger ved stranden. Det er 5 kilometer med hvit sandstrand. Resten av øyas strender har svart sand. Her er det mulighet for å slappe av på stranden, nyte sola eller prøve aktiviteter som surfing og dykking. Dessuten spiser vi og drikker vi godt!
F/-/-

DAG 11: STRANDLIV

Dagen er din slik du ønsker å ha den, enten vandre rundt i landsbyen, nyte strandlivet eller kanskje shoppe litt?
F/-/-

DAG 12: Les Salines-les-Bains

Hjemme er det november. Kanskje er det regn, sludd og holke? På Reunion er det som regel sol og varmt i vannet! Vi nyter en full dag på stranda, før vi etter en avslappende dag gjør oss klar for hjemreise tidlig på kvelden. Nattfly fra Reunion til Paris.
F/-/ 

DAG 13: Ankomst Norge

Ankomst Norge utpå dagen, etter flyplassbytte i Paris.

Måltider som er inkludert er indikert med:
F - Frokost
L - Lunsj
M - Middag

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Det er ikke meningen at du skal måtte kjøpe mye nytt utstyr, sannsynligvis kan du bruke mye av det du har fra før. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: 23 21 30 70 / info@hvitserk.no

 

Sokker

Vi anbefaler at du bruker tekniske sokker. Gjerne en ullblanding.

Ullundertøy

1 singlet og 1 tynn ulltrøye holder til denne turen.

Stilongs

1 tynn ullstilongs er godt å ha til toppnatta.

Isolasjonslag

Fleece/Ullgenser/Tynn dunnjakke. Vi trenger noe varmt på toppnatten. I tillegg kan det bli svalt/kjølig på kvelden.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende. Må tåle vind, regn og ha en god hette. Gjerne med ventilasjonsglidlås under armene.

Skallbukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Må tåle vind og regn. Det er en fordel med lufteglidlåser langs sidene.

Turbukse

Lett turbukse.

Shorts

Eventuelt turbukse med avtakbare bein.

T-skjorte/skjorte

Vi anbefaler at du bruker t-skjorte i tynn ull.

Hals/buff

Kan brukes som hals og på hodet.

Caps/solhatt

Solen kan være nådeløs, noe beskyttende på hodet er fint.

Lue / Hansker

Tynn lue og tynne vanter/hansker.

Fjellstøvler

Fjellstøvler som du ville brukt på en tur i Norge.

Joggesko

Til reisen, og eventuelt til kveldene.

Teleskopstaver

De som kan deles i tre deler er lettest å ta med i bagen, utvendig lås er mest solid.

Dagstursekk

35-45 liter. Her må du få plass til alt du ønsker å ha med på dagsetappene.  

Lakenpose

På fjellturen er det nok av tepper og pledd til å holde varmen på hyttene hvor vi overnatter, så du klarer deg med en lakenpose av silke.

Solbriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass.

Hodelykt

Husk nye batterier.

Drikkeflasker /Camelback

Ha med drikkeflasker og/eller camlback om du er vant til å bruke dette. 2-3 liter til sammen

Vanntette pakkposer

Det er veldig greit å pakke i vanntette poser for å holde orden i baggen, og for å holde alt tørt.

Toalettsaker

Tannbørste, tannkrem, et lite håndkle, våtservietter, antibac, dorull til å bruke når vi går.

Ørepropper

Godt å ha når vi ligger på sovesaler underveis.

Solkrem

Høy faktor, 25-50. Små tuber. Husk stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.

Halspastiller, det er fort gjort å få litt hoste.

Nesedråper – viktig for å åpne nesten ved forkjølelse

Paracet og Ibux

Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter, forsikringsbevis. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Hodetelefoner

Musikk eller lydbok på øret kan være fint.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken.

Batterier

Til kamera, hodelykt etc.

Sandaler

Dette kan være fint å på kveldene. Fint med lette sandaler/crocs.

Badetøy

 

Ekstra skift

Rene klær og sko til byliv.

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 14.11.2019
Retur: 26.11.2019
Påmeldingsfrist: 31.07.2019
Antall deltakere:8-14
Antall dager:13

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Ja takk, jeg ønsker å kjøpe Hvitserk-bag
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Frankrike

Type:

Fottur

Grad: