Tilbake til søkeresultater

Stisykling på flytstier i Hallingdal

Opplev den beste stisyklingen som Hallingdal har å by på. De lokalkjente guidene tar dere med til de råeste stiene, og noen hemmelige områder du vanskelig finner alene.

Toppturer om vinteren har tatt Norge med storm, og de enorme mulighetene for opplevelser i fjellet har virkelig satt Norge på kartet internasjonalt. Nå er en ny trend i ferd med å etablere seg, og stisyklistene har for alvor funnet gleden av norsk naturs enorme potensiale. Velkommen med til en nyhet - stisykling i Hallingdal!

Hallingdal har et enormt nettverk av stisyklingstier og våre lokalkjente guider viser deg de beste flytstiene i Hallingdal. Legg igjen GPSen og følg de lokalkjente guidene som tar deg rett til indrefileten med en gang. 

Hele Hallingdal har fantastiske muligheter for stisykling som garantert vil gi deg opplevelser du sent vil glemme. Transporten vår frakter deg opp i fjellet slik at stiller med friske ben til å cruise ned igjen hvor bussen venter på deg for å ta deg videre til neste eventyrsti.

Turene velger vi ut fra vær og føre. Vi liker tørre stier, og det er ofte store lokale forskjeller på føret i de ulike dalførene. Området strekker seg fra Geilo og ned til Nesbyen.

Innlosjering skjer i Hallingdal Feriepark som ligger helt inntil Hallingdalselva hvor du kan bade eller fiske etter ørret etter endt sykkeldag.

Dette er turen for deg som liker å sykle flytstier av beste sort, oppleve noe nytt fra sykkelsetet sammen med andre likesinnede og er glad i god mat. Vi har satt opp en tur i 2019, men om du ønsker å dra på denne turen med en kompisgjeng eller en gruppe sender du oss en e-post, så får vi til dette.

 

Turfakta

Historie

Stisykling har de siste årene blitt stadig mer populært. Hallingdal er en av destinasjonene som har utpekt som de aller mest populære blant de mest ivrige stisyklerne. I samarbeid med noen av Hallingdals stisykkel pionerer er Hvitserk stolt av og kunne tilby våre gjester kortreiste flytopplevelser i en av Norges aller beste områder for stisykling.

Vanskelighetsgrad

Er du på en middels sykkeltur har du syklet mye på sti fra før og du er i brukbar form og i jevn aktivitet slik at du klarer lange og tunge økter på sykkelen.

Du ønsker å ha det gøy, finne flyt og oppleve nye destinasjoner sammen med andre i en sosial setting. Her setter vi fokus på bra sykling og forventer at alle i gruppen har syklet mye fra før og klarer og holde et jevnt tempo både opp, bortover og nedover.

Det er selvfølgelig tid til venting, pauser og lunsj på dette nivået, men for at alle skal få maksimalt ut av turen må alle være trygg på seg selv og sykkelen.

På disse sykkeldagene er nedoversyklingen i fokus, så det er bra å være vant til stisykling nedover for å få mest glede ut av turen. Vi skal også ha det gøy så det er ikke noe tidspress og rom for venting.

Turforberedelser

- God fysisk form (uteholdenhet og benmusklatur)

- Har syklet en del turer på sti før man blir med på turen

- Sørger for at sykkelen er i tipp/topp stand

- Ha med evt reservedeler da vi er langt unna spesialforretninger for sti- og endurosykler. 

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og vi bruker de med mest erfaring og best forståelse av våre produkter. 

Utstyr

Hvitserk stiller med alt fellesutstyr. Liste over personlig utstyr finner du i fanen utstyrsliste over.

Attraksjoner

 

Innkvartering

 

 

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Pris inkluderer

 

Pris inkluderer ikke

 

DAg 1: Til hallingdal

Vi møtes i Hallingdal Feriepark senest kl. 20.00. Her blir det servert middag. Etter middagen går vi gjennom planen for de neste dagene

DAG 2-3: Stisykling på flytstier

Vi drar ut sammen etter frokost. Guiden bestemmer destinasjonen etter været og om gruppen har noen bestemte ønsker på stier de gjerne vil oppleve når de er i området. Vi spiser på lunsj på tur og sykler full dag.

En deilig middag med blant annet lokale råvarer fra Hallingdal blir servert i restauranten.

DAG 4: TIL HALLINGDAL

Den siste dagen blir det guidens hemmelige drømmestier i området. Strava-off! Dette er det bare du som får bli med på!

Vi sykler fram til ca kl. 16.00 og takker for turen.

 

Dagbøker

Bestill / meld interesse

Hyggelig at du vil på tur med oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få en fantastisk turopplevelse!

Når du registrerer deg eller flere reisende, er det viktig at hver av de reisende legges inn med sin egen, personlige mailadresse. Legges flere reisende inn med den samme mailadressen blir det krøll i systemet. Ta derfor kontakt med oss dersom du skal registrere reisende som ikke har egen mailadresse.

Avreise: 29.08.2019
Retur: 01.09.2019
Påmeldingsfrist: 01.07.2019
Antall deltakere:5-7
Antall dager:4

Ledige plasser

Hovedreisende

Jeg ønsker å gi et bidrag til "ti kroner pr turdag"-prosjektet (bistandsprosjekt som støttes av Hvitserk og Stiftelsen Varde).
Jeg ønsker å støtte Hvitserks treplantingprosjekt i Masai Mara med 300 kroner for å kompensere for flyreisens miljøpåvirkning. Les mer om prosjektet HER.

Medreisende

Den eller de du fyller ut her, vil få en epost der de blir bedt om å fylle ut opplysningene vi trenger. Først når de har fylt ut denne informasjonen, kan vi bekrefte påmeldingen. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke din personlige mailadresse til dette – da hver enkelt gjest må ha sin egen mailadresse.

Legg til medreisende
Jeg ønsker å melde meg på nyhetsbrev og motta spennende turnyheter på e-post. For å se hvilken informasjon vi registrerer i forbindelse med nyhetsbrev og hvordan vi behandler denne informasjonen, se vår personvernerklæring
Jeg har lest og aksepterer reisebetingelsene
Jeg samtykker til at opplysninger jeg sender inn vil bli lagret og behandlet av Hvitserk & eventyrreiser AS, og at de kan bli delt med Hvitserks samarbeidspartnere der dette er nødvendig. For å lese mer om hvordan vi beskytter dine opplysninger, se vår personvernerklæring

Er du interessert i en av våre turer, men ikke vet sikkert om du kan være med, kan du melde din interesse. Vi holder deg da oppdatert om påmeldingsstatus på turen. Vi garanterer ikke plass på turen, og du må selv bekrefte påmeldingen når du eventuelt vet at du skal bli med. Turene våre blir ofte fulltegnet, og om du vil sikre deg plass på turen, må du trykke på BESTILL.

Det er få plasser pr tur, så når du har bestemt deg, er det like greit å sende oss en bestilling.

Bekreft bestilling

Feil. Kunne ikke finne denne orderen. Ta kontakt eller oppdater siden.

Nøkkelinfo

Land:

Norge

Type:

Sykkel

Grad: