Ukesturer med Hvitserk

Ukesturer med Hvitserk er for deg som ønsker en ferie utenom det vanlige og ikke har mer en 7-8 dager. Nå kan du oppleve et rikt antall destinasjoner i hele verden, på bare en uke! Bli med oss på en uforglemmelig tur.

Liten tid, Store Opplevelser

Vi vet at folk har det travelt og at det ikke alltid er like lett å komme seg vekk fra hverdagen i lengre tid. Derfor har vi utviklet en rekke turer som ikke tar mer en 7-8 dager! Perfekt for deg som ønsker å bruke de verdifulle feriedagene på en opplevelse du aldri kommer til å glemme. 

Et av våre store ønsker i Hvitserk er at så mange som mulig skal reise ut og oppleve verden. Det er derfor vi finnes! Vi ønsker å hjelpe deg med å nå målene dine, se nye inspirerende steder og få fanget de øyeblikkene du alltid har drømt om. Og når det kommer til ukesturer har vi en lang, bred og variert ekspedisjonsmeny - og vi kan friste med turopplevelser i blant annet Marokko, Georgia, Albania, Korsika, Irland og Hellas. Nederst på siden finner du en liste over alle våre ukesturer! Den røde tråden i vårt turutvalg er: aktive eventyrreiser. Vi vet at de beste feriene har en god balanse mellom aktivitet og ro. La deg bli inspirert og bli med Hvitserk på tur.

 

På sykkel i Atlasfjellene - Les blogg fra turen: HER

Fjelltur på KorsikaLes blogg fra turen: HER


Hvitserk + våre gjester = sant

Det finnes mange gode grunner til å dra på tur med oss. Hvitserk er Norges ledende arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser, og ingen annen norsk turoperatør har like mange fornøyde gjester. Alle våre turer er et resultatet av grundig planlegging og utvikling fra vår side og tilbakemeldinger fra våre gjester. Vi prøver hele tiden å gjøre turene så bra som mulig! Det varmer våre hjerter å tenke på alle våre gjester som velger oss gang på gang, anbefaler oss til venner og familie og i det hele tatt deler sin entusiasme for å oppleve verden med andre. 

 

Fottur Irland

Fottur i IrlandLes blogg fra turen: HER

Haute Route

Haute Route


Husk å meld deg på i god tid

Finner du drømmeturen i vår turkalender så meld deg på snarest. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder og det er surt å se turen sin full-booket akkurat i det man er klar for å ta steget og melde seg på. Av erfaring vet vi også at deltakere som har meldt seg på lang tid i forveien, slipper å stresse med å få tak i det siste av utstyr og andre personlige forberedelser man trenger. Og så må det nevnes at det er en veldig god følelse å ha en skikkelig tur på kalenderen sin god tid i forveien! Man for da tid til å lese seg opp og gjøre seg klar både fysisk og mentalt for en flott ferieopplevelse.

 

Fjelltur i Dolomittene

Ørkenvandring i Sahara - LES BLOGG FRA TUREN: HER

 

 

Fjelltur i Georgia

Denne ukesturen egner seg for alle som vil oppleve vakker natur og spennende kultur - uten å reise alt for langt bort. I løpet av ni innholdsrike dager går vi en flott fjelltur og opplever det aller beste av spennende Georgia.

Neste avreise: 26.07.2019

Fjelltur rundt Monte Rosa

Dette er en forholdsvis utfordrende, men veldig vakker ukestur rundt det 4634 meter høye Monte Rosa-massivet på grensen mellom Sveits og Italia.

Neste avreise: 01.09.2019

Fjelltur i Dolomittene

Bli med oss på fjelltur i de vakre Dolomittene. I tillegg til fem spektakulære turdager i fjellene i Nord-Italia drar vi også til Venezia og padler kajakk på de verdensberømte kanalene.

Neste avreise: 09.09.2019

Sykkel fra øy til øy i Kroatia

Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård med sine vakre øyer er et eldorado for syklister. Vi skal ta deg med på sykkel fra Split til Dubrovnik, og vi sykler fra øy til øy for å nå målet. Turen går via urørte bukter, krystallklart vann, pittoreske landsbyer, gjennom olivenlunder og drueranker helt ned i vannkanten. Bli med på vårt ukelange øy-sykkeleventyr!

Neste avreise: 17.09.2019

Kajakkpadling i Kroatia

Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård er et paradis for padlere. Den består av et tusentalls øyer og har varme kalksteinsklipper, urørte bukter, spennende grotter, krystallklart turkist vann, pittoreske landsbyer og vinranker som vokser helt ned i vannkanten. Bli med på vårt ukelange padleeventyr!

Neste avreise: 25.09.2019

Sykkeltur i sørlige Portugal

Bli med på en ukes utforskning av Portugals sørkyst, hvor vi skal sykle rundt 260 kilometer i retning av fastlands-Europas sørvestligste punkt. Underveis vil vi se storslagen natur med vakre strender og grønne sletter, samt mange små sjarmerende landsbyer med hvite hus og trange brosteinsgater.

Neste avreise: 28.09.2019

Fjelltur i Highlands

Bli med på en 9-dagers tur til fots gjennom det vakre, skotske høylandet. Vi går store deler av den 154 kilometer lange West Highland Way. Turen starter i Drymen og går videre langs innsjøen Loch Lomond, gjennom vakkert åslandskap til foten av Ben Nevis (1344 moh.). Dette er Skottlands mest berømte fotturrute – og underveis besøker vi naturligvis også et whiskydestilleri.

Neste avreise: 29.09.2019

Fottur i Irland

Irland er mer enn Guinness og folkemusikk - den grønne øya har også vakker natur, med en spennende kyst perfekt for fotturer. På denne ukesturen bestiger vi Irlands høyeste fjell, vandrer i praktfullt kystlandskap og opplever Irsk gjestfrihet og kultur.

Neste avreise: 05.10.2019

Fottur på Madeira

Vi pakker fjellstøvlene og bruker en uke i den vakre og spektakulære naturen på Madeira. Vi vandrer langs de historiske levadaene (vannveiene) og skal selvsagt bestige Madeiras høyeste fjell på 1862 moh. Vi får tid til å nyte det øya har å by på av mat, vin og atmosfære.

Neste avreise: 07.10.2019

Sykkeltur i Albania

Bli med på en ukes sykkeltur hvor vi opplever UNESCO-vernede steder, snødekte fjelltopper, vakre strender langs den albanske riviera, en genuint urørt kultur og usedvanlig vennlige mennesker!

Neste avreise: 12.10.2019

På sykkel i Atlasfjellene

Marokkos voldsomme kontraster gjør dette til en perfekt destinasjon for en spennende sykkeltur i villmark, med utgangspunkt i eksotiske Marrakech. I løpet av en uke forserer vi Atlasfjellene og passerer gjennom berberlandsbyer på støvete grusveier.

Neste avreise: 19.10.2019

Ørkenvandring i Sahara

Bli med oss på en ny og eksotisk fottur! Vi kombinerer ørkenvandring i gyldne Sahara med 1001 natt-magi i Marrakech. Marokko er Nord-Afrikas juvel og vi stortrives i det fargerike og vennlige landet. Vi tror du vil gjøre det samme!

Neste avreise: 16.11.2019

Fjelltur på Korsika

Vi pakker fjellstøvler og badeshorts og bruker en uke på å bestige noen av Korsikas høyeste fjell, samtidig som vi får tid til å nyte det beste den franske middelhavsøya har å by på av mat, vin og atmosfære.

Neste avreise: 20.06.2020